reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

uuuuuu ale opowieści :szok: niby nie wierze( nie chce) w takie coś ale jednak się boje...mialam raz jak umarł mój wujek , normalnie czułam jego obecnośc , dostawałam już schizy sama sie bałam chodzić w ciemniosciach nawet itd,,, pewnej nocy obudził mnie chłod jak by tak na nogach obudziłam się wystraszona i nie zdziwiło by mnie to gdyby nie mój pies ktory zaczoł skakać tak jak zawsze jak ktos prZychodził do domu, zaczełam mowić odejdz bosie boje i własnie od tamtej pory spokój...

wiec napewno coś jest,ale najlepiej niech sie trzymia odemnie z daleka:tak:

reklama
Patina - ja wychodzę z takiego samego założenia - jeśli istniejesz to fajnie, ale z daleka ode mnie... Nie lubie takich sytuacji.

Podpowiedzcie mi - ustawiłam "licznik" ząbków, ale nie mogę go wkleić, bo jest strasznie duży! Jak wy wklejałyście, że są takie fajne małe? Mam z tej samej strony co Natalka, Patina czy As :(

anik - jest tam taka opcja jak się tworzy z rozmiarem, poszukaj jeszcze raz:) a jak nie to brakuje miejsca w sygnaturce, trzeba usunąć jakiś stary suwak..
ksiązka b. fajna, ale już mi ostygły emocje:) jednak polecam

Fiore - oby!

co do sił nadprzyrodzonych - jeśli ktoś wierzy w jakiegokolwiek boga to w te siły też powinien, tak na chłopski rozum. skoro są dusze, diabeł, anioły, demony to czemu nie duchy i wampiry? czasem o tym się rozmawia, myślicie, że ludzie wymyśliliby sobie tyle postaci? coś kiedyś musiało się dziać, nie potrafili sobie tego wytłumaczyć, więc jak ze wszystkim, np. bogiem, wymyślili sobie różne stwory i siły. nie wiem, nie chcę się nigdy przekonać na własnej skórze, bo ja jestem straszną panikarą, do dziś boję się ciemności, a nie dalej jak 10 minut temu wpatrywałam się w drzwi na klatce, bo wydawało mi się, że drzwi do dziadków trzaskają, albo wejściowe (Misiek pojechał zawieść podanie i cv, więc mógł wrócić po coś, ale nie). a jak jestem w domu sama to włączam tv żeby coś mi gadało i żebym nie słyszała dźwięków naszego starego domu, bo wyobraźnia sobie używa:)

i pochwal sie Nutka pije z niekapka http://allegro.pl/avent-kubek-niekapek-200ml-z-uchwytem-i2757415392.html

Ostatnia edycja:
Mnie jak boli głowa czy ząb nie czekam na cud az samo przejdzie więc dlaczego dziecku mam nie ulżyć?

No i to jest ta roznica w naszym podejsciu - ja na bol glowy proszkow nie biore :-pO ile bol nie jest taki, ze chodze po scianach to sie nie znieczulam, zeby nie bylo tak, ze srodek gorszy od przyczyny :sorry: I jesli dziec mi przy zabkowaniu nie placze a tylko marudzi to chemii pchac w niego nie zamierzam - zabkowanie jest naturalnym procesem, skutkow ubocznych nie ma a farmaceutyki i owszem :no:

ja też z tej "geriatrii" ;-) co to paracetamol zostawiam jako ostateczność i jak już muszę podać to traktuję to jako zło konieczne.

ja w koniec swiata nie wierze, juz tyle razy mial sie skonczyc i nic sie nie dzialo wiec i tym razem to tylko takie gadanie

a co do smarowania zabkow i paracetamolu to smaruje zabki jak marudzi duzo a jak mu to nie pomaga to wtedy daje paracetamol - nie widze w tym zadnej zbrodni :-p

reklama
czesc dziewczyny! czytam Was ale czasu na pisanie brak. weekend prawie caly poza domem a dzis maly nie spal za duzo w dzien. za to wieczorkiem padl przy cycu i spi juz dobre pol godziny gdzie zawsze chodzi spac 20-21. takie historie opisujecie a ja sama z malym w domku, brrr

wlasnie jem moj pierwszy posilek na spokojnie dzis i popijam karmi :)

Do góry