reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

zanetaa wspolczuje:-(, napewno sytuacja sie poprawi i bedzie dobrze, wstydzic sie nie musisz bo niemasz czego kazdy kiedys potrzebuje pomocy. Hehe widze, ze nasze starszaki spia gorzej niz malenstwa:-( u nas tak samo. Amelia wstala dzis juz o 5 rano:wściekła/y:

U nas naszczescie sytuacja' finansowa dobrze, ale chyba dzieki temu ze mieszkamy w Anglii...

pieszczoszka
nie pomoge bo jeszcze sie z wysypka po goraczce nie spotkalam. Moje dzieciaki w sumie nie choruja, Amelii raz sie zdarzyla goraczka a Ola jeszcze nie byla chora i niech tak zostanie:)))

katasza, ale masz fajny ten zlobek, sami robia jedzenie Ulka zadowolona nic tylko sie cieszyc:-D:-D

fiore trzymam kciuki za wyniki &&&&

czarnula szkoda ze tak daleko mieszkasz, zawsze bysmy wyskoczyly na kawke:))), trzymam kciuki za malzenstwo.U mnie podobnie jak u joasi 79 przywyklam do tego, ze ja wszystko robie, chociaz moj pracuje od 6 do 15, no ale to trzeba po pracy godz albo poltorej sie kapac a pozniej polezec i odpoczywac, tak to juz z chlopami jest... a tak na powaznie jak sie Amelia urodzila to bylo podobnie jak u ciebie non stop ktos i non stop picie, nwet wypad do parku w niedziele konczyl sie dzwonieniem po znajomych zeby wpadli piwko wypic w parku, ale minelo mu to i mam nadzieje, ze u was bedzie tak samo. Trzymam wielkie kciuki &&&

Lece. Olka tak marudzi, ze zaraz szalu dostane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
tak myslalam ;-) bo jak by mial to z tym dawaniem pieniedzy pewnie juz tak latwo by nie bylo;-) super ze tak sie o ciebie / was troszczy:)

Hej dziewczyny ! NIe wiem czy mnie jeszcze pamietacie chwile mnie tu nie bylo ale wiecznie cos albo goscie albo my bylismy w Pl albo u rodziny i tak nigdy nie ma czasu:tak: Ale czasem podczytywalam co tam u Was :) i pamietam, ze pisalyscie o kolejnej dzidzi a wiec ja mialam tylko jeden okres od urodzenia malego no ale karmie piersia wciaz wiec myslalam sobie ze to normalne, mialam czasami mdlosci i jestem zmeczoina, ale kto nie jest przy malym dziecku i co sie okazalo jestem w ciazy !!! termin 30 maja czyli zaszlam gdzies jak maly mial 3 miechy masakra nie wiem jak ja to ogarneeeeeee :szok::szok::szok: A pozatym, ze jestem w szoku u nas wszystko ok dzieciaki zdrowe, maly rosnie jak na drozdzach choc patrze tak na Wasze dzieciaki i takie juz rozwiniete moj ani nie ma zebow ani nie staje ani nie raczkuje ale wiem, ze kazde dziecko inne wiec cierpliwie czekam :) zdrowka dla chorowitkow !! Buziaki

Dzieki Katasza jestes kochana :)) Bylam na usg i wszystko wyglada ok wiec z jednej strony tylko sie cieszyc ale nadal jestem w szoku i potrafie sie tylko martwic jak to ogarnac ?Termin na 30 maja ale ze bedzie planowana cesarka robia dwa tyg wczesniej moze sie uda w urodziny malego 18 jak blizniaki bym miala ;P

Natalkaa pamietamy :tak: no i gratuluje :-)i piekna data znowu maj :-) takze zyczezdrowka i bezproblemowej donoszej ciazy :-)i inf nas co tam u was :-) dasz rade wszystko ogarnac ;-):-)
aaa i moze teraz dla odmiany dziewczynki zycze :-)

Ostatnia edycja:
Hejka Dziewczyny :)
u mnie wszystko ok, porozmawialismy i pewne sprawy ustalilismy, mam nadzieje ze bedzie teraz spokoj i kazdy bedzie trzymal sie tego co trzeba :)
pozdrawiam Was i moze potem sie pojawie, rano Was poczytalam i nie mialam jak odpisac

Natalkaa gratulacje :-) Dasz sobie radę,na początku będzie ciężko ale z każdym dniem coraz łatwiej. U mnie jest rok i 5 miesięcy różnicy-druga ciąża planowana-i na początku owszem było cieżko,na szczęście przez miesiąc miałam mamę do pomocy,a potem z każdym dniem było już coraz lżej,łatwiej. A teraz jestem mega zadowolona z tak małej różnicy wieku. Młodzi już łapią kontakt ze sobą,już zaczynają się pierwsze próby wspólnych zabaw. Już widzę,że będą mieli super kontakt ze sobą:)

reklama
natalka1704 dziekuje bardzo nooo i bardzo by sie dziewczynka przydala i tak bylybysmy w domu w mniejszosci :pP juz mam dosc chlopow dookola ;P
Katasza no fajne dzieciaki z 18 :)
Czarnula trzymam kciuki, zeby teraz juz wszystko bylo tylko lepiej napewno bedzie ;)))
joasia dziekuje slonce :) i wow podziwiam Cie planowalas tak mala roznice wieku? A jak sobie teraz dajesz rade jak jestes sama w domu? Ja tez na poczatku napewno bede miala pomoc, ale pozniej wszysto wroci do normy Jsk chodzisz z nimi na spacery? Mala pewnie jeszcze dlugich dystansow sama nie robi masz podwojny wozek? a naprzyklad jak Adasia usypiasz w dzien mala nie przeszkadza nie jest za mala zeby jej wytlumaczyc, zeby naprzyklad byla grzeczna na chwile jak karmisz czy cos innego ??

Do góry