reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Zapięłam chyba Lauruni na noc za luźno pampersa...2 prześcieradła osikane i brzydko mówiąc posrane! i na dodatek materac też i kołdra! jak ona to zrobiła?

andav chyba do nk się za bardzo przyzwyczaiłam.A Seba nic nie ma przeciwko fb chodzi tylko o to,że i tak dość dużo czasu spędzam na kompie a fb już by mnie pochłonął całkowicie...
Sebastian narzeka,że mało czasu mu poświęcam.. tylko komputer i komputer.

Musze kupić kubek niekapek czy coś takiego bo Laura dalej na butli i na dodatek dalej mleko pije z małego smoczka jedynie gęste soki pije z 3 +.Jak będzie gotówka wymienam smoczki wszystkie i kupie jej te niekapki tez.

reklama
witajcie! przepraszam ale napisze krótko bo sie rozpisałam i odpowiedziałam kazdej z osobna i mi posta skasowało a nie mam tyle czasu zeby przysiasc i napisac ponownie bo spodziewam sie gosci i musze ogarnac chate,a Ola spi wiec mam nadzieje sie szybko uwinac. Po południu jeszcze mam klientke na makijaz, a mnie tak głowa boli ze az mi niedobrze. NApisze najwyzej troche pozniej jak znajde chwile
za potrzebujace &&&
miłego dnia

u nas noc jak zawsze chyba 4ry razy wstawalam- szczerze to juz nawet nie licze, poprostu wstaje, wyjmuje cyca, karmie i ide spac- od 6.30 synek juz nie spi- teraz padl a ja zrobilam obiady dla wszystkich- synka, mnie i chlopa- zoladek mnie strasznie od paru dni boli wiec sobie zupki ryzowe lekkostrawne serwuje ;-)3BIT sie chlodzi- nareszcie zrobilam bo dziewczyny namietnie na fb smaka robia :) a ze jutro wybywamy do rodziny to wezme go ze soba zebysmy calej blachy nie wrabali:-)

Pieszczoszka a ty myslisz ze u mnie jest inaczej z internetem?:tak:tez slysze zrzedzenie meza... trzeba poprostu cwiczyc panowanie nad soba i czasem wylaczyc kompa i juz- jak cie fb za bardzo wciagnie to skakusujesz- dawaj do nas :)

zanetAA, to super, ze tak daleko:))) lepsze 2 km niz na tym samym podworku:)))

anntee powodzenia z mezem &&&&, u nas tez byla masakra jak sie Amelia urodzila, chyba wszyscy to przechodza;-)

fiore ja tylko czekam az Ola zacznie byc troche samodzielna:))), oby do raczkowania:))) wtedy to juz z gorki

Lece milego dnia kobietki

Witam dziewczyny :-)
u nas nocka taka sobie ...maly o 3.30 postanowił ze on juz spac nie bedzie ...ja sie obkęrcam do jego łożeczka zobaczyc a on oczy w 5 zł .,w poprzek łóżka i z bananem na twarzy ...:baffled: ze nie udalo mi sie go uspic bo jęczał to dałam mleka i jakos zasnal ale dopiero o 4.30 :szok: nie wiem co mu sie ostatnio takie pobudki nocne właczyły ,jeszcze tydzien temu mruczał tylko na mlesio i szedl spać zaraz dalej :crazy: Ale pospalismy do 7.30 więc bez tragedii ;-)

Andav moj 3bit też sie chłodzi w lodówce:-) dzisiaj rano robiłam :-)

nie wiem co komu jeszcze wiec za potrzebujace &&&& i za ząbkujące maluszki tez ...oby szybko wyszły zębolki i jak najmniej bólu sprawiały ;-)

Witajcie,
jak emocje opadną to się człowiekowi wydaje, że nie taki diabeł straszny jak go malują. Będzie dobrze, mam nadzieję, dzięki za wsparcie dziewczyny.

U nas nocka w miarę, karmienie przed północą, póżniej nie wiem o której bo nie sprawdziłam godziny, wzięłam małą do łóżka i tak spałyśmy do rana. Teraz też śpi. Wstała o 7.3o i teraz niedawno usnęła. Ciekawe jak długo pośpi.

Amelko :* na 6m!
Suse, gratuluję ząbka!

Ostatnia edycja:
Leo gratulujemy 2 ząbka:)
Amelinko wszystkiego najlepszego z okazji pół roczku:)
Żanetko jak nawet dziadki się do Was pofatygują to zawsze możecie zgasić światło i udawać, że Was nie ma:)

My dzisiaj spaliśmy do 9:30, ale to u nas norma wstajemy zawsze między 8:30,a 10:30:) Synuś wczoraj był trochę marudny i oczywiście wymacałam mu dziąsełka:) Ale nic nie ma...:( Kurcze on chyba bezzębny będzie...:(

reklama
Do góry