reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Teraz pieczywo kupuję w Oskrobie- mają fantastyczne chleby ale też słodkości. Uwielbiam ich ciastka francuskie z dżemem z czerwonych porzeczek.

Oj, ale mi ochotę na słodkie zrobiłyście....

U nocka taka sobie, Ola spała ładnie, za to Mateusz obudził się o 3, stwierdził, że jest wyspany i chce oglądać bajki, pół godziny ze mną dyskutował, po czym jak zasnął yo obudziła się Ola na karmienie:)

W jeszcze śpi, dzieciaki hałasują, zmykam ogarnąć to towarzystwo.

Najlepszego dla dzisiejszych półroczniaków:tak:

Co was tak wzielo na slodkosci z samego rana:-))) Ja wlasnie siedze w przychodni i czekam na swoja kolej do lekarza:( niewiem co mi jest, ale albo cos z uchem albo ze szczeka wrrr. Boli jak diabli, mam nadZieje, ze tutejsi lekarze powiedza skad ten bol bo niemam zamiaru spedzic pol dnia w szpitalu na badanich:( Najlepszego dla polroczniakow!!!!!! Katasza usmiech prosze:-))))) dopiero dzien sie zaczal jeszcze bedzie dobrze:-))))). My uzywamy pampkow od zawsze i jestem bardzo zadowolona, nigdy nie przesiakl no chyba, ze Amelii ale jak ona zacznie w nocy pic to niema wyjscia zeby nie przesiakl... My dzis jedziemy zobaczyc R kuzyna malego, przyjechala jego mama wiec milo bedzie sie z nia zobaczyc rowniez:-)))) ciekawe jak ona bedzie do malego. To jej 1 wnuczek a ona zalicza sie do kobiet sukcesu, wiec bycie babcia jej nie na reke:-))) tzn napewno z wnuczka sie cieszy, ale samo slowo babcia ja przeraza:-))). Milego dnia kobietki xxxx

Noc z jedna pobudka:-D Wiec jest dobrze! Dziś jade do kuzyna bo ma prezent dla Laury:szok::-D Jak wroce pochwale sie:-p
Seba na dziś zamówił dla mnie torta:-D Miała to byc niespodzianka ale sie wygadał.
Urodziny miałam we wrześniu ale wtedy było cieżko i torta nie miałam dlatego teraz chce mi to wynagrodzić-Kochany :zawstydzona/y:

Jestem ciekawa jak Laura będzie się zachowywała w nowym foteliku?! Mam nadzieje,że lepiej i nie będzie mi robić cyrków...
Musze jeszcze zobaczyć jak to się montuje:sorry:
Zaczyna się weekend więc dziś pewnie będzie spokój na forum:laugh2:
Na pewno będzie lepiej niż w tym malym.
Fajnie się Seba zachował

dzien dobry kobitki:-)

as tak z ciekawosci...ile razy w nocy musisz przebierac karoli tetrowke?
Ale moja mała jest w pampersach wielorazowych ,więc zmieniam wtedy jak mi się przypomni.
Ja nie używam tetry :no::no:
Tylko wkładek z mikrofibry ,by mała miała sucho jak w pampersie :tak::tak:
W nocy nie przebieram wcale .Mała śpi w 1 pieluszce od 21 do rana i też jest sucha skóra ,a wkładka mokra ,że wyciskać można :-D:-D:-D

Witajcie, my cały czas chorzy ale jakoś dajemy rade-musimy, nocka ok, Ola grzeczna wiec narzekać nie moge. Nie mówcie mi o słodkim bo mam straszny apetyt a juz schudłam 4 kg wiec nie chce tego zawalić jednym ciachem :p
Dusia przepraszam, ale ostatnio ni miałam siły nic pisac i nie skomentowałam twojego postu dot pracy. Gratuluje ze udało ci sie przeciagnac urlop do stycznia, ale przykro mi ze mąż dostanie wypowiedzenie, wiem ze bedzie wam ciezko, ale trzeba byc dobrej mysli moze znajdzie duzo lepsza prace niz ta co ma obecnie. Przytulam i zaciskam kciuki zeby wszystko poszło po waszej mysli

najlepszego dla półroczniaków
Pieszczoszka a mogłabys mi wrzucic zdjecie tych pieluch dada z checia bym kupiła takie, ale ja chora jestem i moze mame albo siostre bym wysłała w przeszpiegi czy u nas w biedrze takie sa?

Ostatnia edycja:
Dla półroczniaków wczorajszych i dzisiejszych wszystkiego naj, naj:**********
Oj nie mam coś weny ostatnio.
Podczytywałam Was od października, ale napisałam dopiero kiedy lekarz wyznaczył mi termin. Cykle miałam długie i raczej nieregularne, więc nie wiedziałam czy się na maj załapię:)
Torta to będę sobie pałaszować jutro, bo idziemy na 90-te urodziny babci Peli. Będzie impreza z tańcami:) Babci stuknęło 9 dych, a duchem to ciągle ma 20 lat:) Kochana babusia:)

oo znalazłam prosze:)

Załączniki

• paka.jpg
    paka.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 36
reklama
A i zapomniałam napisać. Z samego rana ciśnienie podniosła mi znowu siostra i szwagier. Oczywiście o psa chodziło. Wyobraźcie sobie, że tato mi dzisiaj powiedział, że wczoraj Mariusz zabronił Błażejowi mówić do mojego Mikusia Mikuś, bo ich pies tak ma na imię!!! Nosz ku...a Przesadzili!! Najpierw Miki, a teraz już MIkuś!! A mi każą do dziecka zwracać się tylko i wyłącznie Mikołaj i Mikołajek. Pies ważniejszy od mojego dziecka- wojna będzie...

Do góry