reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Mnie nawet w szpitalu na spacery puszczali jak mlody z zapaleniem gardla leżal, ale nie mial temperatury.

U nas spacery sa ważne dla mnie - oszalalabym w domu cały czas, musze wyjśc i poogladać dorosłych. Nawet przestalam lasu szukac na te spacery tylko na deptak z reguly jadę i tam spacerujemy. I jak maly fisiuje w wózku - rzadko mu sie zdarza co prawda - to wyciagam, siadam gdzies na lawce i ogladamy sobie przechodniów razem - no dlugo to ja go nie ponosze na jednaj ręce. Pieszczoszko - przeciez macie tam chyba komunikacje miejska jakąś - młoda w wozek, do autobusu i jedź gdzies - ja z reguly zapuszczam sie wozkiem na piechotę dokąd dam radę dojść a potem po prostu wracamy autobusem.

hej widać że dziewczyny korzystacie z pięknej pogody :) bo szybko nadrobiłam zaległości :-)Ja też dziś byłam na dłuższym spacerku mały tak mi ładnie spał aż prawie 2 h
Chyba wszystkim dzieciaczkom juz ząbki wychodzą:-)

Hubert też wciąż zasluguje na zwrot jakim odzywa sie do niego tatus - "no co tam, Dziadku?". Zebow nie widać i nawet uspokoil sie z gryzieniem - teraz dzien w dzien zasługuje na miano Dziecka Roku, taki jest grzeczny, wiec chyba zeby nie ida;) I dobrze - niech ja do pracy pojde - zebami zajmie sie babcia;)

Kasiu początek kwietnia tj 05.04.2012 :-) wiec ja tak bardziej pod kwietniówkę ;-) ale tu byłam od pierwszej strony:-)

reklama
Do góry