reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

pojechac zamierzamy ale czy tak dlugo zostawac? On bedzie bardzo niespokojny w szpitalu a ja razem z nim :no: On sie ponoc zsunal nozkami w dol a glowa opadla na koncu. Zabilabym skurwysyna, bo to jego 100% wina. To nie byl wypadek tylko jego zaniedbanie! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Kugela- nie zabijaj- może się jeszcze przyda ;-) A jak długo zostaniecie to myślę sama zobaczysz. Jak dziecko będzie się "normalnie zachowywało" i nie będzie nic niepokojącego to możecie wyjść już jutro.

Kugela powodzenia oby to nic poważnego nie było mocne &&&&&&&&&
Ja również się z Wami żegnam i mówię dobranoc bo jutro ciężki dzień przed nami:-) Miłego wieczorku i miłej niedzieli:-)

kugela &&&& nam Olka wczoraj tez pierwszy raz z lozka spadla tez z okolo 35cm:-(, polozylam ja na poduszkach a spadla w nogach, tak zwinnie juz sie obraca bo ja wyszlam tylko do toalety:zawstydzona/y:, nawet nie zdarzylam sie wysikac jak uslyszalam huk, moj R uslyszal z drugiego pokoju... upadla na twarz, na panele, ale oprocz wielkiego strachu i placzu wszystko z nia w porzadku..., oby u was bylo tak samo...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry