reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
oj suse żebyś wiedziała.. zadziwia mnie z dnia na dzień
Flaurka
Fanka BB :)
Dr Asia - jak na moj gust, to Ty już sie w to forum wkomponowalaś calkiem przyzwoicie, więc nie czuj się niewbita My moze i jestesmy zżyta grupa, ale wcale sie nie lubimy, więc mozemy sie nie polubić w wiekszym gronie
Pieszczoszka - Laura fajna juz - 1,5 mca starsza od mojego lobuza - takiego wlasnie mialam zostawic idąc do pracy, a wyszło troche inaczej, ale pociesza mnie to, ze juz po swietach powinien być taki bardziej "dorosly" juz.
Pieszczoszka - Laura fajna juz - 1,5 mca starsza od mojego lobuza - takiego wlasnie mialam zostawic idąc do pracy, a wyszło troche inaczej, ale pociesza mnie to, ze juz po swietach powinien być taki bardziej "dorosly" juz.
Ostatnia edycja:
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
kto sie nie lubi ??
Flaurka
Fanka BB :)
O prosze - Asia klimat zlapala a Pieszczoszka znow mnie o cos zlego podejrzewa...
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja no gdzie...
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
czemu ja jeszcze nie śpię?!
kurde nie moge zasnąć a dobrze wiem,że się nie wyśpię bo Laura się pewnie obudzi koło 3 na pierwsze karmienie a o 6 lub 7 będzie już wyspana.
kurde nie moge zasnąć a dobrze wiem,że się nie wyśpię bo Laura się pewnie obudzi koło 3 na pierwsze karmienie a o 6 lub 7 będzie już wyspana.
reklama
Podziel się: