reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Witajcie, u nas dzień zaczął się od walki z gilami, a raczej walki mamy z Niną, aby jej te gile wyciągnąć. Siła musiała być użyta. Poza tym nie za ciekawy mam nastrój ze względu na służbowe zobowiązania, ale mam nadzieję, że jakoś się rozwiąże.
Ninia śpi,a ja dziś zaczynam molestowanie, aby odciągnąć pokarm. Nie jest źle, rano już odciągnęłam 40ml, więc do niedzieli trochę się uzbiera.
Jakoś brak weny do pisania :crazy:
Dla potrzebujących &&&&&&&&

reklama
Hej :)

Widzę dalej temat zębów poruszany :p ja mam bardzo zdrowe zęby tylko 2 są plombowane i w jednym mam nadwrażliwość na słodkie :p

Dziś zaniosłam mocz małego do analizy po ówczesnym zamaczaniu dziecka w prysznicu :p pół godziny go oblewałam wodą a tych siuśków jak kot napłakał... ponoć im wystarczy tyle. Teraz sprzedałam dziadkom dziecko i śmigam po Internecie :p póki czas mam :)

Gabrycho oczywiście całą noc budził man się co 1,5h... oszaleje zanim mu te wszystkie zęby wyjdą. Chyba się nigdy nie wyśpię. Jak był młodszy to dawał mi nawet pospać ciągiem 5h a teraz to się mogę w nos pocałować :p

Buziam :****

flaurka no wlasnie jedna górna mi bokiem rosnie i wlasnie mi rani policzek;/
co do włosów na nogach to masakra bo rosna mi duzo szybciej teraz.. ale zamierzam z czasem kupić olej z krokosza który ponoć dużo daje.. zobaczymy.

yolanta ale twoja kruszynka ma świetne włoski :)

Ostatnia edycja:
Mysio, a jak pobierałaś mocz, do woreczka czy do kubeczka?
Ja mam sposób na łapanie siuśków, rozbieram małą do golasa na przewijaku, zakładam woreczek, albo czatuje z kubeczkiem i się bawimy, jak troszkę zmarznie to siuśki zaraz lecą. Najlepiej jest łapać po jedzeniu albo spaniu.
Robisz ogólne badanie, czy posiew??
Ja mam zalecenie robić ogólne raz w miesiącu po bakterii Coli przez pół roku.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry