reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Pieszczoszka dziewczynka musi byc !!! chyba zwariuje jak bede miala 4rech chlopow w domu :szok::szok::szok: Sliczna Laurunia na tym zdjeciu co dodalas ja tez chce przebic dziewczynce uszy i ja stroic :))
Martusia dziekuje slicznie :))
joasia ale cudne dzieciaczki :)) A wozek to Phil and Ted ? Tez o nim myslalam juz nawet bylam ogladac tylko ciekawa jestem czy na poczatku to dla noworodko z tylu wygodne, zeby je tam wkladac>? i jak Natasha wyjdzie z wozka i maly jest z tylu nie przewaza to wozka do tylu?
little nina dziekuje bardzo :)) Hahaha usmialam sie z Twojego uwielbienia do zapachu swiezej kupy Twoj maz o tym wiedzial, wiec zostawil Ci mycie malego, zeby Ci sprawic przyjemnosc :pP:-D:-D:-D:-D

Wogole patrze do galerii i slicznie rosna te Wasze dzieciaki wszystkie majowiatka sie udaly w tym roku wyjatkowo :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Hej :D

Dzis mój syn obudził się w nocy 3 razy :D:D:D:D więc jestem względnie wyspana :p Także z takich nowości u Gabrycha pojawiło się w miejscu połowy zęba całość perełki ostrej jak u wampirka. Dlatego od tej pory został on mianowany GARGAMELEM lub otwieraczem :p (wybór uzależniony od danej sytuacji)

Mały już po kąpieli teraz odstawia coś w rodzaju repertuaru Pinca :p Wczoraj dziecko me jak nigdy spało na brzuchu :O po prostu wziął się wywinął na brzucho i poszedł spać :p i spał 3 godziny... ciekawe jak dziś to z nim będzie.

Natalkaa Gratulacje :) i życzę cierpliwości :*

BUZIAM resztę Pań :*

joasia ale cudne dzieciaczki :)) A wozek to Phil and Ted ? Tez o nim myslalam juz nawet bylam ogladac tylko ciekawa jestem czy na poczatku to dla noworodko z tylu wygodne, zeby je tam wkladac>? i jak Natasha wyjdzie z wozka i maly jest z tylu nie przewaza to wozka do tylu?
Tak,to Phil & Teds :-) na początku jak Młody był malutki to maiłam dla niego taki kokon cocoon | phil&teds i on mięciutki w środku i wygodny a potem jak wyrósł z tego to mu kocykiem tam ścieliłam i nie widziałam po nim aby narzekał na niewygodę.
A to co napisałaś to fakt,jak Nati wyjdzie z wózka i ona chce koniecznie pchać braciszka to musze uważać bo faktycznie wtedy łatwo przeważyć ten wózek do tyłu,zwłaszcza jak ona z całych sił na niego napiera. To jedyny minus,bo poza tym to same superlatywy mogę o tym wózku powiedzieć. ja jestem mega zadowolona.łatwo i przyjemnie się prowadzi,składa się do bardzo małych rozmiarów więc wejdzie do bagażnika nawet małego auta,jak idziemy na krótki spacer to wtedy Młody siedzi na tym głownym siedzonku a tego z tyłu nawet nie zakładam bo Nati na nogach maszeruje. Polecam. jedynym minusem jest cena-nowych wózków kosmiczna-ja kupiłam używany na ebay-u za niecałe 200 funtów :-)

Natalka coście narobili to macie mam nadzieję ,że tym razem córa bo w innym wypadku Trzech Budrysów;-)Gratulacje wszystkie będziemy kibicowały:-):tak::-D.Czarnula oby u was spokój był i oby było dobrze.Pieszczoszka i co z tymi wypryskami u Laury?.Reszty nie pamiętam ale pozdrowionka:-)

Natalka - a to Ci niespodzianka - wszystkiego dobrego i pięknej córy życzę:)

Laski: ostatni raz cycowalam młodego w nocy z poniedzialku na wtorek - on nie chce mojego cycka, a mój cycek nie chce jego... Mam miękkie cycki i dzis dostałam pierwszy okres... Dzis w nocy planuje mu dac cyca jak sie obudzi, bo ja az tak szybko sie nie zgadzam - no bez jaj - poł roku karmiłam a strace pokarm w tydzień??? Smutno mi z ta myslą, że nie bedzie już cysia w buzi małego, ale z drugiej strony ogromnie sie cieszę, ze tak latwo zaakceptowal zmiane cyca na butelkę - lepiej tak, niz jakby mial plakać za cyckiem jak ja jestem w pracy.

