reklama
Dziekuje za zyczenia dla Franka My uzywamy pampersy,G twierdzi ze dady sa niewiele tansze.Nam pampersy raczej nie przeciekaja,a maly ma cala noc jednego pampra dopiero rano przebieramyMielismy dady2 i bylo ok ale na noc pampekTeraz maly w ciagu doby zuzywa ok 4-5 pampersow
Co do forum to ja trafilam tu w 2007 roku jak bylam w ciazy z Misia i wsiaklam
Spadam-Dobranoc
Co do forum to ja trafilam tu w 2007 roku jak bylam w ciazy z Misia i wsiaklam
Spadam-Dobranoc
andav
Fanka BB :)
Ale cudneeee sa te dady!!! o ja cieeee czemu w aldi nie zrobia takich!! uuuuu ja tez je chce!!! przesliczne- bo te standardowe juz mi sie znudzily
To rzeczywiscie widze ze prawie kazda byla na poczatku zlana
Fajnie poczytac kiedy i dlaczego tu trafilisci
Ewel7 zostan z nami :-)
A kugele wcielo?? chyba Oli zasnal i przygniutl jej dlonie tak z enie moze pisac:-)
To rzeczywiscie widze ze prawie kazda byla na poczatku zlana
Fajnie poczytac kiedy i dlaczego tu trafilisci
Ewel7 zostan z nami :-)
A kugele wcielo?? chyba Oli zasnal i przygniutl jej dlonie tak z enie moze pisac:-)
Martusia22267
nam pampers nigdy nie przeciekł a na noc jak mu zakładam ok 20 to zmieniam mu dopiero jak się obudzi miedzy 7-8
czarnula83
my tez na pampersach caly czas lecimy
a co do forum to zaczelam uczeszczac od 2006-2007 rok, jak bylam w ciazy z Xav
a co do forum to zaczelam uczeszczac od 2006-2007 rok, jak bylam w ciazy z Xav
Yolanta
Kicia
marisamm - nawet nie wiesz jak się ucieszyłam z tej edycji świątecznej. Już jakoś tydzień temu kupiłam i chyba po świętach zapas ich zrobię. Gabryś się w lewki nie mieści już, a te hipcie tez mi się nie podobają. Myślałam, że dalej będą szli tropem lwim, bo 2 miały małe lwiątka, 3 większe lwiątka, a 4 psikus - hipcie.
A ja mam dziś dzień dziecka Małż mi właśnie usypia Gabrysiątko, a ja się relaksuję przy herbatce
A ja mam dziś dzień dziecka Małż mi właśnie usypia Gabrysiątko, a ja się relaksuję przy herbatce
reklama
she_84
jesli chodzi o pieluchy to my caly czas na pampersach ktore czesto mi maly przesikuje. jakos duzo sika ten moj synus. myslalam ze teraz jak budzi sie tylko raz w nocy to bedzie lepiej ale musze go przebrac przy nocnym karmieniu a pampers jest wtedy tak napompowany ze az ciezki. czasami mi przesikuje tak ze musze go w nocy albo rano calego przebierac :/
ide spac, dobranoc! :*
ide spac, dobranoc! :*
Podziel się: