reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witam ponownie po dość dużej histerii o nie wiadomo o co:szok: Darła się jakby ją ze skóry obdzierali.
Nawet nie mam jak wam odpisać bo cały czas hlipie a ja musiałam na chwilę się wyłączyć.
Dla półroczniaków mocne buziaki, dla kolejnych ząbków gratulacje, dla ząbkujących szybkiego końca a za wszystkie potrzebujące mocne kciuki ( Fiore za badania).
My na weekend będziemy u moich rodziców bo mąż wyjeżdża i nie chce mi się samej siedzieć, wiec nie obiecuję że wpadnę do Was ale myślami będę z Wami:-)
Miłego i spokojnego weekendu wszystkim życzę:-)

reklama
hej ja już po wizycie u dentysty ach jaka ulga tak to można funkcjonować...
fiore ja też podczas ciąży miałam problem z zębami mam jakieś te zęby takie bolaki :-D
annete na pewno będzie dobrze mała szybko podrośnie i będzie dużo lżej my też się tak nie raz pokłócimy zazwyczaj mam pretensje że mi mój M nic nie pomaga przy małym i mam ochotę zabrać się i pojechać by zobaczył jak jest bez nas ... ale tylko tak mówię na drugi dzień już mi przechodzi i szara codzienność ..
Paulinka spokojnie przyjdzie i na niego czas nie ma co się śpieszyć z ząbkami słyszałam że im pużniej tym lepiej
Zaneta to są twoi dziadkowie czy twojego męża?? , to co piszesz jakie oni Tobie cyrki urządzają to aż się wierzyć nie chce...
edit
najlepszego na pół roczku dla Amelinki :)

Annte &&& oby wszystko sie ulozylo.

Kasiula mialam pisac zeby zab przestal bolec a Ty juz po wizycie u dentysty wiec napewno bedzie wszystko w porzadku:)

Zaneta moj po dzisiejszej nocy tez ma pupe odparzona.
Pieszczoszka ale mialas atrakcje , zdolna Laurunia:D robi wszystko zeby mamusi sie nie nudzilo:tak:

Fiore &&& za badania

Gratuluje zabkow!!!

Buziaczki na 6m!!!

&&&& za zmeczone i potrzebujace:)

U nas nocka nie zaciekawa mlodego strasznie meczyl bol dziaselek i plakal przez sen , musialam mu podac syrop przeciwbolowy zeby mu ulzyc w bolu. Za to dzis rano w buziuni Jaska zauwazylam 2 zabki:D jeden juz rowno nad dziasekiem a drugiemu rog wystaje nad dziaseko:), wiec moge mu wybaczyc te niewyspane noce.
Mlody wlasnie usnol to pedze robic obiadek bo corcia dzis wczesniej ze szkoly wraca.

reklama
Do góry