reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Dziekuje za zyczenia dla Franka :) My uzywamy pampersy,G twierdzi ze dady sa niewiele tansze:baffled:.Nam pampersy raczej nie przeciekaja,a maly ma cala noc jednego pampra dopiero rano przebieramy:tak:Mielismy dady2 i bylo ok ale na noc pampek:tak:Teraz maly w ciagu doby zuzywa ok 4-5 pampersow:tak:
Co do forum to ja trafilam tu w 2007 roku jak bylam w ciazy z Misia i wsiaklam :)
Spadam-Dobranoc

Ale cudneeee sa te dady!!! o ja cieeee czemu w aldi nie zrobia takich!! uuuuu ja tez je chce!!!:tak: przesliczne- bo te standardowe juz mi sie znudzily:zawstydzona/y:

To rzeczywiscie widze ze prawie kazda byla na poczatku zlana :-p
Fajnie poczytac kiedy i dlaczego tu trafilisci:tak:

Ewel7 zostan z nami :-)

A kugele wcielo?? chyba Oli zasnal i przygniutl jej dlonie tak z enie moze pisac:-p:-p:-p:-D:-)

marisamm - nawet nie wiesz jak się ucieszyłam z tej edycji świątecznej. Już jakoś tydzień temu kupiłam i chyba po świętach zapas ich zrobię. Gabryś się w lewki nie mieści już, a te hipcie tez mi się nie podobają. Myślałam, że dalej będą szli tropem lwim, bo 2 miały małe lwiątka, 3 większe lwiątka, a 4 psikus - hipcie.

A ja mam dziś dzień dziecka :-D Małż mi właśnie usypia Gabrysiątko, a ja się relaksuję przy herbatce :-D

te w aldi u nas w de tez maja 4 w hipcie- a 3 ki jak sie nie myle byly w lwy- hmmmm moze jedno zrodelko maja te firmy albo te same pomysly´??

Aaaa na forum to ja tez jestem duzo wczesniej :tak: Wczesniej byłam tez pod innym nickiem,glownie chodzilo mi o majówki ;-) ze od początku :-D

Andav :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
jesli chodzi o pieluchy to my caly czas na pampersach ktore czesto mi maly przesikuje. jakos duzo sika ten moj synus. myslalam ze teraz jak budzi sie tylko raz w nocy to bedzie lepiej ale musze go przebrac przy nocnym karmieniu a pampers jest wtedy tak napompowany ze az ciezki. czasami mi przesikuje tak ze musze go w nocy albo rano calego przebierac :/

ide spac, dobranoc! :*

Do góry