reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Dobry wieczór :)
Ja jak zwykle nadrabiam zaległości w czytaniu, pocieszam się, że jak pójde do pracy od 5 grudnia to będę z Wami na bieżąco bo w pracy będę podczytywać:tak: i to chyba 1 plus z powrotu tam, niestety...

Witam nową Mamusię:)
My również nadal bezzębni:)
Annte, &&& żeby się wszystko ułożyło, i z mężem i z pracą:)
Mysio, jak ja Ci zazdroszczę, że TY możesz tyle zjeść, ja już bym pewnie w drzwi nie weszła jakbym tyle jadła, na zdrówko:)
U nas nic nowego, wszystko kręci się wokół prac na górze, trzymajcie kciuki żebyśmy do świąt zdążyli:tak:

Miłego wieczorku:-)

Ale naskrobałyście !!! człowiek chce coś w tv zobaczyć a później tyle nadrabiania :D

Olisiaa oglądałam kuchenne rewolucje :)
Jak będzie jakiś przypływ gotówki chcę się tam wybrać :)

Laura w spacerówce oczywiście toleruje tylko pozycje całkiem siedzącą... a nie wiem czy tak z nią mogę cały czas jeździć a najgorsze jest to,że nie pasują jej zapięte pasy.. ciągnie za nie i sie drze !!!

Witajcie dziewczęta.
Piszecie o zmaganiach z wagą- ja teraz jestem kilka dni u rodziców i do tego odcięta od moich słodkich zapasów więc może coś tam jeszcze spadnie bo jakiś czas temu waga stanęła w miejscu. No i tutaj muszę biegać po schodach to może będzie dodatkowy efekt.

U nas nocka spokojna ale od rana znowu temperatura 38,5. Żadnych innych objawów nie ma. Była wczoraj pediatra- osłuchała, obejrzała i powiedziała, że wszystko jest ok i żeby obserwować bo może być tak, że infekcja się rozwija i gorączka wyprzedziła inne objawy. Na szczęście Ula nie jest jakoś bardziej marudna więc chyba damy radę.

Życzę wszystkim miłego dzionka.

Witajcie;-)
Jejku ten kaszel mnie wykończy:wściekła/y: Do tego Alutek tez zaczyna kaszleć:-(ehhhh
Bea fajnie jak do nas dołączysz :tak:
Katasza oby szybko przeszło &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Rozmawiałam rano z As, obecnie nie ma dostepu do internetu...pozdrawia Was wszystkie i jak tylko będzie łącze to się odezwie :tak:

Witajcie
U nas noc ciezka oj ciezka,

Rozmawialam wczoraj z przyjaciolka, jej siostrzeniec nadal walczy, dzielny z niego chlopiec chociaz lekarze mowia, ze serduszko slabnie, chociaz mowia to od czasu jak sie urodzil:dry:, a ma juz tydz i 2 dni... nadal nie wlozyli mu narzadow bo miejsca niema, biedny chlopiec sie nameczy strasznie:-(

Olisiaa
w sumie masz racje, do swiat daleko a ladnie by bylo wygladac na swieta:)), chyba zaczne znowu pedalowac, choc niewiem czy Amelia mi pozwoli bo za pierwszym razem zrezygnowalam jak chciala non stop jezdzic ze mna,a z nia jezdzic to ciezko...

suzi a ty dukasz?, dolaczyc to pewnie juz za pozno bo wy to pewnie juz dawno zaczeliscie, ale powiem R zeby ugotowal mi kapusniak to bede go jesc przez 2 tyg, ostatnio zjechalam na nim 8 kg wiec nie jest zla dieta:))

lece konczyc sniadanie poki mala cicho siedzi

Milego dnia

reklama
Witam i ja:-)
nocka jak co dzień pierwsza pobudka o 7 S małego nakarmił i kimneliśmy jeszcze do 9:tak:
mały drzemie potem spacerek i po nim jedziemy na zakupy muszę kupić sobie jakieś ciuchy na te chrzciny, nie mam jakoś weny na łażenie po sklepach dzisiaj przez ten cholerny okres:baffled:

Do góry