reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Hej laseczki :-)

Niuska, Kasiula dla waszych bobasków najnaj z okazji półroczku :***********

Pieszczoszka nie lubię cie :-p kurde i co ja zjem słodkiego dzisiaj :-p

U nas nocka jak zawsze czyli maly urzadza sobie zabawy o 3 nad ranam ale co tam dałl pospac do 8 wiec nie jest źle :-p

Kurde jak ja bym miala wymieniac pieluche małemu co chwila w nocy to by nie spał w wcale:sorry: now way !! u nas pamepek starcza tez na 12 h ale zdażyło sie go przesikać z tym ze mój maly pije czasemw nocy wiec pielucha rano wielka ;-)

Ej a wy wczoraj mówiłyscie o obrazkach na pampersach czy na dadach bo ja nie mam zadnych hipci na 4 tylko krówki,kotki i owieczki - wiejska edycja :-):-D aaa juz doczytalam o dadach :D :D

cmok cmok :*****

Ostatnia edycja:
Wpadam na chwilę bo jakaś okrutna jesienna deprecha mnie dopadła. Nocka średnia, poranek fatalny, reszta dnia zapowiada się równie nieciekawie. Po najbliższym karmieniu chyba wyjdziemy na spacer choć przyznam szczerze, że najchętniej zostałabym w domu.
Miłego dnia wam życzę- a ty Pieszczoszka nie przesadź z tortem (tzn. podziel się z kimś żeby Ci w biodra nie poszedł) ;-)

Kolejnym półroczniakom gratuluję i dużo miłości życzę.

zraz całe forum mnie znienawidzi :-D
chodziło o obrazki na dadach ( na nich są renifery )
szkoda,ze nie mogę się z wami podzielić.. Seba dziennie przynosi pączki,eklerki,ciastka francuskie a ja nawet już patrzeć na to nie mogę i sąsiadką nie raz daje:tak:;-)

katasza podzielę na pewno :) tort ma być 4kg więc na pewno go sama nie zjem hehehe

no zapewne można miec dosyc codziennie tego słodkiego a z 2 strony przyzwyczajenie robi swoje jak widac ( rodzice ) :-) moi by mieli tak samo zapewne :-p

Witajcie:-)Nocka super,jestem wyspana,po 7 pobodka :)

Pieszczoszko licze na mały kawałek torcika :-)Napewno bedzie pyszny...mniam :)

Na noc zakładam o 19 i zmieniam jak sie obudzi 7-8,jeszcze zaden pampek nam nie przeciekł.Dady sliczne i ja kupie :)

dzień dobry wszystkim :) u mnie dziś stresik, czeka mnie decydująca rozmowa w sprawie powrotu do pracy, a Wy Mamusie w domku z maluszkami, czy już wróciłyście do pracy? miłego dnia

reklama
W liceum miałam koleżankę w klasie, której rodzice prowadzili cukiernię. raz w tygodniu zbierała zamówienia i miałyśmy słodką wyżerkę na przerwie. Mają fantastyczne pączki z bitą śmietaną. Aż żałuję, że ta cukiernia mi tak nie po drodze.

Do góry