reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Pieszczoszka/Katasza ile mierzą/warzą ?
Aligator: 72/74 Tu jest 2 cm poslizgu bo ciężko go zmierzyć i 8,5 kg.

reklama
hej laski ale się rozpisałyście ze 2 dni próbuję doczytać aż w końcu się udało :)
Więc co do dentysty to samo słowo mnie przeraża (nie nawidzę i czuję strach idąc do niego ) ale muszę koniecznie nietety się zapisać bo strasznie mi się zęby psują przez karmienie i nie picie mleka ...
annete jak przechowujesz mleko bo ja też muszę zacząć sciągać na jutro bo idziemy na wesele i skoro mały nie chce pić z butli to mu zrobię kaszkę ryzową po 4 mies na moim mleku i tym własnie teściowa go nakarmi ...
Ja dziś mam zły dzień jak się wali to na maksa wszystko...
Mój Adas nie bierze nóżek do buzi a szkoda bo strasznie lubię jak to dzieci robią:) Nocki u nas okropne budzi się mały co godz smaruje mu tym dentinoxsem ale sama nie wiem czy coś daje to ... może spróbuje te krople camelia ...

Oj tak siatki centylowe mi znane ;-) Ale ta jakas mylna jest.
U nas Leo waga 50,wzrost powyzej 97 dane z ksiazeczki zdrowia(dla wczesniaka)- czyli idealnie ;-) (V identycznie).
Ja padam na twarz.Jezeli chodzi o zaklad z wczorajszego wieczora,to kochane dziecko obudzilo sie o 23:50 i 4:20 :-( Wpierw wstalam ja (po 15min snu!),potem S,ale wogole go nie slyszalam,ani malego.Nie powiem tez,ze o polnocy do lozka przyszla V i tak spismy razem juz pare nocy.Wow:confused2:
Koncze,bo dopoki dzieci spia,a ja jua zrobilam co mialam to ide sie polozyc przed tv ;-)

u mnie jest tak:
Twoje dziecko jest wyższe i waży mniej, niż większość rówieśników.Waga: 97. centyla wagowy, wzrost: Około 75. centyla wzrostowego.
u nas waga 7100 a wys 68cm

wyszlam z lazienki z recznikiem na glowie i zapomnialam,ze Laura sie mnie wtedy bardzo boi.. i jak mnie zobaczyla tak sie strasznie rozpłakała.. Seba ją ledwo uspokoił :-(

ps. od paru dni boli mnie skóra głowy.. miała któraś tak?? jakas rada?

Ostatnia edycja:
reklama
Skóra głowy to mnie nie boli mam za to łupież i nawet Nizoral nie pomaga wydaje mi się,że to od witamin bo nadal łykam te co w ciąży ze względu na to ,że karmię:tak:

Do góry