reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

anik jaka ksiazke masz jak mozna wiedziec?, mi tesciowa na urodziny kupila Uprowadzone, na faktach:))), juz sie nie moge doczekac kiedy przyjdzie:)))

suzi, o mnie chodzi?? bo nie jestem w temacie:sorry::sorry:

Olka juz od godziny spi, pobila swoj rekord i o 18:50 juz zamknela oczki... zal mi jej bo widze, jak te kolejne wychodzace zeby jej dokuczaja.
Dzis dzien seriali, teraz ogladamy M jak Milosc a po beda Lekarze:-)

Zycze wam milego wieczoru

reklama
Yolanta "Pani Pana zabiła" to ja wrzucałam :-D. W kwestii wykształcenia klasycznego to o to dziadek dba. Zresztą jutro będzie miał okazję bo podrzucam mu dziecię a sama idę troszkę popracować.

Ogólnie to jakoś weny mi brak dzisiaj. Teraz Ula śpi i ku mojemu zaskoczeniu na plecach. Bo ostatnio nie było mowy o usypianiu inaczej niż na brzuszku. Zobaczymy tylko jak długo wytrzyma.

Aaaa Katasza, przepraszam za pomyłkę. Jakoś tak leciałam wzrokiem i anik. z linkami zaczęła i wydawało mi się, że to jej :-D No to Tobie dzięki za to, bo coś czuję, że mam czego słuchać na najbliższe kilka dni :-p

Bea - ja dostałam "Morderstwo w klasztorze" Fletcher Crow - świetna :))

Yolanta - ode mnie niestety/stety dostaniecie głównie klasykę :-p a i Krzyś lubi, bo jak byłam z nim w ciąży to się nasłuchał koncertów, nie tylko taty... I tak mu chyba zostało.

ha, anik, to prosta odpowiedz dlaczego Twoj dziec to oryginal - artysta Ci rosnie, ma w genach :-D

Moj wczoraj bzikowal a dzis byl grzeczniutki, do godz. 16, potem spacer i bylo o.k. ale okolo 19 zaszal wariowac a w domu po 20 odstawil dzika histerie, nawet cycka nie chcial a ze mnie tryskalo jak z sikawki strazackiej (od przepelnienia i ryku ssaka). Oj, trudne zasypianie sie zapowiada. A to wszystko bezzebnie i bezkolkowo. Wole sobie nie wyobrazac zabkowania :szok:

reklama
kugela - hehehe to się zgadały nam dzieci :-D Mój też rybki próbuje chwytać, a jaki zdziwiony, że się nie da :-D Muszę się wreszcie przejść i jakieś jeszcze 2 welonki dokupić, bo póki co tylko 2 pływają z glonojadami, a 100l akwarium to jeszcze ze 2 mogą popływać ;-)

anik - stety stety, klasyką nie gardzę :tak: a mały póki co najchętniej Verdiego słucha :shocked2:

Do góry