reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

kugela - ja czasami zostawiam Krzysia z Maćkiem, bo Mały jest masakrycznie śpiący, ale nie potrafi się na mnie napatrzeć... wielkie oczy i patrzy, patrzy, patrzy...

reklama
Dziewczyny jestem w szoku moje śpiące dziecko leży na brzuszku już 20min i nie wydaje z siebie marudzenia bo zafascynowały go trudne sprawy a teraz wiadomości :);):-D
kugela mam podobny spiworek tylko zapinany guziczkami..
Flaurka ja myślę właśnie kupić małemu tą kaszkę by dodawać do obiadków lub deserów by był gluten ale jeszcze poczekam ... a teraz kupiłam bezglutenową na mleko ...
pieszczoszka kciuki zaciśnięte..
anik fajne utwory... mały mój słuchał:-)
azula przykro mi i podziwiam jaką masz siłe w sobie ....

ok trzeba kąpać dziecie ....

suzi - tak też mi się zdawało:)

jestem zrezygnowana. wykąpałam Nutelkę ubrałam w śliczną nową koszulkę r. 74, położyłam na macie, zasypałam zabawkami i leżała spokojnie. oczywiście wiercąc paluszkami w buzi.. wpycha je do gardła, więc mówię "Hanusia, bo ulejesz, nie wsadzaj paluszków tak głęboko", a ona odruch wymiotny i chlust - połowa butelki poszła na koszulkę, rożek, który ma rozłożony na macie i matę. aż się zagotowałam... migiem do kuchni, rozbieranie do połowy, mycie szyi, uszu i włosków, przebieranie w ostatnią czystą koszulkę z dł rękawem.. i tak oto wstawiłam pranie.

i nagroda za straszny dzień - właśnie się uśpiła, oby na dłużej - błagam!!!

Azula dla syna
[*]
Pieszczoszka za jutrzejszy zabieg &&&&

Moj synus jak narazie sie bawi , postanowilam go polozyc dzis spac o 20 zobacze jak przespi noc.
Kaszel mnie dzis wykonczy a nos zaraz odpadnie taki czerwony.
Synus dzis nawet grzeczny dal mamusi poczytac ksiazke , mam nadzieje ze dzis uda mi sie ja skonczyc bo jest bardzo ciekawa( dziwny przypadek psa nocna pora) tytul moze nie zbyt interesujacy ale ksiazka sama w sobie super , napisal ja chlopiec chory na aspergera.

Milego wieczorka dziewczyny i przespanych nocy

Zaneta ja malego po kapieli juz 3 razy przebiralam bo tez wkladal paluchy i sobie ulewal.
Dobrze ze ja z 10 pidzamek mam dla niego

Ostatnia edycja:
Dziś dzień ulewania :-D mojemu też parę razy wyciekło ;-) chwilowo kima, mąż na spotkaniu, mam czas dla siebie - ale mi fajnie :-D Pójdę po gorącą herbatkę i może wreszcie poczytam książkę, ktorą dostałam na imieniny. Fantastyczna - zaczęłam, ale nigdy nie mam czasu, aby ją skończyć. Dzisiaj prasowałam ponad 2 godziny, masakra...

Żanetko - ja też swojemu tłumaczę, żeby nie wkładał paluszków tak głęboko, ale chyba mam słabą siłę przekonywania ;-) choć dzisiejszy dzień uważam za sukces - przebierany tylko 3 razy i zafajdane ucho haha :-D

Kasiula - Cieszę się, ze utwory się podobają :tak:

reklama
anik - Pani Pana Zabiła - boskie! Klasyka znana, ale linki zapisałam, jutro może przetestuje na Gabrysiu. Chociaż znając moje dziecko to jego nr1 będzie Pani Pana :-p Na koncercie Sabatonu mi spał łobuz... :-p

Dziś mały nie spał nic prawie po obiedzie i padł teraz ;-) Mam nadzieję, że nie obudzi się za godzinkę radosny jak skowronek..

Do góry