reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Asiku, super że z Maleństwem w porządku:) to cudowna wiadomość:) dodała mi otuchy przed moją jutrzejszą wizytą:) tylko koniecznie na siebie uwazaj, a wszystko bedzie ok:)

reklama
As76 gratuluję udanej wizyty cieszę się razem z Tobą, że z kolejną kruszynką wszystko ok:-):-):-):-) a więc duużo odpoczywaj i dbaj o siebie:-)

ja też mam luteinę raz dziennie na noc, bardziej profilaktycznie przez ten torbiel na jajniku co był i który na szczęście sie wchłonął i zniknął:-)

chodzi o 25 mm na pewno...:-) moja kruszynka miała w czwartek 37 mm to już są olbrzymy normalnie!:-D takie maleństwa a już kompletnie podporządkowują sobie nas mamuśki:-)

tak pomyłka miało być 25,6 mm :-D:-D:-D:-D

a takie bucie zrobiłam :-D:-D:-D

Załączniki

• 20111018039.jpg
    20111018039.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 28
Ale mile nowiny :) Musze sie w koncu wziac w garsc i zadzwonic do szpitala. Mam nadzieje, ze bede sie lepiej czula, bo od piatku czuje sie jak chora na umysle i nie bylabym w stanie dopytac sie o wszystko i zrozumiec :p Ciesze sie, ze niektorym sennosc mija. Ja ciagle padnieta... Musze sie zmusic i wrocic do moich spacerow, chocby nieco krotszych, moze to mnie troche ozywi. Pogoda w kratke, ale robi sie coraz przyjemniej. Wczoraj 26, dzis i jutro 28 stopni :) A jutrzejszego wieczoru zapowiadaja cool change - czyli nagle ochlodzenie do max 20 stopni i jakies opady. Uroda Melbourne.

Co do rozbieznosci wieku dziecka - my dokladnie wiedzielismy, kiedy byla owu. Na pierwszym usg wyszlo idealnie 7 tyg i 2 dni :) Tzn 5-2 + 2 tygodnie, czyli 3 dni mlodsze niz wg OM.

Musze sie zabrac za prace... juz sroda, jeszcze dzis i 2 dni i odsapka. No prawie, bo w ten weekend jest u nas Pregnancy Expo - cos jak targi poznanskie i wszystko co zwiazane z ciaza i malymi dziecmi. Chemy sie wybrac, pooglada, co jest na rynku, wyprobowac wozki. Troche wczesnie, ale kolejne za rok, a dobrze miec wszystkie firmy w jednym miejscu :)

reklama
As śliczne buciki.
Ciesze se, ze wszystko ok z maleństwem, a ty odpoczywaj.

Czy któraś z Was jest już może na stalym zwolnieniu? chciałabym pójc już za miesiąć ale mam obawy czy to nie za wczesnie. No i obawiam się, ze lekarz może się nie zgodzić.

Do góry