reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Pieszczoszka np od siusiania pod wiatr pieszczoszka tak na poważnie woda bo w mleku jest powoduje napięcie ,a to powoduje ból Anik poczekaj jak się @ nie pojawi przetestuj być może:-)

reklama
Mysio no Gabryś mały pijaczyna,a potem powie,że skłonności do alkoholu z mlekiem matki wypił:-);-).Ank no pierwszy raz w życiu będę życzyła by ktoś nie zdał:tak:życzę więc:-D

Flaurka wszystkiego najlepszego dla Hubercika
Anik poczekaj jeszcze kilka dni byc moze sie pojawi, ja po diecie nigdy nie miałam problemu z @ (powiem ci ze nawet dzisiaj własnie doatałam), a moze jakies stresy ostatnio miałaś moze to byc powodem

No u mnie przy moim śp Zbysiu (przypadku najukochańszym) to jedno co wskazywało na ciążę było parcie na pęcherz.Wtedy do testów się nie przystępowało :no:Ból piersi to teraz przy małej miałam od początku do teraz mój M ma zakaz zbliżania się bo tylko dla dziecka te katusze jestem w stanie znieść.No i zapachy to też jeden z pierwszych objawów i te ładne i te wymiotne:tak::-D

Olisiaa stresow nie bardzo... tylko ja w tydzien 8 kg zrzucilam - samo tak wyszlo bo przeciez sie nie glodzilam... kurde, za wczesnie jeszcze na drugie dziecko najpierw sprawa z mieszkaniem musi sie unormowac. U mnie tez bolace piersi to byl pierwszy objaw - ale bolaly tak ze sie dotknac nawet nie moglam - blizka, koldra, stanik sprawialo po prostu bol - teraz tak nie mam :-)

... mam nadzieje ze antykoncepcja nie zawiodla... a @ tylko sie przesunie...

reklama
100_0531.jpg

Napisze jutrto ;)

Do góry