reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Flaurka jest, w mieście była, Mysiochomisa widziała - ale ta Zielona Góra mała;)

Azula -
[*] dla Synka.

Młody mi sie w wózku wyspał i teraz protestuje przed swoja popołudniową drzemką, dziad jeden. A szukałam w mieście tego BoboVita kaszka manna wieloowocowa | Zobacz etykietę | Nasze produkty | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! i nie znalazłam - zostały mi markety, ale to wieczorem autem skoczę, nie będę małego ciągnąć ze sobą.

Lece połozyc się z małym, może zaśnie.

Pieszczoszka ja też miałam wypalankę po porodzie ale nie laserowo to było dawno i wszystko było OK więc nic się nie bój zabieg konieczny bo z tego nieleczonego to może się zrobić nawet nowotwór.No i trzymam kciukasy:tak:

Azula,tylko my matki moze zrozumiec.Choc wirtualnie,to przytulam Cie bardzo,bardzo,bardzo mocno :o* :o* :o*

Pieszczoszka powodzenia!

Dzieki Kobietki,ze mnie rozumiecie,bo ja naprawde dzis rano sie wkurzylam niemilosiernie.Ja nawet jadac samochodem i widzac sytuacje "dzieci bez pasow",to potrafie "nawciskac" grozac,ze zadzwonie po policje.Za wiele takich sytuacji widzialam.A pod przedszkolem?! Nie wiem co to bedzie,bo tutaj 90% ludzi olewa te reguly i tak sie konczy.Od poczatku wrzesnia 5 dziecko w naszej okolicy,stracilo zycie z tego powodu.Eh...:confused2:

Mam teraz pytanie.Ile spia Wasze Pociechy?Bo tak szczerze Leo w ciagu dnia nie spi ok 5-6h(lacznie),czyli przesypia 18-19h na dobe.Jestem ciekawa jak to jest u Was?

Azula :*****
Flaurka w carfurze są te kaszki...
Pieszczotka &&&&&&&&&&&&&
Fiore mały mi w dzień spi ok 40 minut za to później od 19.00 nie mam syna i dosypia do 9.00 a ja z nim :p

Ja siedzę u rodziców teraz i czekam na korki... Seba dziś cały dzień poza domem więc nie musiałam dziś nic gotować. Wczoraj do późna sprzątałam :p także mogę się pochwalić że mam podłogę :D
Mały całą noc jadł co 2 godziny a ja smarkałam mu nad głową :/ Dziś na spacerze przespał 1,5 h prawie na siedząco. Chyba muszę go tak wodzić bo go wtedy kaszel nie męczy... W łóżeczko też podłożyłam pod mayterac kocyk by było wyżej.

Buziam :*****

Ostatnia edycja:
Mysio dobry pomysl,my na ulewanie tak mamy,poduszka po materacem by bylo wyzej.
Zapomnialam,Leo ulewa coraz mniej - to dobra wiadomosc,prawda?
Z tym spaniem u nas,to jest tak,ze jedna noc przespi ciagiem i do (aktualnie) 9 godzin bez budzenia sie,choc w wiekszosci jest to srednia 6h snu-papu-sen do rana 7-9 rano,potem jedzonko zabawa z godzine,potem znowu sen 2-3h,jedzonko,pobudka z 1,5-2h etc...az do wieczora.Czasem zasnie o 18,czasem o 20,jak wychodzimy(2razy wyszlismy wieczorem ha!) to o 23 zasnie i nie spi przez cala "kolacje" czyli 2-3h.Oczywscie pogoda ma na niego wplywa.Dzis slonce-chmury-slonce,ja juz na 2 mocnych kawach,a on bawi sie po pol godziny-45 min i spi :sorry:

reklama
Do góry