reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Pieszczoszka, 50, bo to pol-urodzinki :p

Nas sylwester zastanie na wakacjach :) Bedziemy i jeszcze rodzina z dwojka chlopcow 5 i 2.5 roku. Pewnie nie zaszalejemy, ale jakies mini swietowanie bedzie!

Wikasik obejrzałam Roberta jak wcina obiadek ale masz fajnie z tym golasowaniem dzieciaka potem pod wodę i czysto ja na razie jedynie jedzonko mniej brudzące do ręki daję .Wikasik jak tego psa nie oduczysz wykradania to z Robercika chudzinka będzie;-):-).Zaraz będę szła a spacer nie pada jakieś słońce z zębami wychodzi i jakoś zimno się zrobiło ale dziecię swoje prawa ma jak mus to mus

Witam :-D

Pieszczoszko - test z Krzysiem robiłam ok. 4 tygodnia i wyszedł pozytywnie już ;-) co do ubrania, też obstawiam sukienkę - przejdź po sklepach, moze na jakieś promocje trafisz - ja tak kupiłam sukienkę na wesele - ze 180 zł. prawie była przeceniona na 70 zł. ;-) Ja akurat brałam w Qiosque - krój praktycznie taki sam jak tu http://osukienkach.files.wordpress.com/2012/04/sukienka-z-dodatkami.jpg tylko moja jest w czerwone maki. Wykorzystam ją 8 na koncert :-)

:* dla Julki

Wikasik - jak ja Ci zazdroszczę lata... u nas zima buuuu :-:)-:)-(

I tak, mały zasnął wczoraj o tak nieprzyzwoitej godzinie, że szok... A poza tym uśmialiśmy się z mężem - przyjechała do nas pani z pokazem, super hiper extra samoczyszczące ściereczki. Antybakteryjne, myją samą wodą - na dowód pociapała moje świeżo umyte balkonowe okno kremem Nivea, pastą do butów, szminką, spryskała lakierem do włosów i pokazała, jak pięęęęęęknie te ściereczki wszystko czyszczą... Tak... i pogadała sobie tak z godzinkę po czym stwierdziła, że ten fantastyczny zestaw perfekcyjnej pani domu, który po prostu muszę mieć to koszt tylko 2600 zł. a ona gratis dołoży mi rękawicę do peelingu i jakiś krem bliżej nieznanego pochodzenia :-D Weszła uśmiechnięta, wyszła skrzywiona, bo my nawet nie ukrywaliśmy, ze żadne z nas na łeb nie upadło ;-) i nie kupimy :-D w "prezencie" od firmy rzuciła mi bez słowa jedną z tych cudownych ściereczek i poszła :-D A wieczorem Maciek znalazł identyczne, tej samej firmy, prosto od producenta - po 3 zł. sztuka :-D cały komplet może by wyniósł 30 zł. jak byśmy je zamówili :-D:-D Ale swoją drogą - ilu biednych emerytów oni już w ten sposób naciągnęli? By sprzątało się łatwiej...?:baffled::baffled::baffled:

witajcie! u nas noc cudowna tylko z jedna pobudka o 3 i spała do 7,40, nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy po prostu to ze wczoraj przemeblowalismy sypialnie, bo jakos było niedogrzane w nim-łóżko zastawiało troche kaloryfera. Teraz łóżeczko poszło na ściane gdzie dotychczas był nasz tapczan a my poszlismy w miejsce Oli, komoda staneła koło łóżeczka. Zobaczymy jak bedzie dzisiejszej nocy
justynamika wszystkiego dobrego na te pół roczku
Pieszczoszka co do kozaków to sie nie przejmuj ja tez nie dopinam, nawet gdy byłam szczuplejsza niedopinałam, po prostu producenci wszystkie kozaki takie waskie szyja.
Super ze idziecie na Sylwestra i nie przejmuj sie wygladem, spojrz ile dookoła ciebie jest ludzi tęższych i gorzej wygladajacych.
Sylwia ale zbieg okolicznosci ja mamie wlasnie bede licytowac te sama sukienke i jeszcze taka DANVERA SUKIENKA SK73 48 50 HIT SEZONU 28 kolorów (2812639290) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Moim zdaniem ta tunika na sale sie nie nadaje tylko na domówke bo dopiero bedziesz sie źle czuc jak zobaczysz jak ludzie chodza ubrani na takie bale, a tak poza tym co na dół bys założyła? pewnie legginsy albo rajstopy wiec moim zdaniem w sukience zdecydowanie lepiej bys wygladała tym bardziej ze ta tunika kusa jest.
Wiem z opowiadan od klientek ze sylwester to jest full wypas nie wazne czy to karcza, restauracja, sala czy cos innego ale tam kobiety chodza elegancko ubrane czyt sukienka krótka badz długa do ziemi, wyczesane i w pełnym makijażu wieczorowym.

Ostatnia edycja:
reklama
Pieszczoszka zobaczysz ze beda w sukienkach nie sukniach balowych ale w sukienkach wiec zeby ci nie było głupio idz w kiecce ;-) i fajny makijaz ,fryzurka , dobry stanik push up! :-)do tego i uwierz mi ze bedziesz super wygladac:-)

Do góry