reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

witam majoweczki!!
Dziekuje wszystkim za zyczenia i za gratulacje dla corci.
Ja dzis mam dzien lenia ,nic mi sie nie chce jestem jakas nie do zycia. mam tylko ochote zrobic dzis mini serniczki ale jak to bedzie to sie okaze.
A teraz postaram sie Was nadrobic:)

Buziaczki dla polroczniakow z wczoraj i dzis:)
Duzo zdrowka dla chorowitkow.

reklama
Dzień dobry dziewczyny!

U nas nocka dziwna- Piotrek zasnął nie wiadomo kiedy, o dziwo bez płaczu (bo on płacze przed snem, nawet jeśli to tylko 2 minutki to płacze), nawet nie wiadomo kiedy. Za to budził się w nocy kilka razy i za którymś nie mógł przestać płakać. A z drugiej strony, rano wstał po 10.

Ja miałam jakieś dziwne sny, dobrze je pamiętam nawet.

BUZIAKI DLA PÓŁROCZNIAKÓW :****************

Co do pieluszek Dady, w porównaniu do Papmersów 4 nie mają tak rozciągliwej gumy i mam wrażenie że mojemu synowi wiszą one pod kolana a w pasie go ciśnie :o ale się sprawdzają... Któraś z was pisała że walą moczem... Pampki po nocy nie waliły lepiej a huggisy jak miałam to dopiero gów... zajeżdżało fuuuuuuuuuuu :/
Reasumując jeden pies jakie kupię smród jest ten sam tylko trochę lepiej się na Gabrychu Pampersy zapinają...

Mnie niedawno obudziła mama z telefonem :O że mięso mi kupuje... i opieprza mnie że co jeszcze śpie, ja nie wiem o co jej chodzi bo ciemno na dworze a ona mnie uświadamia że to 11 :p no to sobie rodzinnie dzis do 11 pospaliśmy :D

Bede pisać w trakcie sprzątania (kolejnego)

BUZIAM :*****

częstujcie się :-D

Załączniki

• SAM_0137.jpg
    SAM_0137.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 54
A jakie pampersy kupujecie? Bo ja ogólnie to jestem wielką fanką huggiesów, poluje na promocje ciągle. Jak nie ma to kupuję Gagę - też są dobre, chociaż rozmiar 4 właśnie jakoś tak pachnie, wszystkie wcześniej były bezzapachowe.
Dady kupiłam raz, na początku i wydały mi się strasznie sztywne.

Teraz kupiłam paczkę pampersów pomarańczowych, bo innych w promocji nie było i powiem wam że żałuje strasznie. Leżą wszystkie w koszyku, poodchylane, żeby się wywietrzyły bo walą przeokrutnie stopionym plastikiem :wściekła/y:

little nina ja przewaznie kupuje pampersy jak sa w promocji a jak nie ma to wtedy dady, ale powiem ci szczerze ze porównujac 2,3,4 dady to dwójki dla mnie były porażka właśnie takie sztywne były, teraz mam 3 i 4 i one sa ok i jak jak pielucha jest zsiusiana to robi sie taki zel jak w pampkach

JAk kupuje pampersy to tylko zielone activ baby nigdy nie miałam pomaranczowych

Ostatnia edycja:
reklama
hej
Ale produkujecie , moje dziecie oszalało już 3cią śpi to normalnie nie normalne he :-Don zawsze śpi pół godz już drugą drzemkę przesypia to może mamie taki prezent na pół roczku sprawia :):-D
Ja już zdążyłam posprzątać kuchnie i spalić jedną zupkę dla małego już drugi raz mi sie to zdarzyło a wszystko rzez fb :) i bb:) bo się zaczytałam
Pieszczoszka super tort chętnie bym go wszamała :-D
Mysio to sobie pospaliście :)
Paulinka też by mi sie ciśnienie podniosło gdyby ktoś nazwał psa imnieniem mojego dziecka ...
Litle nina ja cały czas kupuję dade a te pomarańczowe pampersy to zakładałam młodemu na noc ale teraz już nie ... moje tak nie capiły ..

Do góry