reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Witajcie mamuśki.
Nocka u nas super .Mała śpi od wczoraj i ciekawe kiedy się obudzi.:-):-):-)
Ja za niewyspana ,bo do 4 siedziałam i grzebałam w sieci :-p:-p:-p

Hej laski :***
Nocka u nas standardowa o 7 pobudka ,leje od rana wiec dzisiaj dzien spedzamy w domku , ja juz rano wybylam na zakupki i kupilam malemu w Biedronie Dady w reniferki i albumy na zdjecia bo byly po 12.99 na 200 zdjec a mam zamiar powywoływac malego zdjecia wiec zakupilam 3 :-)powiem wam ze porównując w dotyku Dady z Pampersami to póki co żadnej róznicy nie widze zobaczymy jak bedzie podczas uzytkowania ;-)

naj naj dla Julci :**********

Pieszczoszka
moi rodzice ida w Nowy Rok do pracy wiec opieka odpada a rodzice M zapewne wychodza gdzies wiec tez nie za bardzo ;-)
Kochana nie wazne ile sie wazy, wystarczy odpowiedni krój sukienki dobrac i rozmiar i podkreslic swoje atuty a zatuszowac wady i bedziesz wygladac sexi aaa plus jakies szpile i super bedzie:-) ja kupuje zawsze takie co podkreslaja biust a tuszuja brzuszek :-) zawsze mozesz tez załozyc gatki wyszczuplajace pod spod przeciez tego nikt nie widzi ;-) i moim zdaniem jak juz idziesz na sylwestra to raczej w sukience niz w tunice (to moje zdanie), tym bardziej ze idziecie do knajpy :sorry: wiec zacznij poszukiwania ale nie na allegro tylko moze lepiej w sklepie zebys mogla na spokojnie cos sobie przymierzyc . a ta sukienka która pokazalas ładna:tak:

milego dnia :*********

a w takiej tunice nie wypada isc?? ( ale szczerze ! )

Załączniki

• SAM_3087.jpg
    SAM_3087.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry