anik.
Mama Krzysia :)
dobra ale gdzie ja takie rozmiary znajde sukienek?? gdzie nie chodze na same szkielety szyte sukienki a te co maja rozmiar 44 to juz na stare baby
O kochana nie żartuj Ja swoją na wesele kupiłam w rozmiarze 44... Generalnie 42 byłby dobry, ale ja mam spory biust i nie dosunęłabym suwaka na plecach. Znajdziesz taki rozmiar bez problemu W H&M jest specjalny dział od 44 w górę. W TK Maxx Maciek mi super tunikę kupił - i weszłam w nią, a byłam miesiąc po porodzie - tam też możesz zajrzeć Warto zajrzeć do Stradivariusa - podobają mi się rzeczy, jakie mają i chyba nawet na ciążę coś tam kupowałam... A w Top Secret zostawiłam chyba z 500 zł. jak wymieniałam garderobę na większą - i znalazłam wsjo w rozmiarze 44 Wystarczy poprosić kogoś z obsługi - biegają, szukają rozmiarów, a ja wtedy zakupy robiłam z Krzysiem, więc ja się przymierzałam, Maciek oglądał, a pani sprzedająca woziła go po całym sklepie, żeby mi nie marudził
andav - ja też średnio potrafię gąbęczką... i jak już, to na sucho nakładam podpatrzyłam, jak babka w Douglasie mnie malowała i właśnie gąbką nakładała mi podkład... I też go nie rozsmarowywała, tylko go wklepywała nią... Tylko wydaje mi się, że przy gąbce zużywa się go więcej, podobno idealny do rozprowadzania jest pędzel do podkładu... - zużywa mało produktu, a super rozprowadza. Ale tym, to już w ogóle nigdy się nie malowałam, więc póki co nie skusiłam się na zakup Ja natomiast wyciskam na palec odrobinę podkładu, robię takie kropki z niego na twarzy i rozsmarowuję. A tu, gdzie mam mocne przebarwienia (lewy policzek) daję go ciut więcej i wklepuję w to miejsce, żeby ładnie zakrył
Ostatnia edycja: