Byłam wczoraj w tym rossmanie i kupiłam sobie czarna kredke do oczku.podkład,puder i tusz do rzęs
ja też dużo lepiej się czuje z makijazem,ciało mam do dupy to chociaż troche twarzą nadrabiam hehe.
Kurde otwarłam w nocy okno i mnie przewiało wrrrr
laura mnie tak denerwowała w nocy!! Wstała 1 raz coś kolo 1:00 ,zjadła usnęła i dałam ją do łóżeczka po 5 minutach już siedziała i się smiała,więc wzięłam ją znowu uspałam,odłożyłam do łóżeczka a ta znowu to samo!!! chyba z 5 razy z nią tak sie bawiłam! Po 5 zrobiła mi znowu taką samą zabawe!! i co temu dziecku chodzi??
anik. super ,że test nie zdany
nie chce straszyć hehe ale jak już byłem w ciąży 1 test wyszedł negatywny
annte na sylwestra idziemy do karczmy góralskiej w korbielowe
ciesze się bardzo.. chociaz jestem tak gruba,że w nic wejśc nie moge i mam problem z tym..
Wczoraj chciałam kupić kozaki i były różne super ale w łydce się zapiąć nie moge -ale wstyd!!! W karczmie będzie około 250 0sób pewnie same laski a ja taki pasztet pójde ;/
natala ja mówie mamie tak: mam 24 lata i nigdzie sie ruszyć nie moge!!! w tym roku to ja ide na sylwestra a ty popilnujesz dziecka! a mama: no dobrze
hehe
annte mi sie podoba takie cos:
SUKIENKA KOLOR DO WYBORU ROZMIAR 48 (2803726583) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale ja jestem za gruba do sukienek i pewnie pojde w tunice ;/