reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie .
Poczytałam ,ale już odpisywać każdej nie będę ,bo sił brak...:-(
U mnie też zakręcony dzień .Wyciągnęłam dziś termomix i na nowo się w nim zakochałam.:-D:-D
Zrobiłam małej deserki jabłkowe z winogronami -mmmmm
przepyszne wyszły :tak::-):-):-)
Klaudia mi skubana podjada zawsze ,ale dziś to myślałam ,że słoiczek to na przewylot przeskrobie łyżeczką :-D:-D:-D

Teraz mieliśmy nocne karmienie ,gdzie moje dziecię miało iść spać ,ale nie poszło :no:;-)
Bawi się w łóżeczku pod panelem i karuzelką ,więc może jakoś zaśnie ;-):rofl2::rofl2:
Uciekam kolację zjeść i może uda się wkrótce położyć .
Dobranoc

reklama
As- łączę się w bólu. U nas co prawda budzenie co 1,5 ale też jestem wykończona.

Pogoda fatalna więc chyba wyskoczymy na jakieś zakupy. Może sobie wreszcie coś upoluję. Pieszczoszka- wszystko będzie dobrze.

Miłego dzionka wszystkim życzę.

Kasiula, ja na szczęście jak na razie mam jedno dziecko i niech tak zostanie przez najbliższy czas :-D Chyba mnie pomyliłaś z którąś z dziewczyn :-D Chociaż w sumie to masz racje, bo mój R. dzisiaj powiedział, że jest jak mały chłopiec :-D

Anete tak przepraszam pomyliłam Cię z zaneta:) nie wiem czemu ale Was mylę..:-D

Ostatnia edycja:
Kasiula - jeśli o burdel chodzi to z pewnością mnie miałaś na myśli;p choć dziś podejrzanie mało naczyń na meblach i w salonie..

nie doczytuję, bo nie mam szans. wczorajszy dzień leniuchowaliśmy. impreza wyjątkowo.. śmieszna:) nabijaliśmy się aż dostałam czkawki (takiej, że mnie szarpało i wydobywał mi się z gardła dźwięk duszenia:D Misiek mówi, że jak osioł) i później chichraliśmy się z mojej czkawki (trwała 1,5h!!).
teraz dzieciury zajmują się sobą - scooby i mata, a ja mam sek na bb.

Pieszczoszka &&&

odezwę się później, jak się połapię co w bb piszczy:)

czesc dziewczyny! my nadal poprzeziebiani :( Stasiowi bylo juz wczoraj duzo lepiej ale chyba znow zarazil sie ode mnie bo dzis od rana wodniste smarki z noska :( ja niby troche lepiej ale nadal nie do zycia.
milego dzionka Wam zycze!!! ja zmykam teraz cos zjesc i moze uda mi sie polozyc zanim maly wstanie

Witam sie i ja ;-)
Pieszczoszka
dobrze ze Laura nie ma tego refluksu ;-) niedlugo zapewne jej minie te ulewania...i mam nadz ze mojemu tez ;-)

She dużoooo zdrówka dla małego i Ciebie &&&

U nas nocka standardowa z 1 pobudka na mleko , dzisiaj pomimo pobudki o 6 i gotowosci do zabawy udalo mi sie go jeszcze uśpic dziecia do 8.30 wiec tragedii nie było ;-) nawet wyspana jestem;-) a młodzież teraz pochrapuje spowrotem ,zapewne nie na długo ale zawsze cos ;-)u na spogoda nawet nawet wiec dzisiaj jakis sapcerek zaliczymy ;-)

Milego dnia i &&&& za wszystkie potrzebujace ;-)

hejka!
Gabrys tez budzi sie w nocy kilka razy, wstaje daje smoka i tak spi do okolo 3-4 i wtedy do lozka go biore bo sie przebudza, pospi do 5 i pije mleko, pobawi sie do 6-7 i idzie na mala drzemke

Gabrys kataru nie ma ale od czasu do czasu kaszle takim mokrym kaszlem juz od miesiaca i mu nie przechodzi, za tydzien szczepienie ktore powienien miec w 12 tyg, ale chyba znowu przeloze je, co byscie zrobily na moim miejscu - szczepily czy nie jak ma kaszel od czasu do czasu?

reklama
Witam,
u mnie nocka jak zwykle spokojna, mały wstał o 6:30 do jedzenia, potem pospał dwie godzinki i o 10: 30 znowu spać:)
Dzisiaj zostawiłam Myszatka na łózku i poszłam po pamperka, wracam, a mój synuś zmienił pozycję na IMG_1925.jpg po czym osikał tatusia stronę łóżka:) Kochany synuś dobrze, że nie mamusi:)

Do góry