Witam
Pieszczoszko - test z Krzysiem robiłam ok. 4 tygodnia i wyszedł pozytywnie już ;-) co do ubrania, też obstawiam sukienkę - przejdź po sklepach, moze na jakieś promocje trafisz - ja tak kupiłam sukienkę na wesele - ze 180 zł. prawie była przeceniona na 70 zł. ;-) Ja akurat brałam w Qiosque - krój praktycznie taki sam jak tu
http://osukienkach.files.wordpress.com/2012/04/sukienka-z-dodatkami.jpg tylko moja jest w czerwone maki. Wykorzystam ją 8 na koncert :-)
:* dla Julki
Wikasik - jak ja Ci zazdroszczę lata... u nas zima buuuu :-
-
-(
I tak, mały zasnął wczoraj o tak nieprzyzwoitej godzinie, że szok... A poza tym uśmialiśmy się z mężem - przyjechała do nas pani z pokazem, super hiper extra samoczyszczące ściereczki. Antybakteryjne, myją samą wodą - na dowód pociapała moje świeżo umyte balkonowe okno kremem Nivea, pastą do butów, szminką, spryskała lakierem do włosów i pokazała, jak pięęęęęęknie te ściereczki wszystko czyszczą... Tak... i pogadała sobie tak z godzinkę po czym stwierdziła, że ten fantastyczny zestaw perfekcyjnej pani domu, który po prostu muszę mieć to koszt tylko 2600 zł. a ona gratis dołoży mi rękawicę do peelingu i jakiś krem bliżej nieznanego pochodzenia
Weszła uśmiechnięta, wyszła skrzywiona, bo my nawet nie ukrywaliśmy, ze żadne z nas na łeb nie upadło ;-) i nie kupimy
w "prezencie" od firmy rzuciła mi bez słowa jedną z tych cudownych ściereczek i poszła
A wieczorem Maciek znalazł identyczne, tej samej firmy, prosto od producenta - po 3 zł. sztuka
cały komplet może by wyniósł 30 zł. jak byśmy je zamówili
Ale swoją drogą - ilu biednych emerytów oni już w ten sposób naciągnęli? By sprzątało się łatwiej...?