reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Hej Lasencje ;)

paulinka88 - nie martw się - skoro i tak Was nie chcą widzieć... e "święty" i przebiorą za renifera... Strasznie chamskie odgrywanie się na dziecku. Nie obraź się błagam o to, co powiem :p ale w tym wypadku wypadałoby kupić sobie świnię i nazwać ją Mariusz... :* dla Mikołajka.

Co do pampersów - u nas sprawdzają się tylko te pomarańczowe, Active Baby go odparzają - kupiliśmy bo były w promocji, ale juz nigdy więcej:( Zawsze -czy to w promocji, czy nie kupujemy te pomarańczowe pampersy.
Widziałam wczoraj Dadę z reniferem w Biedronce - i na święta na pewno kupię :p wczoraj już po prostu brakło nam kasy - poszło ponad 500 zł. na zakupy i nie chcieliśmy się wypruć do reszty :p a ma jeszcze 2 paczki papsioków.
Gagi nie kupię nigdy w życiu ani pieluch, ani chusteczek... pieluchy co rusz przesikane, a chusteczki suche. Dady są ok.

Little_nina - nie wiem, miałam już kilkanaście paczek tych pomarańczowych i żadne nie śmierdziały, mają delikatny rumiankowy zapach - chodzi Ci o sleep&play? Dla Krzysia są najlepsze - pupcia nwet czerwona po nich nie jest:)

A u mnie, dzisiaj mija 34 dc i brak miesiączki... I nie wiem, czy wiązać to z utratą kilku kg, czy...:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Flaurka - cmok dla Huberta.

reklama
Czesc mamuski:)

Ja tylko na chwilke bo zaraz wpada kumpela na kawke i na degustacje bialej kielbasy bo malzonek zrobil.
Katasza z ta depresja to nie jestes sama ja tez ostatnie dni jakas nie swoja jestem , chyba tez przez pogode.
Koniec pisania bo wlasnie wpadla kumpela.

Anik a mailas regularne teraz cykle ?? fiore podajze tu pisala ze po ciazy moze tak byc ze w ogole moze nie wsytapic raz @ :confused: no i moze fakt od diety bo w sumie duzo ci zleciało w krótkim czasie :tak: eee no moze tez byc małe bobo
g005.gif

Flaurka gratki dla półrocznego synusia:-)Anik przy karmieniu może się zdarzyć ,że @ raz będzie normalnie raz się opóźni czasem wcale.Mojego śp Zbysia w ten sposób powołaliśmy do życia:tak:

Pieszczotka to normalne że masz laktacje :) po prostu twoja przysadka mózgowa mówi Ci dalej że masz dziecko do tulenia... Każda kobieta zdrowa która na przykład miała by przystawiane regularnie często dziecko rozpoczęła by laktacje... Jakbyś teraz zaczęła odciągać to przypuszczam że by ci na dobre wróciło. Nic z tym nie rób, pilnuj żeby zatory sie nie porobiły :)

Flaurka :******* dla Hubertosa :**

Hej
nie czytam wszystkiego bo nie dam rady. Ja mam dzis kaca giganta, cycki po nocy nie karmienia podostawały ogromnych zatorów i to wszystko dla 3 drinków i połowy obrzydliwego piwska :O pierdzielę taką robotę. Mały spał dziś całą noc u dziadków :p budził się im co 2 godziny czyli tak samo jak nam, mało płakał, trochę jadł. Tak czy inaczej brak matki przy sobie było bez szału :p A ja od godziny 21.00 trzymałam ciągle komórkę i jak głupia czekałam na telefon że mam wracać bo rady sobie dać nie mogą...

Teraz sprzątam bo jutro przychodzi pielęgniara... nie chce mi się okrutnie...

Buziam :****

Pieszczoszka ,a może od czego innego:szok: i lepiej mysio nie słuchaj (mówi nic z tym nie rób) zacznij to doić i do skupu podratujesz budżet rodzinnyJMysio ,a Ty swoje do gorzelni oddaj do skupu ;-):-D(dziewczyny na żarty mi się zebrało):tak::crazy:

Azula ale ja nie karmię piersią, my prawie od początku na mm:baffled::baffled:

Natalka - nawet tak nie żartuj :baffled::baffled::baffled: cykle po porodzie miałam 29 ew. 32 dni

A u nas znowu luźnawa kupka się pojawiła... pół normalna - pół luźna i od czego? Nie mam już pomysłów :baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry