kasiula222
Fanka BB :)
kugela u nas do tej pory mały śpi przy mnie na łóżku a to już ponad 4 mies...Ale pasowało by to już zmienić tylko jak jak on potrafi się co godz budzić gdyby chociaż 3 h ciągiem pospał to by było coś...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny ..
annete u mnie jest to samo ciągle sprzątam i sprzątam a robi się bałagan non stop a lubię porządek wczoraj wysprzątałam dom a dziś już burdelik się zrobił zgłupieć idzie i też mi czasu na wszystko brak najgorsze jest to że nas 3 dorosłych mieszka a jest jak jest . U Ciebie dwoje dzieci to trudno zapanować nad wszystkim...
Te piski to chyba wymuszanie się zaczyna.....![]()
Ja na chwilke.Laura dziś marudna ..więc mało czasu żeby odpocząć.. jak nie u mnie na rękach to u Seby albo mojej mamy...jak się ją odkładało to krzyczała jak by się ją ze skóry obdzierało..
Teraz zjadła mleko i śpi.. uff pewnie jeszcze się obudzi za niedługo .Jutro rano jade z nią na usg brzuszka
Witam!
Nie wiem czy mnie ktos tu jeszcze na tym watku pamietam ale tez mam dziecie z maja. Zniknelam bo najpierw zagrozona ciaza i lezenie, potem porod oswajanie sie z sytuacja no i wakacje ktore w wiekszosci spedzilam u rodzicow a tam nie mialam neta. Rok szkolny sie zacza starszaki poszly do szkoly i przedszkola a my z Marysia zostajemy same. Pierzemy sprzatamy gotujemy i czekamy az starszyzna wroci z osrodkow edukacyjnych i zacznie sie codzienny mlyn
Pozdrawiam i zdrowia zycze mamom i ich dzieciaczkom.
Postaram sie czesciej zagladac