reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Mysio zazdroszcze tej przemiany materii, chciałabym tak w oczach chudnac. Wiem ze dla jednych to jest cos wspaniałego no ale dla tych szczupłych to udręka

No nasza tez jak sie zapatrzy:-) najczesciej udaje sie to tacie, dzis juz siedziala sama przez jakies pol minuty:) a jak chcial mi pokazac to byl klops, bo mala tak sie ucieszyla jak mnie zobaczyla, ze nie mogla sie skupic z radosci:)

Zjedz sobie jeszcze cos;-)

Ja bylam dzis zapytac o chrzciny...myslalam, ze bedzie latwiej, ale niestety musze poszukac innej parafii:-(

anik
lubisz "z archiwum x":), a "fringe" ogladalas? ja uwielbiam "fringe" podobne do archiwum

kurcze co dodam to juz macie napisane nowe

olisiaa,chcialam zapytac bo luknelam na suwaczek...nadal masz 69??

Ostatnia edycja:
bea28 tak mam tyle samo bo jakos ostatnio odpusciłam ciezko mi wytrzymac no i z braku kasy bo jednak dieta kosztuje jak sie chce na niej byc. Pokusy sa silniejsze ode mnie a na dodatek uwielbiam gotowac wiec jak sie powstrzymac. Od poniedziałku mam w planach sie zabrac za siebie łacznie z cwiczeniami

reklama
Uwielbiam "Z Archiwum X" a tego serialu nie oglądałam, muszę go zassać, bo nam się powoli Archiwum kończy :-D Mój jeszcze nie chce siedzieć sam... to znaczy zawsze coś go tak absorbuje, że nie ma szans go utrzymać - zaraz się kładzie na podłodze i bach bach łapkami :D

Do góry