reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Witam się i ja:)
My dziś od 5 na nogach. W wstawał na 6 do pracy, mała się obudziła i zasnąć już nie chciała, więc wstałyśmy. O 8 M do przedszkola, szybkie zakupy, pranie, sprzątanie, obiad brr... jak ja to ogarnę po powrocie do pracy????
Ola w końcu się zlitowała i od 12 śpi :) aja nadrabiam zaległości na bb.
U nas kolejny ciężki tydzień się zaczyna, prac na górze ciąg dalszy, W się trochę wkurza bo wiele rzeczy już tam ja mogłabym zrobić jak on jest w pracy a M w przedszkolu, tylko, że nie ma co z Olą zrobić. Moi rodzice mieszkają na tym samym podwórku tylko moja mama sama z siebie małej nie weźmie bo "zawsze ma coś do zrobienia" a za chwilę komentuje, że roboty na górze za wolno idą:wściekła/y: Tylko ile W jest w stanie sam zrobić jak jeszcze do pracy chodzi? Dobra, dobra już nie marudzę:)

Miłego dnia:)

Zaneta pomyliłam was przez imię aneta i zaneta :-) podobne :-Da nie przez bałagan ja musze 2 razy dziennie sprzątać by chlewiku nie było a dziecko jeszcze leży , co bedzie potem ...??
anik ja tez bym chciała zobaczyć Cię w nowej fryz tylko nie wiem jak mam wejść na ten wątek zamknięty:-D
She zdrówka a i jak tam spanie w łóżeczku ja właśnie uśpiłam pierwszy raz moje dziecko w łóżeczku położyłam go dałam smoczka w japkę i włączyłam kołysnkę aaaa kotki dwa i wyszłam do kuchni zaglądąjc co chwila by włożyć smoczka i włączyć od nowa kołysankę i normalnie szok śpi już 30 min :-)
Pieszczoszka dobrze że wszystko ok :)

Kasiula, mój nick czesto mylony jest z imieniem Aneta, a ja mam na imię Ania :-D:-D:-D
Nick to pierwsze litery imienia i nazwiska.
Ja dziś postanowiłam się sprężyć i poprasować, jeszcze mi troche zostało, ale najwazniejsze koszule R. poprasowane.
Zaraz zrobię małej kaszkę z jabłuszkiem i idziemy na spacerek!
Miłego dnia Majówki!

reklama
Do góry