reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

dobra ale gdzie ja takie rozmiary znajde sukienek?? gdzie nie chodze na same szkielety szyte sukienki a te co maja rozmiar 44 to juz na stare baby :eek:

O kochana nie żartuj :-D Ja swoją na wesele kupiłam w rozmiarze 44... Generalnie 42 byłby dobry, ale ja mam spory biust i nie dosunęłabym suwaka na plecach. Znajdziesz taki rozmiar bez problemu :tak: W H&M jest specjalny dział od 44 w górę. W TK Maxx Maciek mi super tunikę kupił - i weszłam w nią, a byłam miesiąc po porodzie - tam też możesz zajrzeć:laugh2: Warto zajrzeć do Stradivariusa - podobają mi się rzeczy, jakie mają i chyba nawet na ciążę coś tam kupowałam... A w Top Secret zostawiłam chyba z 500 zł. jak wymieniałam garderobę na większą - i znalazłam wsjo w rozmiarze 44 :-p Wystarczy poprosić kogoś z obsługi - biegają, szukają rozmiarów, a ja wtedy zakupy robiłam z Krzysiem, więc ja się przymierzałam, Maciek oglądał, a pani sprzedająca woziła go po całym sklepie, żeby mi nie marudził :-D:-D

andav - ja też średnio potrafię gąbęczką... i jak już, to na sucho nakładam :-p podpatrzyłam, jak babka w Douglasie mnie malowała i właśnie gąbką nakładała mi podkład... I też go nie rozsmarowywała, tylko go wklepywała nią... Tylko wydaje mi się, że przy gąbce zużywa się go więcej, podobno idealny do rozprowadzania jest pędzel do podkładu... - zużywa mało produktu, a super rozprowadza. Ale tym, to już w ogóle nigdy się nie malowałam, więc póki co nie skusiłam się na zakup :-p Ja natomiast wyciskam na palec odrobinę podkładu, robię takie kropki z niego na twarzy i rozsmarowuję. A tu, gdzie mam mocne przebarwienia (lewy policzek) daję go ciut więcej i wklepuję w to miejsce, żeby ładnie zakrył :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Sukienki - - ButikBrigitte.pl sklep u ciebie w mieście Pieszczoszka ;-) spojrz jakie maja rozmiary :-) z boku jest tabela :-) Brigitte, Barbara Huczek ul. Generała Grota Roweckiego 8/1 43-300 Bielsko-Biała to jest sklep od sukienki która pokazywalas na allegro:-D

Ostatnia edycja:
:-) No tez a najbardziej na lato lubie sukienki kupować ...albo jak gdzies w gości ide na jakas rodzinna impreze to tak samo przewaznie tylko sukienka;-) tylko rajstop nie lubie :-p

Też rajstop nie lubię :confused2: Latem, w chłodniejszy dzień, ewentualnie można na pończochy zamienić od biedy, ale zimą czy jesienią, ogólni w chłody - to już człowiek nie poszaleje...

andav, anik pytałyscie jak nakładac podkład wiec ciezko to napisac i znalazłam kilka filmików zapozyczonych z you tube jak nakładac pedzlem i gabeczka, a przy okazji propozycje makijazu sylwestrowego :-):-)
** Makijaż próbny ślubny mojej siostry ** - YouTube
** Sylwestrowa czerń i srebro ** - YouTube

Kamuflaz 02 Makijaż Ślubny.mpg - YouTube

edit tak apropo rajstop to jest takie cudo jak rajstopy w spreyu to sie pryska na nogi rozsmarowuje i zastepuje normalne rajstopy wiadomo ze zima ni ewchodzi w gre ale na lato jak najbardziej polecam

o nie latem to ja nigdy rajstop nie załoze :no: tylko gołe nóżki :-) a zima zakladam takie grubsze czarne zupelnie kryjace jeszcze takie ujda ale nie lubie tych cienkich zwyklych:eek:
raz jak bylam na sali na sylwestra to tylko w rajstopach jechałam a na miejscu zdjełam bo mnie wkurzały no nie lubie :no:

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka tak patrze po allegro i naprawde jest duzo sukienek w tym rozmiarze i duzo które podkresla pupe a ukryja inne niedoskonałosci figury

reklama
Olisiaa gąbką nakładam właśnie w taki sposób podkład, tylko ja akurat mam okrągłą gąbkę... Powiedz mi, jak myć te gąbeczki :eek: czy je po prostu po zamalowaniu w całości się wywala?

Do góry