reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

miała rekaw długi albo 3/4 :) i żeby brzuch maskowała bo wygląda jak ciążowy:( no i bez dokoldu raczej bo moje piersi nawet w usztywnianym biustonoszu nie wyglądają juz fajnie tz piersi są daleko od siebie;/

anik. jakis czas temu szukałam sukienki na chrzciny( i tak nie znalazłam) Trafiłam na wielki sklep z sukienkami gdzie obsługiwało chyba z 5 babek( widac laski ledwo po zawodowce)
Prosiłam o rozmiary co chwile albo cos za małe było,albo za ciasne np w biuście .. widziałam jak się podśmiewają... miałam dośc i wyszłam.. szkoda gadac.Mam wrażenie ,że jak na mnie ludzie patrza to myślą: Jak mozna tak się upasc jak swinia..

w weekend mozxe wpadnie do tych sklepów co wymieniłaś akurat wszystkie są w jednym centrum handlowym

natalka super dzieki!!! Jutro tam sie przejade ;**** dzieki za adres bo ja go nie widze na tej stronie

ankik po oglądnieciu tych filmików doszłam do wniosku,że nie umiem sie malować :p

rajstop tez nie lubie !!!

Olisiaa na allegro sie boje bo wiesz ani tego przymierzyć ani nic ;/

reklama
anik. ja ta gąbeczke myje albo mydłem, albo jakimś płynem badz zelem do mycia twarzy nawet szamponem mi sie zdarzało no i ja zwilżam zwykła woda z kranu, nie wymyslam zadnych mineralnych i wód termalnych :-D Jezeli gabeczke utrzymujesz w czystkosci to posłuzy długo
Pieszczoszka wiem ze na allego przymierzyc nie mozna, ale moze chociaz wzór ci sie jakis spodoba :-):tak:

Pieszczoszka - ja się nie przejmuję :-D a gdybym widziała, że się podśmiewają to bardzo grzecznie poprosiłabym kierownika i jeszcze rabat za takie coś wywalczyła :-p ale ja to zołzowata bywam :zawstydzona/y: W Top Secret babeczka dobrała mi fajną bluzkę, przedłużaną tunikę, szukała sukienek, spodni, rybaczków - no nabiegała się kobieta no :-D I jeszcze zabawiała Krzycha :zawstydzona/y: Bo przecież on jak prawdziwy facet nie znosi ciuchowych zakupów...:rofl2::baffled: Spoko, ja też jak patrzę na te filmiki to myślę podobnie :-D Na ślub chciałam ambitnie malować się sama, ale zrezygnowałam i malowała mnie koleżanka, która się na tym zna i zrobiła mi naprawdę piękny makijaż :tak: Dobrze, że w tym dniu oddałam sie w jej ręce :-p:-p:-p

Pieszczoszka, czasami nie rezygnuj z wyjscia ze wzgledu na wyglad, to by była głupota. Masz okazje to kozystaj z zycia dopoki mozesz. Tez bym sie przeszła ale nie mam z kim malej zostawic

reklama
ooo, na slub za nic bym sie sama nie malowala :baffled: Poszlam do profesjonalnej wizazystki i to byl strzal w 10tke, wygladalam tak olsniewajaco, ze ledwo mnie narzeczony i wlasna matka poznali :-p:-)

Pieszczoszka - ani mi sie waz nie isc!!!! Jak teraz stchorzysz i sobie wbijesz glupie kompleksy do glowy to dopiero pozniej bedziesz miala opory! Przesiedzisz najlepsze lata w domu a na stare lata bedziesz sobie pluc w brode :no:

Do góry