reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Kugela ja ogólnie leków nie używam- organizm radzi sobie sam:) Jest jeden wyjątek- migrena- mam takie bóle, że aż wymiotuję..

Żanetaa:)))))) A ja nadal czekam... 54 dc i nic:(

Aha i zapomniałam się Wam pożalić. Moja siostra ma nowego pieska. I nazwała go MIKI!!!!!!!! I nie widzi w tym nic niewłaściwego!! Oj jak ja się zemszczę- na wiosnę kupię sobie labladora i nazwę go Błażej- niech wie jak się człowiek wtedy czuje!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kugela - latwo nie dawać Espumisanu czy Dentinoxu, jak dziecko lagodnie sobie radzi z fizjologia, ale ja widzialam malucha, ktory ryczal cały czas od narodzin do konca 3 mca, potem chwila luzu i zabkowanie i powtórka z rozrywki. Ela z męzem wyprowadzili sie na wieś do rodziców, bo w bloku nie szlo mieszkać, tak sasiedzi sie wtrącali i grozili im policją:szok:

Moj lagodnie sobie radzi, paracetamolu nie dawalam jeszcze, on nigdy nawet gorączki nie miał, choć dwa razy mial zapalenie gardła, na zabkowanie wyprobowalam Detinox i Camille, ale wedle mnie nie robi na mlodym wrażenia jedno i drugie. Raz dalam Viburcol - taaa - to jest cud homeopatii - dziecko wiednie w kilka minut:)

Kolki nas omineły, choc miał zapedy, ale mu chyba wyperswadowalam - no i cyc - to jest zawsze pewne zabezpieczenie przed tym. Zabkowanie to jest roznie - zdarza sie, że placze - tak jak dzis wieczorem - przez sen już. Spi i zaczyna plakać, wypluwa smoka, ogarnia, ze nie ma smoka, więc ryyyyk, bo nie ma smoka. Wsadzam smoka, spokoj, za jakis czas placz, wypluwa smoka, ryyyyk bo nie ma smoka.... I to wszystko przez sen, z zamknietymi oczami... 15 minut takiej zabawy i zasnal na tyle gleboko, ze ma w nosie brak smoka, czy bol dziąsel.

A na dziaslach sa juz kwadraty z zarysem zebow, ale bialego nic nie widac.

Zanetaa - miłej wizyty ciotki:)

Hej :)

Koniec świata??? no fajne fajne... gdzie to puszczają??? czy bilety drogie są na ten film??? :p

Gabrychu wczoraj dawał nam czadu po nocach... Zęby tak szły że biegunka się pojawiła... dziś kupiłam mu paracetamol więc jak będzie szał przez zęby to mu zaaplikuję dawkę.

Nie ma to jak tata sie zajmuje dzieckiem :p mówie Sebie że ma kaszkę przygotować małemu, i mówię że ma odmierzyć 100 ml mleka dodać 3 łychy kaszki i pół łyżeczki kachy z glutem... No i on przyjął do wiadomości a jak przysżłam do domu to on się mnie pyta jak on miał małemu to podać bo przez butelkę się nie dało o_O i w końcu dal łyżeczką :O starałam się z niego nie śmiać :p:p

zaneta heheh doczytalam powoli BB i dobrze , bo jak bym nie była w temacie to hehehe
gratuluje wyczekanej @...
paulinka a to nie ty chcialas sie starać o rodzenstwo dla Mikołajka??? (sorki jak pomyliłam osoby):happy2:

Patina26 wyprzedziłas mnie z pytaniem :-D o mnie tez sie wydaje a nawet jestem przekonana ze Paulinka88 stara sie o kolejnego brzdąca :) a wiec zaciskamy &&&&&

reklama
Do góry