reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

trochę za wcześnie na te renifery, no ale skoro już w sklepach choinki ubrane..:baffled:
my ostatnio przeszliśmy na 4, ale jak je Mój P. zobaczył to stwierdził, że brzydki mają obrazek /hipcio/ i że Mlody ma w za małych 3-kach chodzić, bo tam byl super lew..:rofl2:

reklama
my dopiero drugi dzień w 4 jesteśmy, jak na razie to tylko pamper od samego początku używamy. A ten renifer przesłodko wygląda:-D

ja bb odkryłam przypadkiem i to bardzo szybko bo jak zaczęłam czytać to dopiero kilka stron było zapisane:tak: i tak jak chyba każda tu obecna nie raz byłam olana:-D hehe
malutki śpi od 20 a my oglądamy rodzinkę pl i leniu****emy:tak:

trochę za wcześnie na te renifery, no ale skoro już w sklepach choinki ubrane..:baffled:
my ostatnio przeszliśmy na 4, ale jak je Mój P. zobaczył to stwierdził, że brzydki mają obrazek /hipcio/ i że Mlody ma w za małych 3-kach chodzić, bo tam byl super lew..:rofl2:
Lew był rewelacja, bardzo na miejscu :-D
Pieszczoszka własnie dlatego napisalam ze mi sie w dupci poprzewracało :zawstydzona/y: mlody u tesciow ma dady, I fak 4 dadowe sa wieksze od pampersowych :tak:

witajcie Dziewczyny pewno mnie nie pamiętacie już klikałam z Wami troszkę na początku ciąży a potem zniknęłam, tak wyszło jak wyszło za długo by pisać. Wpadłam by napisać Wam, że jestem szczęśliwą mamusią Bartusia, który urodził się 16 maja 2012 w szpitalu Św Zofii w Warszawie. Gratuluję Wam wszystkim wspaniałych pociech i pozdrawiam serdecznie

Widzę, że dziś czas wspomnień...
Ja jestem z Wami od września, trafiłam tu jak szukałam czegoś o ciąży, i tak jak She na początku pisałam z pracy a potem już na zwolnieniu no i... jestem uzależniona od bb jak to mój mąż mówi:)

U nas dzisiaj dość napięta atmosfera w domu, W wpada ze skrajności w skrajność albo jest wściekły albo ma głupawkę, jak tak dalej będzie się zachowywał to zwarjuje z nim, do tego Mateusz dziś mega niegrzeczny i Olka marudna:baffled:

Dziś podali w lokalnym radiu komunikat o tym, że zamykają firmę W - zatrudnia sporo ludzi więc pewnie dlatego media się tym zainteresowały. Całe to zamieszanie odbija się na robotach na naszej górze - W stracił zapał.
Oj chyba ciężki weekend przed nami...

my teraz tylko dadę, bo już nie chciało mi się polować na promocje pampersa.. a pampersy zakładałam głównie na noc a i tak potrafiły przeciekać; owszem przy dadzie też się zdarzyło, ale dużo razy mniej..
a w ogóle mam wrażenie, że Młodzian w 4 więcej sika; zobaczył, że ma trochę luzu to szaleje:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D

a ja na bb trafiłam poprzez wątek o porodzie w Gorzowie, później na forum lokalne, a dopiero jakoś tak na majówki; podczytywałam regularnie, ale nie zawsze miałam czas odpisać; chociaż bardziej aktywna w tym wątku stałam się po porodzie; zawsze jak jakieś pytania o dzieciaki, coś męczy i nurtuje- dobrze jest napisać- migiem ktoś odpisze

chociaż mam wrażenie, że szybciej na odpowiedź można się doczekać na wątkach pobocznych, niż tu na głównym majowym
również dołączam do grona czasem olanych ;0

reklama
katasza postaram się zaglądać częściej, choć nie nadrobię zaległości, impossible :-p to może czasem uda mi się z Wami poklikać tematów wspólnych sporo, w końcu mamy bobaski w tym samym wieku

Ostatnia edycja:
Do góry