Mały spi u babci 2x2 godziny, 2 godziny jest na spacerze - no normalnie aż mu zazdroszczę... a jak wraca do domu to jest w takim dobrym humorze, że az nie mozna się od niego oderwać - on się smieje w głos co i rusz;) I taka przylepa jest - świadomie sie przytula - tzn. kladzie mi głowę na piersiach jak trzymam go na rekach, a nie trzyma jej wyprostowanej;) Normalnie słodkość nad słodkościami:))

Jeszcze jutro do pracy a w piatek wyjazd - i tak pierwszy tydzien zlecial - a wydaje mi sie, ze tak było od zawsze - chwale sobie ten stan - praca a potem dom z młodym - pelnia szczescia;)

Zanetaa - brat to skarb, jaki by nie byl, a taki co rozumie problemy i ma ochote pomoc to skarb, ktorym sie trza chwalic;) Ja mam dwoch braci - zawsze zylismy obok siebie, nie było jakiejś zażyłości... A jak stanelam w tych przysłowiowych skarpetkach na bruku to jeden pomógl mi finansowo prezentujac 3tys na meble do nowego mieszkania, a drugi z kolegą zrobil mi remont... Też mam łzy w oczach jak to wspominam, bo naprawde - nie spodziewalam sie, ze sa tacy... hmmm... jak bracia???

Teraz ten brat-sponsor ma juz żone i skończyło sie szastanie:)) Hubertowi, chrzesniakowi, kupił body i grzechotkę;)) Ale tez i ja juz wsparcia rodziny nie potrzebuję, więc nie widze w tym problemu - teraz ja sie cieszę, że mu sie zycie ulozyło. Bo choc jego zona mnie nie przekonuje jednak, to widać, że on jest zadowolony z życia.

Natalka- wow gratulacje- to ci nowina!!! Super- opowiadaj jak sie czujesz?

Ktos tu kiedys pytal o to jak ubiera dziecko na dwor- tez mialam sie oto zapytac bo wszystkie tu o kombinezonach piszecie a ja moge na palcach jednej reki policzyc ile mlody razy mial go na sobie- teraz wiem ze to jesinne kombinezony a nie zimowe :) ogolnie ubieram podkoszulek, bluzeczke, skarpetki (rajstopy zakladam od grubo ponizej 5 stopni) i spodnie- na to kurteczka, jesienna czapka i szaliczek- okrywam kocykiem i idziemy- choc dzisiaj byla premiera spacerowki i byl w spiworku- bylo super :)

aaaa i jeszcze jedno chcialam sie was zapytac- czy wasze dzieci reaguja juz na swoje imie?

Mały marudził w łóżeczku, strasznie, jęczał i płakał dopóki nie położyliśmy się z Maćkiem na dużym łóżku z nim- no dziecko mi odżyło, śmiało się, machało rączkami i nóżkami - w szoku jestem :p teraz chyba oboje zasnęli, idę tego wielkiego obudzę, bo przecież serial trzeba obejrzeć :p

andav - Krzyś reaguje czasami... jak coś go bardzo pochłonie, to choćbym na uszach stanęła, to ni chu chu... więc nie wiem, czy mogę to nazwać jakąkolwiek reakcją

moj jeszcze nie reaguje a gdzies czytalam ze powoli juz powinien stad to pytanie;-)
Paulina- sliczny ten mikolaj- ale rece zaciera albo zeby cos spsocic albo do pracy:-p

Martusia- twoj to akrobata normalnie- slodziak:-)

reklama
Do góry