reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Olisiaa czasami przemeblowanie działa cuda - ja chyba dzisiaj każę Maćkowi zamienić łóżko z szafą stronami, bo też mam dość wstawania w nocy, albo tego, ze np. o 2 moje dziecię budzi się wyspane... tylko do tej pory czasu nie był, M wracał późno,zmęczony itd.

reklama
anik. mam nadzieje ze dzis tak samo nocka udana bedzie. Zreszta moj maz ma jakiegos pecha bo ostatnio robimy tak ze jedna noc on cała spi a ja wstaje a na nastepna jest na odwrót i zawsze ma pecha bo jak ja mam wstac to ola ma jedna pobudke a jak on wstaje to budzi sie po 5 razy. biedny bo rano do pracy wstaje i jest niewyspany

pieszczoszka szakuj, szukaj bo w sklepach sa takie sujienki, wszystko zalezy w czym gustujesz, wrzuc kilka zdjec sukienek które ci sie podobaja a moze cos sie znajdzie albo jakas inspiracje zaczerpniesz. Moze znasz kogos kto ci uszyje sukienke, albo znajdziesz jakas fajna niedroga krawcowa? w tym sezonie widze ze koronki kroluja
albo jeszcze tak mysle ze moze jakas mała czarna i wtedy dodatki jakies extra

Pieszczoszka są takie sukienki jak ja kiedys szukalam na wesele to w typowym sklepie z sukienkami byly rozmiarówki od 36 do 46 o to np jeden krój sukienki byl wiec sa sa tylko pytanie ile chcesz wydac kaski ??? bo w takich sklepach to ok 100-200 zl za kiecke wiadomo przez allegro taniej ale no nie przymierzyrz i sie bawic w odsylanie to tez szkoda czasu.

no słońce za tą cenę to mozna juz poszalec i znaleźć cos super :) wiec mysle ze nie bedzie zle ;) a jak uwazasz co jest twoim atutem nogi ,biust ( mówie w staniku bo nawet moj bez wyglada jak uszy jamnika :-D ale w push up to juz inna sprawa :p)...co warto wyeksponowac a co schowac ??? i pod tym katem szukaj kiecki.

My tez w domu zostaniemy w sylwestra :tak:

Olisia pisalam ze podklad nakladac gabeczka- jak ty to robisz? bo ja zakupilam kiedys gabeczke i jak dla mnie wiecej pudru zostalo na gabeczce jak na mnie- dzis sprobowalam jeszcze raz i wklepywalam podklad- ale wlasnie od takiego wklepywania mam plamy i zle rozsmarowany podklad- ja nakladam puder jak krem, czyli daje troche na reke, pocieram druga i dwoma wcieram w twarz- wszystko jest rownomiernie i ok- ale wiem ze nie profesjonalnie, bo wszedzie widze ze nakladaja tymi gabeczkami a ja za chiny nie wiem jak ich uzywac??

reklama
Do góry