reklama
natalka1704
Fanka BB :)
Hej laseczki :-)
Niuska, Kasiula dla waszych bobasków najnaj z okazji półroczku :***********
Pieszczoszka nie lubię cie kurde i co ja zjem słodkiego dzisiaj
U nas nocka jak zawsze czyli maly urzadza sobie zabawy o 3 nad ranam ale co tam dałl pospac do 8 wiec nie jest źle
Kurde jak ja bym miala wymieniac pieluche małemu co chwila w nocy to by nie spał w wcale now way !! u nas pamepek starcza tez na 12 h ale zdażyło sie go przesikać z tym ze mój maly pije czasemw nocy wiec pielucha rano wielka ;-)
Ej a wy wczoraj mówiłyscie o obrazkach na pampersach czy na dadach bo ja nie mam zadnych hipci na 4 tylko krówki,kotki i owieczki - wiejska edycja :-) aaa juz doczytalam o dadach
cmok cmok :*****
Niuska, Kasiula dla waszych bobasków najnaj z okazji półroczku :***********
Pieszczoszka nie lubię cie kurde i co ja zjem słodkiego dzisiaj
U nas nocka jak zawsze czyli maly urzadza sobie zabawy o 3 nad ranam ale co tam dałl pospac do 8 wiec nie jest źle
Kurde jak ja bym miala wymieniac pieluche małemu co chwila w nocy to by nie spał w wcale now way !! u nas pamepek starcza tez na 12 h ale zdażyło sie go przesikać z tym ze mój maly pije czasemw nocy wiec pielucha rano wielka ;-)
Ej a wy wczoraj mówiłyscie o obrazkach na pampersach czy na dadach bo ja nie mam zadnych hipci na 4 tylko krówki,kotki i owieczki - wiejska edycja :-) aaa juz doczytalam o dadach
cmok cmok :*****
Ostatnia edycja:
Wpadam na chwilę bo jakaś okrutna jesienna deprecha mnie dopadła. Nocka średnia, poranek fatalny, reszta dnia zapowiada się równie nieciekawie. Po najbliższym karmieniu chyba wyjdziemy na spacer choć przyznam szczerze, że najchętniej zostałabym w domu.
Miłego dnia wam życzę- a ty Pieszczoszka nie przesadź z tortem (tzn. podziel się z kimś żeby Ci w biodra nie poszedł) ;-)
Kolejnym półroczniakom gratuluję i dużo miłości życzę.
Miłego dnia wam życzę- a ty Pieszczoszka nie przesadź z tortem (tzn. podziel się z kimś żeby Ci w biodra nie poszedł) ;-)
Kolejnym półroczniakom gratuluję i dużo miłości życzę.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
zraz całe forum mnie znienawidzi
chodziło o obrazki na dadach ( na nich są renifery )
szkoda,ze nie mogę się z wami podzielić.. Seba dziennie przynosi pączki,eklerki,ciastka francuskie a ja nawet już patrzeć na to nie mogę i sąsiadką nie raz daje;-)
katasza podzielę na pewno tort ma być 4kg więc na pewno go sama nie zjem hehehe
chodziło o obrazki na dadach ( na nich są renifery )
szkoda,ze nie mogę się z wami podzielić.. Seba dziennie przynosi pączki,eklerki,ciastka francuskie a ja nawet już patrzeć na to nie mogę i sąsiadką nie raz daje;-)
katasza podzielę na pewno tort ma być 4kg więc na pewno go sama nie zjem hehehe
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no ja nie raz mu mówie weź tego nie przynoś...
raz nie przyniósł to rodzice a gdzie ciacha do kawy ??? hehehe
raz nie przyniósł to rodzice a gdzie ciacha do kawy ??? hehehe
natalka1704
Fanka BB :)
no zapewne można miec dosyc codziennie tego słodkiego a z 2 strony przyzwyczajenie robi swoje jak widac ( rodzice ) :-) moi by mieli tak samo zapewne
Witajcie:-)Nocka super,jestem wyspana,po 7 pobodka
Pieszczoszko licze na mały kawałek torcika :-)Napewno bedzie pyszny...mniam
Na noc zakładam o 19 i zmieniam jak sie obudzi 7-8,jeszcze zaden pampek nam nie przeciekł.Dady sliczne i ja kupie
Pieszczoszko licze na mały kawałek torcika :-)Napewno bedzie pyszny...mniam
Na noc zakładam o 19 i zmieniam jak sie obudzi 7-8,jeszcze zaden pampek nam nie przeciekł.Dady sliczne i ja kupie
reklama
W liceum miałam koleżankę w klasie, której rodzice prowadzili cukiernię. raz w tygodniu zbierała zamówienia i miałyśmy słodką wyżerkę na przerwie. Mają fantastyczne pączki z bitą śmietaną. Aż żałuję, że ta cukiernia mi tak nie po drodze.
Podziel się: