reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Katasza moj synek tez byl wlascicielem takiego drewnianego krzeselka pozyczonego od szwagra.Sa trzy minusy...musisz dla maluszka kupic krzeselko ze specialna wkladka zmiejszajaca bo inaczej bedzie sie gibal na boki...po 2 gie jezeli planujesz cos na dluzszy czas to powiem ze moj maluch miescil sie w nim tak do 2 go roku zycia pozniej ciezko bylo go wydostac ze srodka...a po trzecie strasznie ciezko utrzymac w czystosci ten stoliczek bo moj akurat pasek zabezpoeczajacy przed wypadnieciem dolem mial przykrecony do stoliczka i zostawalo jedynie mycie na miejscu a czasami po pomidorowej byla masakra do sprzatania...
http://www.maluchlegnica.sklepna5.pl/maluchlegnica/miniaturki/44.jpg

reklama
Katasza, my 2 tygodnie temu przeszliśmy na smoka 6+ z nuka, nie było problemu, a Amelka też malutka :-). Ciekawe o co chodzi Uli ze smoczkiem, bo rozmiar nie jest chyba problemem, skoro jak piszesz w żłobku go "używa".

Katasza ,a czy np jeden nie jest silikonowy ,a drugi kauczukowy lub może kształt inny mają?No chyba ,że jednakowe kupiłaś i tylko grymasi

Dokładnie o czymś takim myślę. Ale sama byłam wychowana na tzw. "szkole"- miało to to zawiasy żeby przekształcić w krzesełko ze stolikiem i po mnie jeszcze 6 dzieci się w tym wychowała a ze mną i z siostrą 8 i krzesełko dalej służy. Generalnie chodzi o to, że w kawalerce nie ma miejsca na krzesełko do karmienia i oddzielnie stolik ze stoliczkiem do zabaw więc myślę o czymś 2w1

Katasza,
ja też bardzo chciałam takie drewniane krzesełko do karmienia (moja siostra miała - była bardzo zadowolona), ale ze względów mieszkaniowych zrezygnowaliśmy (również za mało miejsca). Dobrze pamiętam, że przeprowadzacie się do większego mieszkania? Więc może za chwilę to nie będzie problem?

Ja w ogóle nie myślałam o czymś takim że krzesełko jakieś mi potrzebne do karmienia... nawet nie wiem co bym chciała :/ ale my dostaliśmy jakieś używane lekko podarte krzesełko, na Gabrysia lekko za duże (muszę mu poduchę pod tyłek wsadzać żeby nos miał wyżej niż stolik) Jak to doprawimy do końca to już myślę że będę wiedzieć co chcę dokładnie i kupię...

HIT CENOWY krzesełko do karmienia 2xtacka 4kolory (2769078919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. my mamy cuś takiego podobnego :p

Ostatnia edycja:
Dobrze pamiętasz :-). Pewnie bardziej chodzi o sentyment ;-) Ja lubię klasyczne formy- drewniane krzesełko ze stolikiem to niestety mój styl.

Dziewczyny As na zakupowym pokazywała takie plastikowe właśnie rozkładane ale cena chyba wysoka ale naprawdę fajne:tak:

Mysiochomis, jak było jeszcze tak, że sama miałam kupować krzesełko to było jedno z dwóch które brałam pod uwagę :) Ale później okazalo się, że chrzestni kupują więc zostawiłam im wybór :)

reklama
Do góry