Joasia dzieki za opinie chyba sie na niego zdecyduje, tylko cena faktycznie wysoka, ja sobe upatrzylam phil and teds navigator to za caly zestaw ponad 1000 funtow masakra poszaleli moze uda mi sie znalezc uzywany
)
azula, paulinka, andav, DrAsia, kugela, dusia, dorka dzieki ziewczyny
) Jakos mi lepiej i chyba sie zaczynam oswajac z cala sytuacja
P
Dusia ja tez myslalam, ze to nie mozliwe raptem pare razy sie przytualismy bez zabezpieczenia, a w dodatku karmilam piersia, lepiej sie przetestuj, moze nie bede jedyna
hehe
Flaurka dziekuje
a jesli chodzi o cycanie ja mialam tak samo z Oskarem, teraz maly tez juz przestaje, woli butelke odkad mu zaczelam podawac,
ale nawet jesli nie uda Ci sie utrzymac laktacji to w sumie co najwazniejsze dzieiaczki juz dostaly, polozna mi mowilam, ze najwiekszy sens ma wylaczne karmienie piersia, jak zaczyna sie wprowdzac
inne pokarmy, to oczywiscie nadal najlepsze mleczko jakie mozmy dac dziecku, ale juz nie ma to az takiego znaczenia
A jesli chodzi o postepy to moj tez sam nie siada, jak go posadze to siedzi, ale tego nie licze, nie ma zebow, a na imie zareaguje, ale to chyba ton glosu jakim go wolamy bo jak zawolam ''Grzesiuuuuuu'' tym samym tonem tez reaguje
P wiec ogolnie rozwija sie swoim tempem
P