reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Anik no cieszeę się razem z Tobą z wyniku testu:-)Flaurka fajnie,że w pracy jest OK:tak:ja to po nieobecności mam ciężkie powroty (nie tylko o pracę chodzi)łącznie z rozstrojem żołądka:eek:.Sylwester netety jak zawsze doma

Annte ty masz chyba inny odcien włosów ale mi sie takie polączenie podoba
zdj_c318fb937593c9efa1e2cb3ac962180b.jpg
..ja w ogóle uwielbiam czerwone rzeczy ...

anik - gratuluje obalonego testu :-)

annte - ciesze sie, ze wyjazd Ci sie udal :-) Oj, jak ja tesknie za czasami studenckimi! Dla mnie to byly niezapomniane lata sielanki - cudowne lata :tak:&& zeby poprawa z mezem byla poczatkiem trwalych zmian na lepsze! A co do siedzenia to u nas sie na rychle najwyrazniej nie zanosi :baffled:

natalka - nawet nie pomyslalam o Sylwestrze :zawstydzona/y: Na pewno w domu - nie tylko dziec ale jest jeszcze psiuta, ktora boi sie petard i zostawac sama nie powinna ;-)

Dziec mi sie skarzy, wiec pa pa, dziewczyny.

Ostatnia edycja:
No więc i tu zacznę dzień:-) My dziś świętujemy nasze pół roczku ale młoda na razie ma to w nosie i śpi:-) Pogoda lipna więc chyba dzień leniucha nam zostanie, chyba że się rozpogodzi albo chociaż przestanie padać:-)
Anik gratuluje oblania testu:-)
Annte fajnie że z mężem się jakoś zaczyna układać oby tak dalej:-) Julia też jeszcze sama nie siedzi i nie ma zamiaru chociaż łóżeczko wczoraj opuściliśmy jakby młodzieży jakiś głupi pomysł przyszedł do głowy:-)
Katasza w pracy będzie ok, trudne początki a potem się wdrożysz:-)
Flaurka super że się w pracy odnalazłaś a Hubert tak dobrze sobie radzi:-)
Potrzebującym mocne kciuki, chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia:-)
Ząbkującym szybkiego wyrżnięcia i bezbolesnego:-)
Miłego dnia:-)

Byłam wczoraj w tym rossmanie i kupiłam sobie czarna kredke do oczku.podkład,puder i tusz do rzęs:)

ja też dużo lepiej się czuje z makijazem,ciało mam do dupy to chociaż troche twarzą nadrabiam hehe.

Kurde otwarłam w nocy okno i mnie przewiało wrrrr

laura mnie tak denerwowała w nocy!! Wstała 1 raz coś kolo 1:00 ,zjadła usnęła i dałam ją do łóżeczka po 5 minutach już siedziała i się smiała,więc wzięłam ją znowu uspałam,odłożyłam do łóżeczka a ta znowu to samo!!! chyba z 5 razy z nią tak sie bawiłam! Po 5 zrobiła mi znowu taką samą zabawe!! i co temu dziecku chodzi??

anik. super ,że test nie zdany:) nie chce straszyć hehe ale jak już byłem w ciąży 1 test wyszedł negatywny :p

annte na sylwestra idziemy do karczmy góralskiej w korbielowe:) ciesze się bardzo.. chociaz jestem tak gruba,że w nic wejśc nie moge i mam problem z tym..
Wczoraj chciałam kupić kozaki i były różne super ale w łydce się zapiąć nie moge -ale wstyd!!! W karczmie będzie około 250 0sób pewnie same laski a ja taki pasztet pójde ;/

natala ja mówie mamie tak: mam 24 lata i nigdzie sie ruszyć nie moge!!! w tym roku to ja ide na sylwestra a ty popilnujesz dziecka! a mama: no dobrze :) hehe

annte mi sie podoba takie cos:
SUKIENKA KOLOR DO WYBORU ROZMIAR 48 (2803726583) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale ja jestem za gruba do sukienek i pewnie pojde w tunice ;/

hej u nas noc wiadomo jaka więc już nawet nie pisze ...
Sylwestra spędzimy zapewne w domu , miałam w planach iść do sali na potańcówke ale stwierdziłam że jednak nie bo młody nie chce butli więc ja nie mogę nic wypić ,musiała bym jezdzić do niego co 2 h a w dodatku mój mąż pewnie by się z bratem poupijali a ja bym siedziała nafochana bo nic nie mogę wypić a w dodatku kompletnie bym się nie wyspała bo pobudka o 5 ale w następnym roku sobie odbije tego sylwestra :-)
Pieszczoszka fajniutka ta sukienka :-Da z tą grubością to chyba przesadzasz normalnie wyglądasz na zdjeciach

reklama
Do góry