reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
oj, poszalalyscie kobietki w ten weekend z pisaniem. dzisiaj juz Was nie doczytam bo mialam szalony weekend i jestem padnieta. dzis tylko zerkenelam a jutro postaram sie poczytac.
spijcie dobrze i do jutra :*

Cześć Dziewczyny :-).
Tylko przeczytałam, nie dam rady odpisać wszystkim:-( Muszę iść dziś o ludzkiej porze spać czyli zaraz a nie po północy jak ostatnio bardzo często, bo już w dzień powoli nie widzę na oczy ;-) Jutro jadę na badania okresowe dość wcześnie więc to dodatkowy argument. Dziś znowu dzień zleciał nie wiadomo kiedy, a mąż już wyjechał w podróż służbową - wraca w piątek:-(. Także rządzimy same z córeczką.
Flaurka - wszystkiego najlepszego dla Huberta
Anik - życzę oblanego testu i @ skoro tak chcesz :-)
Dla reszty również && za to czego sobię życzą.
Dobranoc

I spóźnione zyczonak dla wszystkich półroczniaczków :*,Pieszczoszka najserdeczniejsze zyczonka :*
Flaurka wysciskaj mocno Hubercika na te pol roczku :*

Padam na twarz...
Testujacym zycze oblania :tak:

Ostatnia edycja:
Ja tylko z życzeniami dla Hubercika wpadłam. Byliśmy dzisiaj na obiedzie u moich rodziców i dzień zleciał błyskawicznie.
Życzę wszystkim dobrej nocy i może jutro będę bardziej aktywna. Dzisiaj nic z tego.

Podczytuje od rana ale jakos taki u nas dzien rozlazly:zawstydzona/y:

Pieszczoszka - Ty narzekasz, ze Laura sie obudzila o 1 w nocy? A co ja mam powiedziec, jak nasz wczoraj dopiero o 1 zasnal? :wściekła/y:;-)Mnie piersi pobolewaja przy dotyku jak sa pelne mleka, po karmieniu jest spoko.

Gratki dla Flaurkowego Huberta!!!

Chcialam dodac ze moja Sara tez od dobrego czasu siedzi calkiem sama,czasami tylko jak sie zapomni to potrafi kipnac sie do tylu.Dzisiaj zaczela zbierac sie do raczkowania..a wyglada to tak ze siada na pupie potem obraca sie ciut i opiera na raczkach...potem sie buja na pupie i laduje na buzi i tak do znudzenia...
Poza tam podskakuje jak jej sie mowi hopsa hopsa :0)

reklama
Pieknie dziekuje za zyczenia dla Hubiego - on te quasiurodziny zlal po calości, bo umawialam sie z nim, ze jak bedzie mial poł roczku to juz bedzie siedzial, a on nic w tym temacie nie uczynil, dziad jeden:) Odejme mu z kieszonkowego, za straty moralne.

Kugela - przyjmuje rowniez Twoje gratulacje dla niego - rozumiem, ze winszujesz mu zdolnosci adaptacyjnych, cierpliwosci, wytrwalości oraz wytrzymalosci, ze dociagnal do pol roku z taka matka;))) No przyznam, nie ma lekko, matka nieco dziwna, tata zakręcony ale z duuuzym sercem, siostra jest a potem znika - tez mu sie rodzina trafila;)))

Do góry