reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dotarłam i tutaj .:-)
My używamy dużo pieluch ,bo my w wielorazowych ,ale mam przynajmniej ten komfort ,że nigdy mi nie zabraknie :-D:-D:-D
Dady kupiłam jak nam prąd na 3 dni śnieżyca zabrała i zużyłam niecałe pół paczki :rofl2::rofl2:

Jak czytam ile Wam tych pampersów idzie to w szoku jestem.
Pampers nie jest po to produkowany ,żeby wytrzymał jak najwięcej czasu tylko po to ,by dziecko nie czuło jak się zsika i powinien być wymieniany jak najczęściej .
Każdy pampers traci właściwości przepuszczania powietrza po pierwszym siku :baffled::baffled: i już wtedy powinien być wymieniony .
Ech długo by pisać i tłumaczyć dlaczego .:-p:-p

reklama
Czy Wyscie sie dzis wsciekly z forum? Tyyyyyyyyle stron :szok::-D Bylismy dzis caly dzien poza domem - malz wzial zalegly urlop, zeby objezdzic sklepy (biedny malz: urlop na shoppingu :-D) i pozalatwiac kilka spraw, wracam a tu na kazdym watku po kilka nowych stron :eek: Ledwo nadrobilam poboczne, na glownym mam 9 stron w plecy i juz dzis ich nie rusze. Ale na weekend pewnie beda tu nudy napudy i sobie spokojnie doczytam :-p

Noc z jedna pobudka:-D Wiec jest dobrze! Dziś jade do kuzyna bo ma prezent dla Laury:szok::-D Jak wroce pochwale sie:-p
Seba na dziś zamówił dla mnie torta:-D Miała to byc niespodzianka ale sie wygadał.
Urodziny miałam we wrześniu ale wtedy było cieżko i torta nie miałam dlatego teraz chce mi to wynagrodzić-Kochany :zawstydzona/y:

Jestem ciekawa jak Laura będzie się zachowywała w nowym foteliku?! Mam nadzieje,że lepiej i nie będzie mi robić cyrków...
Musze jeszcze zobaczyć jak to się montuje:sorry:
Zaczyna się weekend więc dziś pewnie będzie spokój na forum:laugh2:

no moj tez jeden pampers na noc...ale as ma tetrowki wiec jestem ciekawa....mmmmm pieszczoszka ale mi smaka na torta zrobilas...podziel sie jak go dostaniesz!

ciekawe jaki smak bo ja to uwielbiam smietankowe albo waniliowe albo kokosowe :p mmmm no nie wytrzymam dzisiaj...zatluke cie pieszczoszka :-) smaka zes narobila :-)

my dzisiaj jedziemy odebrac od babki po bujany fotel...nasz wyzinol ducha a synus uwielbia sie bujac:-)

U Sebastiana są pyszne torty nie takie mulate łeee.A jeszcze ten tort będzie robił jego dobry kolega który robił też torcik na chrzciny Laury. andav torcik będzie śmietanowy z owocami z tego co wiem:-p

reklama
Do góry