reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Natalkaa gratulacje ;) dasz sobie na pewno radę :)

Mój walnął dzisiaj piękną, płynną kupkę, która wypłynęła malowniczo na wszystko wkoło... Dobrze, że szybko przebrałam i nie zdążyła go odparzyć. Jako winowajcę obstawiam zupkę wczorajszą, dzisiaj mu odgrzałam... Bo praktycznie jakieś pół godz. po jej zjedzeniu :/ mam nadzieję, że pierwsza i ostatnia - dałam już kleik z jabłkiem, na noc też będzie kleik a w razie "W" kupię ORS. Oj Panie, jak nie urok... :p:p:p:p

joasia dziekuje slonce :) i wow podziwiam Cie planowalas tak mala roznice wieku? A jak sobie teraz dajesz rade jak jestes sama w domu? Ja tez na poczatku napewno bede miala pomoc, ale pozniej wszysto wroci do normy Jsk chodzisz z nimi na spacery? Mala pewnie jeszcze dlugich dystansow sama nie robi masz podwojny wozek? a naprzyklad jak Adasia usypiasz w dzien mala nie przeszkadza nie jest za mala zeby jej wytlumaczyc, zeby naprzyklad byla grzeczna na chwile jak karmisz czy cos innego ??
tak,ja mam podwójny wózek o taki : 149683_491954997489721_687339113_n.jpg480613_453326904685864_1252158198_n.jpg390451_481870108498210_764698614_n.jpg487399_481870371831517_1353203927_n.jpg
na drugiej fotce widać jak on wyglądał jak Adaśko był malutki i całkiem na leżąco jeździł,teraz już jest w pozycji półleżącej a można też dać troszkę wyżej te jego siedzisko tak aby bardziej siedział :)
ja sobie radzę całkiem dobrze,mamy już ustalony pewien rytm dnia,ze spaniem nie mam problemów,owszem czasem budzi jedno drugiego,ale raczej rzadko.
Adaśko przyzwyczajony do spania w hałasie (Natasha do cichych dzieci nie należy ;-) ),w dzień na jedną drzemkę kładę ich razem,często jest tak,że Młody budzi się pierwszy i krzyczec i marudzić zaczyna a Młoda śpi niewzruszona.. Nie jest źle a nawet powiem Ci,że robi się coraz fajniej :)

Natalkaa, gratulacje i zazdroszczę bardzo!!

A ja cały dzień u rodziców spedziłam. A jak wróciłam, Piotrkowi udało się zrobić kupe obok pampersa i się wytarzać, więc wszystko w łóżeczku do prania. TŻ stwierdził że zaraz zwymiotuje i że nie pomoże mi tego spłukać, bo on nie lubi takich zapachów. Bo przecież ja oczywiście uwielbiam zapach świeżej zupkowej kupy :wściekła/y::szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:

reklama
litle nina nie przejmuj się mój mąż jak Adaś zrobi kupe to woła mama ratuj weż przebierz bo ja nie mogę i mówi fuj hehe ależ te chłopy to są :)
Natalkaaa ja nie pamiętam Ciebie bo nie tak dawno dołączyłam więc przepraszam :-Dale gratuluję jakoś dasz radę na pewno jak już 2 odchowałaś to i 3 szybko pójdzie

Do góry