reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
Dziewczynki Kochane, zrobilo mi sie ciemno przed oczami i upadłam, dolnym odcinkiem brzucha na materac a górnym(toz pod biustem) i biustem zaryłam w drewnianą ramę od łózka, jak myslicie czy Dzidzi mogło coś się stać? wiem ze ona jest pod pępkiem, ale juz sama nie wiem, swiruje:( nie chciałabym jechac do lekarza, poniewaz mam wizyte w srode, ale jak myslicie, powinnam? musze mojemu lekarzowi koniecznie powiedziec o tym ze jestem taka słaba, w poprzedniej ciazy tak nie było, to dziwne, tym bardziej ze zjadłam porzadne sniadanko:(

hejka :)
jakos weny do pisania u mnie nie ma
ostatnio mam duzo mysli w głowie bo planuje otworzyc mały biznesik, narazie nic wiecej nie napisze zeby nie zapeszyc hehe
u mnie z dolegliwosci to juz prawie nic nie zostalo, cycki mnie juz prawie nie bola, mdlosci rano mam ale zeby podotykac sie z kibelkiem to nie :)
jutro mam wreszcie wizyte u midwife :) i wreszcie umowi mnie na skan hehehe brzuszek tez mi urosl troche wiec jestem dobrej nadzieji :)

martaik moze zadzwon do ginekologa swojego i sie poradz go jesli masz taka mozliwosc
wydaje mi sie ze wszystko bedzie u Ciebie ok ale skonsultowac to z lekarzem dla wlasnego spokoju polecam :)

martaik ja tez mam takie zawroty glowy od poczatku, ciagle wydaje mi sie ze powinnam cos zjesc, ze z glodu tak mam, ale to nie tak, bo jem co chwile i ciagle to samo.. Nie mysle, ze dzidzi sie cos stalo, dziecko jest mocno chronine, szczegolnie na tym etapie, kiedy jest malenkie a naokolo jest duzo innych organow je chroniacych. A robili Ci juz badania krwi? Moze jakas anemia dodatkowo sie przyplatala, stad to oslabienie? ja jeszcze nic nie mialam niestety. A na basen nie boj sie chodzic, to bardzo wskazane w ciazy.:-)

annte, oszczedzaj sie Kochana, szafa nie zając, nie ucieknie:)
u mnie takze nie da sie juz ukryc ciąży i tylko mnie wk...ze wszyscy mysla ze to wpadka, a my tak bardzo tego Dziecka chciliśmy...

Taa z kolei mnie nikt nie zapyta czy się dobrze czuję tylko "Kiedy ślub?". Dobija mnie to, bo ślubu nie będzie, bo facet nie chce :-( I co odpowiadać?
Z reszta nie wpadłabym na to, żeby kogoś pytać czy zaliczyli wpadkę. To jest po prostu nie na miejscu :szok: Nic tylko w japę strzelić :-)

Ollena, od 20tygodnia poprzedniej ciązy miałam delikatne rozwarcie szyjki macicy i abolutny zakaz chodzenia na basen poniewaz mogłam dostac zakazenia wewnatrzmacicznego ktore moglo zakonczyc sie tragicznie. wtedy nie musiałam dzwigac starszego dziecka tak jak teraz a mimo to cos sie podziało, boje sie ze tym razem bedzie podobnie, wole odpuscic basen.
miałam robione badania krwi, ale o wynikach dowiem sie w srode, byc moze to faktycznie anemia, sama nie wiem...
mam nadzieje ze z moim Malenstwem nic złego sie nie stało, zobaczymy w srode, trzymajcie kciuki

Basienia, ludzie mają niezły tupet, tak juz maja:( a slub nie jest nikomu niezbedny, jesli kiedys bedziecie chcieli to go wezmiecie a jesli nie to nie.

Ja się tylko melduje, że wszytsko u mnie ok....walczę z mdłościami....a one zamiast mijać już powoli to kończą się rzyganiem.....
brzuszek powoli rośnie....pierwsze stroje ciążowe już zagościły w mojej szafie...jestem dobrej mysli, choć strach cały czas się czai..i co jakiś czas systematycznie mnie dopada....

buziaki dla Was

ps. Martaik - ja też mam teraz ciągle zawroty głowy...ale to podobno następny objaw....naszej przypadłości;)

reklama
Do góry