reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Dr Asia - jak na moj gust, to Ty już sie w to forum wkomponowalaś calkiem przyzwoicie, więc nie czuj się niewbita:) My moze i jestesmy zżyta grupa, ale wcale sie nie lubimy, więc mozemy sie nie polubić w wiekszym gronie;)

Pieszczoszka - Laura fajna juz - 1,5 mca starsza od mojego lobuza - takiego wlasnie mialam zostawic idąc do pracy, a wyszło troche inaczej, ale pociesza mnie to, ze juz po swietach powinien być taki bardziej "dorosly" juz.:)

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie Pieszczoszka, idę spać :-D bo to przesada, że ja też jeszcze siedzę a później wielkie zdziwienie, że mi się chce spać w dzień. A ja tak lubię siedzieć po nocach... Dobranoc wszystkim

Do góry