reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Azula no będę musiała, mam nadzieję, że nie zdam...
Mysiochomis
:*
azula ja jak gabrycha o 11 nakarmilam to spal mi ponad godzine ;p myslisz ze upilam dziecko ;p
Flaurka wszystkiego najlepszego dla Hubercika
Anik poczekaj jeszcze kilka dni byc moze sie pojawi, ja po diecie nigdy nie miałam problemu z @ (powiem ci ze nawet dzisiaj własnie doatałam), a moze jakies stresy ostatnio miałaś moze to byc powodem
Anik poczekaj jeszcze kilka dni byc moze sie pojawi, ja po diecie nigdy nie miałam problemu z @ (powiem ci ze nawet dzisiaj własnie doatałam), a moze jakies stresy ostatnio miałaś moze to byc powodem
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
nie siać paniki Bo ja sama zaczynam shizować
Ty się nie schizuj tylko tez testuj ;-) życzę oblania u mnie bolące piersi to był jeden z pierwszych objawów ciąży.nie siać paniki Bo ja sama zaczynam shizować
A powiedz dlaczego Ty jesteś przekonana o tym,że więcej dzieci mieć nie bedziesz?
anik jednej kreski życzę
Flaurka buziaki dla Huberta.
azula
Fanka BB :)
No u mnie przy moim śp Zbysiu (przypadku najukochańszym) to jedno co wskazywało na ciążę było parcie na pęcherz.Wtedy do testów się nie przystępowało Ból piersi to teraz przy małej miałam od początku do teraz mój M ma zakaz zbliżania się bo tylko dla dziecka te katusze jestem w stanie znieść.No i zapachy to też jeden z pierwszych objawów i te ładne i te wymiotne
anik.
Mama Krzysia :)
Olisiaa stresow nie bardzo... tylko ja w tydzien 8 kg zrzucilam - samo tak wyszlo bo przeciez sie nie glodzilam... kurde, za wczesnie jeszcze na drugie dziecko najpierw sprawa z mieszkaniem musi sie unormowac. U mnie tez bolace piersi to byl pierwszy objaw - ale bolaly tak ze sie dotknac nawet nie moglam - blizka, koldra, stanik sprawialo po prostu bol - teraz tak nie mam :-)
... mam nadzieje ze antykoncepcja nie zawiodla... a @ tylko sie przesunie...
... mam nadzieje ze antykoncepcja nie zawiodla... a @ tylko sie przesunie...
reklama
little_nina
Fanka BB :)
Podziel się: