reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
no to Natalka - życzę Ci mojej płodności;p w sensie - w poprzednich, planowanych, dwóch razach - myk, myk i już:)
Że ja
g020.gif
a dlaczego ja
c035.gif
ja nie potrzebuje narazaie płodności :p jak coś to sie odezwe :p to chyba Paulinka
d025.gif

KATASZA
s050.gif

Hej laski ;-)

u nas nocka taka sobie bo maly znowu od 2 w nocy mial akcje wetknij korka ale całe szczescie lezal obok mnie wiec nie musialam daleko wstawac
a040.gif

po 7 zaczał mi piać do ucha ale udawalam ze jeszcze spie wiec postanowil mi pokazac swoja obecnosci waląc mnie w twarz. Teraz czekamy na jego sniadanko i wybierzemy sie na jakis dłuzszy spacerek bo pogda piękna .

g090.gif
a010.gif

Hej laski:)

Katasza - gratuluje kolejnej gwiazdki - wszystkiego najlepszego:)

Pieszczoszka - to co reklamują przyda Ci sie rowniez, skoro tak często lapiesz grzybice, ale to po wyleczeniu tej infekcji - masz widocznie niedoleczona i wraca - franca jedna. Te tabletki bardziej zabezpieczają przed, niz leczą juz rozwiniętą grzybicę. Grzybica bardzo lubi tabletki anty - jak bralam kilka lat to kilka razy w roku łykałam też tabsy na grzybki:)) I to zaraża - partner tez musi je łyknac na wszelki wypadek. Nie uzywalam tabletek dopochwowych, tylko takie do lykania - dwie tabletki na cala kuracje - drogie, ale w moim przypadku było dobre - szybko przechodziło. Teraz mam spokój, ale i tak trzymam w szafce zapas z czasow ciaży - Nystatyne dopochwową.

A ja dzis nabralam wigoru jakos i idę z młodym na spacer polaczony z dzieciowymi zakupami - musze mu kupic posciel do babci, a jestem perfidna i popralam ta co ma i ją oddamy babci, a do domu kupie mu nowa:) Tamta kupowalismy nie wiedząc, czy bedzie JUlka czy Lulek i jest beżowa, teraz kupię mu wsciekle niebieską;) Normalnie musze kupić prawie cala wyprawkę i czuje sie jak w ciazy, jak to sie z radoscia myslalo o tych zakupach:)

Mimo tego zlego co gdzies czytałam o tych puzlach piankowych na podloge, zastanawiam sie czy mu ich nie kupic, bo u babci na podlodze panele z lat 90tych, a pod spodem beton i ziemia - parterowy domek bez piwnicy. Cos jeszcze przychodzi Wam do głowy co mozna na ta podłoge dac, zeby maly mogl sie tam bawic?

Kocham moje dziecko rano - wstal, pousmiechal sie i bawi sie sam juz godzinke - żeby on tak caly czas, to brałabym go ze soba do pracy:))

Witajcie! nocka super bo Maż wstawał do małej, z tego co wiem to obudziła sie o 4 rano a na 5 tomek wstawał do pracy, takze ciezka noc miał dzis-pewnie sie nie wyspał, zreszta ja tez nie :-D
Pogoda zapowiada sie piekna tak wiec pewnie popołudniu wyskoczymy na jakis spacerek, ja jeszcze lece do dwoch klientek henne brwi zrobic, wiec pare groszy wpadnie do kieszeni a trzeba oszczedzic bo świeta tuz tuz :-)
zaneta współczuje nocnej schizy. Takto juz jest jak sie o takich rzeczach pisze wieczorem :-) ja jak nawet jakis film obejrze to mi sie zawsze śni i przezywam hihihi

KAtasza i tutaj Ci zycze Wszystkiego NAjlepszego
sto lat sto lat
k020.gif

Ostatnia edycja:
flaura a to na recepte?? co bym mogla teraz na szybko kupic zeby samo przeszło? nie wiem czy to grzybica.. nic nie swędzi jedynie mam takie cos ,że skóra tam jest bardzo napięta i mnie boli i nawet cewka moczowa mnie boli jak dotknę

Flaurka, ja właśnie długo długo roważałam te puzzle piankowe, czytałam i w ogóle. Niektóre są z szkodliwymi składnikami, ale trafiłam gdzieś na jakieś forum na którym dziewczyny pisały e-maile do tesco i się dowiedziały że te tescowe są bez tego szkodliwego składnika. I kupiłam te maty i powiem Ci że są suuuper! Tylko że to nie sa takie tradycyjne piankowe puzzle, tylko 4 kawałki o wielkości 60x60cm każdy. My jeszcze trafiliśmy na promocje, kosztowały 25zł za opakowanie właśnie i kupiliśmy niestety tylko 2 opakowania a teraz już spotkać nie możemy. Także jeśli masz gdzieś w okolicy Tesco to polecam polować na te maty.
Ewentualnie wiem że chyba ze smyka też są w porządku, mają tam nawet zestaw takich puzzli chyba 26 sztuk za 75 zł ale to te mniejsze są.

A mam pytanie, wrzucałam wcześniej tego linka do darmowych kosmetyków, zarejestrowała się któraś? Bo mi chyba punktów nie nalicza?

reklama
Pieszczocha - skoro juz ja jestem flaura - wszystko na recepte jest co na grzybice. Samo nie przejdzie. Bez recepty masz Tantuum Rosa do irygacji - nie wyleczy, ale powinno przestac bolec, to w ogole jest dobre na rozne otarcia - bo czasem bol to od otarc jest - moze ca ciasne majty nosisz, albo stringi w ogole - taaa - stringi to woda na mlyn dla koncernow farmaceutycznych od lekow na babskie narzady:)

Do góry