natalka1704
Fanka BB :)
Anik narazie się zawczasu nie przejmuj bo może to nie od glutenu ...kolejne dni pokażą a skoro mówisz ze na poprzednie szczepienie tak zareagowal to kto wie czy to nie od tego ..poczekamy zobaczymy;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anik- ja bym się jeszcze kupką nie przejmowała jeśli tylko jedna taka była.
Wiolka- u nas 2 dzień z gorączką i innych objawów brak więc również liczę na trzydniówkę.
My dzisiaj mimo gorączki musiałyśmy wyjść z domu. Pojechałam z Ulą do teściowej bo od wczoraj jest w domu, ale we wtorek wraca do szpitala. Stan jest bardzo poważny i prawdę powiedziawszy nie wiadomo czy cokolwiek jeszcze można zrobić. Dlatego chciałam żeby jeszcze zobaczyła wnuczkę. Nie smęcę już na noc.
Ula dzisiaj poszła wcześniej spać bo z tego wszystkiego wypadła jej jedna drzemka. Ja idę coś zjeść bo ostatnio koło 14 jakąś grzankę zjadłam i czuję, że mi się żołądek klei do kręgosłupa ;-)
Mój Seba to jakiś jasnowidz. Rozmawiamy sobie dzisiaj i Seba mówi do mnie: Fajnie by było jak by w odcinku Kiepscy zamiast Ferdka piła sobie Halina i się zachowywała tak jak Ferdek!
Włączam tv o 19:30 i odcinek zaczyna się ,że Halina pije piwo i gada jak Ferdek hehehe
Seba jak to zobaczył powiedział,że musi zagrać w totka hehe
No właśnie- więc może troszkę za wcześnie. My co prawda na piersi dalej ale kaszkę podaję i właśnie bezmleczną.