reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

annte . Wiola dobrze napisała.
U nas po urodzeniu małej też bardzo dużo się zmieniło... i nie koniecznie na lepsze..
Czasu dla siebie mamy bardzo mało bo Laura daje popalić,że tak na prawde chwile spokojnie nie można porozmawiać.. Kłócimy się głowie o dziecko :( ale myślę,że z czasem jakoś to będzie..
Głowa do góry.
Ja ide zaraz zrobić z sobą porządek i przygotować małą i zmykam do szkoły :sorry:

reklama
Dzień dobry majóweczki. Nocka względna. Ula budziła się chyba 4 razy ale głównie przez to, że poszła wcześniej niż zwykle spać. W nocy temperatury nie było, ale przed snem dostała nurofen na zbicie gorączki. Teraz jeszcze dosypia ale myślę, że to kwestia kilkunastu minut jak wstanie. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Mam nadzieję, że już lepiej będzie.

Idę chyb na śniadanko zanim Ula wstanie. Miałam z nią jechać dzisiaj po kombinezon na zimę ale ze względu na gorączkę odpuszczę.

hej u mnie noc wspaniała bo T. wstawał do Oli cały czas-jemu dała popalic bo wstawał do niej chyba ze 4 razy. Dzis pod opieka na 3 godzinki mam córke kolezanki i pewnie pojdziemy gdzies na spacer bo co tutaj z nia robic hmmm moze pogramy w chinczyka albo jak znajdziemy gdzies kasztany to moze jakies ludki zrobimy :-D
Pieszczoszka a miałam sie pytac juz ostatnio ale zapomniałam, powiedz jak sie czujesz w tych włosach? przyzwyczaiłas sie?

Dzień dobry z rana:) Ja już po śniadanku, W śpi po nocce, Mateusz ogląda bajki a Ola gada sobie w leżaczku. Zabieram się za sprzątanie i jakiś obiad bo jak W wstanie jedziemy na zakupy do Praktikera po kolejne pierdoły na górę.
Pewnie znowu mało będę się udzielać na bb ale chce mu jak najwięcej pomóc póki nie chodzę jeszcze do pracy.
Ja dzisiaj pierwszy dzień na normalnym jedzeniu, koniec diety od dietetyczki, cel osiągnięty, teraz tylko mam dostosować się do jej wskazówek dotyczących utrzymania wagi i uniknięcia efektu jo -jo.
Znalazłam też fajną stronkę z przepisami i poradami dla dietkujących. Może którejś się przyda:) Smak zdrowia

Annte, doskonale Cię rozumiem, u mnie było bardzo podobnie po narodzinach M, myślałam, że to się rozwodem skończy, dodatkowo mama się między nas wtrącała, ale przetrwaliśmy, teraz jest dużo lepiej chociaż i tak się kłócimy.

Miłej soboty:)

Ostatnia edycja:
Może któraś będzie wiedziała?
Ponad tydzień temu miałam wypalaną tą nadżerke.
na poczatku miałam upławy przezroczyste i dość dużo tego było( z tego co wiem to prawidłowe oznaka gojenia )
ale od paru dni mam rożowe upławy i nie przyjemnie pachną... to normalne???

annete widzisz to nie tylko u Was kłótnie , w kazdym małżeństwie chyba po przyjściu na świat maleństwa ...Ja też czasem sie tak wkurzam na mojego M że mam ochotę spakować siebie i małeg i pojechać do mamy ...Raz dwa chyba by za nami pojechał bo by wytrzymać nie mógł.. My się też kłócimy głównie o dziecko ale myślę że jak mały podrośnie to będzie lżej i więcej zabaw będą mieć razem:)( bo faceci to duże dzieci:) :-) )
Dziś znów piękny dzień trzeba go spędzić na dworze :-)miłego dnia mamusie:-)

reklama
no własnie te przezroczyste mi ginekolog powiedział,że będą nie przyjemnie pachnieć ,że tak jest po wypalaniu laserem.Powiedział,że zapach może przypominać nawet zapach mięsa:eek:
ja tylko martwie sie tymi rożowymi upławami.. ale moze temu takie sa bo teraz wypada,że mam miec okres?!

( po nadżerce upławy nigdy za ładnie nie pachną tyle pamiętam po ostatniej wypalance)

Do góry