reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

no to Natalka - życzę Ci mojej płodności;p w sensie - w poprzednich, planowanych, dwóch razach - myk, myk i już:)

taaa, mąż rozpacza - wariat jeden!

coś mi się trzaska i mam ciarki, a stary dziś śpi z Bartim:/ ładnie mnie urządziłyście! Pieszczocha - Ty najbardziej Cholero jedna!;p

idę spać, bo Nutka pewnie zaraz głodna będzie.. to jest do pupy - nie przewidzę kiedy będzie jeść 9poprzednie mleko o 18), a jakbym ją obudziła to po spaniu - wiem z doświadczenia. pewnie wstanie koło północy.. w godzinie duchów;p

kudłatych snów Dziubeczki:*:**:*

p.s. jaka jestem happy:)

reklama
U la la ale temat! W duchy a raczej dusze pokutujace wierze ale wolalabym aby mnie nie odwiedzaly. Wystarczy ze codziennie sama bo M tylko w weekendy to mi jeszcze trzeba zeby sie mi po domu walesaly.

Stronka z emotkami jeszcze taka np SMAYLIKI.ru - Смайлики на любой вкус и цвет!

Mojej Marysi jeszcze zeby nie ida wiec Macka (4 miesiace) i Ani (6) juz nie wyprzedzi ale Krzysia ma jeszcze szanse bo jemu dopiero pod koniec 8 m-ca szly

Przez dzien jemy juz kaszke zupke deserek i pije herbatke

Pozdrawiam:-):-)

któras z Was gotowała zupe z krolika, jakie proporcje warzyw dawalyscie? planuje ugotowac z ziemniaka, marchewki, brokula, kalafiorka i moze z dyni ale nie wiem ile czego mam dawac

Mysio ledwo się dzień nowy zaczął a ty tak wiek wypominasz ;-) Dziękuję

Nocka przyzwoita, pierwsze karmienie o 2 więc nie było źle. Dzisiaj wtorek więc idę do pracy i będę tam aż do wieczora. Mam jednak pomysł aby spróbować się umówić do wulkanizacji bi jakieś okienko mi się szykuje i wymienić wreszcie opony na zimowe zanim śnieg spadnie. Może się uda.

Ulę do żłobka dzisiaj tatuś odprowadza więc ja się na spokojnie wyszykuję do dopiero na 11 jadę do pracy. Wczoraj znowu Pani ją pochwaliła w żłobku, że nie płacze, ładnie się bawi no i ogólnie jest ok. Od dzisiaj będzie już na 3 godzinki zostawała ale muszę ustalić jakiś konkretny plan bo powrót do pracy się zbliża a wtedy będzie ok. 8 godzin zostawała.

No nic, idę na śniadanko. Miłego dzionka wszystkim

łooo matko, co za noc.. oczywiście moja wyobraźnia wkręciła sobie misję i było "zabawnie", najfajniej było jak obudziło mnie potworne sapanie, warczenie, serce mi zamarło, cała zesztywniałam, wymyślałam jak uciekać z dziećmi.. po chwili zorientowałam się, że to Misiek chrapie:D spał z Bartim, na drugim końcu domu, więc dźwięk był troszkę zniekształcony:)

Katasza - najlepszego:)

no i lecimy do przedszkola:)

Witam się i ja:-) Nocka super żadnej pobudki na wtykanie smoka czy cosik w tym rodzaju, tylko ze 2 razy sobie stęknęła więc jest super, teraz nadal śpi ale pewnie zaraz ją głód obudzi:-)
Zanetta gratuluje @
Paulinka a tobie życzę @ żebyście się mogli zacząć starać:-)
Katasza wszystkiego naj:-)
Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich:-)

reklama
tak kugela odśwież sę i pokaż dziecie

Kurde dziewczyny chyba jakąś infekcje mam tam na dole czy coś krem nie pomaga.Teraz reklamuja jakieś tabletki dopochwowe myślicie ,że warto kupić? do gina teraz nie pójde bo okres mam dostać i już plamie troche ...

Laura dziś mi zrobiła 2 pobudki.. do przeżycia !

katasza wszystkiego najlepszego

Do góry