reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

kasiula - moi, moi... ale rodzina męża nie lepsza;p

aga - i jak się to u Was dzieje? u mnie wystarczy kilka luźniejszych kup i bam - tyłek czerwony.. i to dopiero przez ostatni miesiąc, bo wcześniej nic na nią nie działało.. może to efekt zupkowych, kwaśnych kup? teraz próbuję sudocremem, bo linomag szybko się wchłania... w pampersa...

reklama
Paulinka super ten albumik ja tak myślę by któraś co się zna i czas ma na roczek każdemu brzdącowi z fot z naszej galerii taki albumik zrobiła .Jak to widać ,że z dzidziusia się Mikołajek zrobił ,a niedługo szacowny pan Mikołaj będzie:-)Myślę,że to fajny pomysł z osobnym tytułem np 1 rok życia naszych maluchów.Gdybym nie była taka tempa pewnie sama bym się tego podjeła.No ale na to jeszcze czas:tak:My po jesiennych porządkach w ogrodzie tzn głównie liści grabienie i długi sen Amelianki .Do 12 -tej była mgła i byłyśmy w domciu potem ogród teraz obiad no dziś tylko 1/2 słoiczka obiadu i 1/2 deserku jakoś jej nie podeszło smakowo:no:.

Zaneta pierwszy raz ma odparzona pupcie, mlody w nocy zrobic kupala i od kupki mu sie odparzylo nawet nie wiedzialam ze ma ta kupke w pampku bo bym odrazu zmienila i nie mial by biedaczek tak czerwonej :wściekła/y:, Ja smaruje bepanthen mam nadzieje ze pomoze.

Ale jestem zla :wściekła/y:wlasnie dzwonil maz i wroci dopiero 21 - 22 do domku ( od 9) a mialo byc tak pieknie.
Corcia dzis bedzie robila ciasteczka kruche pierwszy raz mam nadzieje ze jej wyjda.

PÓŁROCZNIAKI :********************

Ząbkowi gratulacje :*****

Nie pisałam parę dni bo nie bardzo mam co opisywać... Prócz tego że wczoraj walczyłam z oczkiem małego, to nic szczególnego się nie stało. Dziś oczko po całonocnych okładach z herbaty wyglądało jak nowe... Mały powoli dostaje więcej nowości do jedzonka, na razie też nie widać większych rewelacji z alergią.

Weekend zapowiada się pod znakiem wielkich porządków, musimy do wtorku ogarnąć bo przychodzi pielęgniarka środowiskowa. W wolnych chwilach będę zaglądać :D

BUZIAM :******

Ja juz po badaniach...wynik rezonansu za tydzien heh :-( nie nawidze czekania,szczegolnie na takie rzeczy :baffled:
Leo ma rozwolnienie,wina biszkoptow podalam ponownie po paru tygodniach,brzuszek go boli,malo dzis je.No niepodoba mi sie ta sprawa biszkoptowa,ale zobaczymy co bedzie za pare tygodni.Juz mi sie widzi dzisiejsza noc :-( dwa razy musialam go dzis kapac i przebierac.
Dobrej nocy,ja sie klade,kregoslup mi padl.Buziaki!

p.s.Buzka dla 6msc :o*

Aga niby po wizycie przeszło już się cieszyłam a na wieczór dalej ale jak na razie tabletka paracetamol pomogła najgorzej że antybiotyku nie mogę wziąć ...
najlepszego dla Mikusia :-)
zaneta to nie wesoło macie jak jedna i druga rodzina taka ..

Fiore, czekanie na wyniki i diagnozę to najgorsze co może być, moja siostra czeka już prawie dwa lata na wyniki i diagnozę czy to nowotwór, czy nie. Już ma niewładne właściwie dwie ręce a lekarze nie wiedzą co to, ale niestety tak funkcjonuje służba zdrowia w Polsce.
Życzę szybkiego zdiagnozowania i zdrówka dla Leo. Oby brzuszek odpuścił.

Suzi, odpoczywaj!

Mysio, co ta środowiskowa sprawdza czy jesteś perfekcyjną panią domu???;-)

U mnie nadal średnio :no: cały czas myślę i myślę i nic chyba nie wymyślę, bo jak ktoś jest jak beton to nawet młot pneumatyczny by nie pomógł. Nie ważne. Chyba idę spać. Już nie mogę się doczekać czwartku.
Mała już śpi, ładnie usnęła dziś bez histerii, ale przy cycu.
Na bb nic się nie dzieje, więc nie ma co czytać.

Dobranoc i miłej nocki

reklama
Do góry