reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
chlop to chlop, nie zdziw sie jesli... nie zauwazy :-p;-)Moj by nie zauwazyl - mam doswiadczenie, przeoczal takie zmiany, ze na 10metroiw byly widoczne :-D

e tam, moj by nawet nie zgadywal. Na tak postawione pytanie stwierdzilby "normalnie" i tyle :-p

Kurtka na wacie! Moj dziec ma teraz dzien w dzien wielogodzinne napady nudow, ja oszaleje :szok::szok::szok:

kugela - trzymaj się jakoś :tak: a zabawka w łapki nie działa? ja mojego uśpiłam, 3 raz zbiera się na burzę i on jest klapnięty przez taką pogodę...

Mąż wrócił :p i od wejścia nie pytany powiedział: "Jak ładnie..." :D Kochany zauważył :p nooo... czyli tylko ja miałam obiekcje...?:eek:

moj Stasiek przespal juz dzisiaj w sumie ponad 3,5 godziny i znowu spi :szok: a ja zamiast zrobic cos pozytecznego albo tez sie polozyc to siedze i gapie sie w tv albo kompa i zajadam sie slodyczami :zawstydzona/y:

She zdrówka a i jak tam spanie w łóżeczku ja właśnie uśpiłam pierwszy raz moje dziecko w łóżeczku położyłam go dałam smoczka w japkę i włączyłam kołysnkę aaaa kotki dwa i wyszłam do kuchni zaglądąjc co chwila by włożyć smoczka i włączyć od nowa kołysankę i normalnie szok śpi już 30 min :-)

kasiula, my jeszcze wciaz nie doszlismy do perfekcji :) tzn jest czesto tak ze jak poloze Malego to zasypia, ale zdarza sie tez tak, ze placze jak go odloze, wiec biore na rece zeby se uspokoil a czesto jak sie uspokoi to juz spi wiec jak odkladam to ma oczy zamnkiete :) i czesto tez jest tak ze jak troche marudzi w lozeczku ale nie placze, to wlaczam suszarke i zasypia w sekundzie :)

dzwonilam dzisiaj do mojej szefowej zeby umowic sie na rozmowe w sprawie wychowawczego i tak strasznie smutno mi sie zrobilo jak sobie pomyslalam ze juz w przyszlym tygodniu musialabym zostawic Stasia... i jeszcze dzisiaj jest taki kochany grzeczny moj aniolek... planuje do maja byc na wychowawczym a prawda jest taka ze na chwile obecna, to nawet w maju nie chcialabym go zostawic...

reklama
anik - nie ma nic nudniejszego dla niego niz zabawka a ma caly stos: pluszowe, drewniane, materialowe, gumowe, plastykowe, wszystkie kolory :no:

Do góry