reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Witam wieczornie :)

Eh zęby... widac 3 a poza tym hektolitry śliny :p
Dziś Gabrycho zaliczył spacer w spacerówce bo nasza terenówka straciła część koła :/ Jako że pogoda przednia to mogliśmy pozwolić na chwilowe zmiany. Ale jakoś dziwnie mi się jeździ czymś tak lekkim :p
Dziś Pataszon już bez temperaturki ale chyba jeszcze go miejsca wkłucia bolą, tudzież zębiska się wysuwają... Ogólnie nie do zgadnięcia.
Dałam małemu też dziś trochę ziemniaczków z dynią.... buuuuuuuu taka była reakcja syna, aż go na wymioty brało... ale zjadał każdą łyżeczkę i nie odwracał główki...

Moniko (ma imienniczko) witamy, pisuj często i wytrwale :p

Buziam :*****

U nas też jeszcze ząbki nie chcą się przebić, widać je przez dziąsła, ale nie chcą wyleźć :-( oj dzisiaj Krzyś był marudny, pewnie pozostałość po szczepieniu... Oczywiście wczoraj był kochany, pięknie zasnął, ale ok. północy dotknęłam czółka, a on rozpalony tak, że masakra... No i jak zmierzyłam mu temperaturę, dałam syropek tak się wybudził, zaczął opowiadać i w efekcie na całą noc wylądował pomiędzy nami w łóżku cwaniak :-D

Witam wszystkie majóweczki;D Czy mogę się do Was dołączyć?

Mam na imię Monika, mam 22 lata;)
18.05.2012 o godzinie 10.00 przez cc przyszedł na świat mój kochaniutki synuś Szymonek;) W dniu narodzin ważył 4330, dł 56 ;)

Witaj Monia, fajnie, że jeszcze majówki dołączają!

Witajcie ponownie.
Poszłyśmy jednak na spacer do lasu, ale było cudownie, uwielbiam zapach jesieni w lesie. I te rodzinki czerwonych muchomorków, zrobiłyśmy 7km ;-)
Jutro jadę na rozmowę biznesową i będę prawdopodobnie pracowała 2 - 3 dni w tygodniu po 3 - 4 godziny, cieszę się na tę pracę, ale już tęsknie za Ninią. Wiem jednak, że krzywda jej się nie stanie a mi to dobrze zrobi.
Katarek nie minął, ale odciągamy i psikamy wodę morską, oby jutro było lepiej.
A dla R. doszedł kolejny zajęty wieczór - trening.:no:

Pieszczoszka, właśnie pokazują Bielsko - Białą u Geslerki :-)
Lala ślicznie siedzi.

Coś miałam jeszcze komuś, ale nie wiem co!

Mysio, Gabryś jest cudny i jaki podobny do Ciebie!

Ostatnia edycja:
reklama
My też bezzębni jeszcze ale nie narzekam,aktualnie córci wychodzą dwie piątki więc jedno ząbkujące dziecko w zupełności mi wystarczy ;-)

Do góry