Mysio - ja jestem na nogach 20h i 12minut:/ umieram cały dzień na ból głowy i szczypanie oczu.. zakupiłam dziś kropelki Camilia to w razie czego aplikuję w nocy, bo nie dam rady (niby ma wstawać Misiek, ale ja dalej będę czuwała:/ taka matczyna wścieklizna). zdrówka dla Gabrysia!
ja na razie dostałam z rossmana i z bobovity.. czekam dalej;p z Bartim było tego więcej..
dzień poza umieraniem nieprzyjemny.. pokłóciłam się z babką, bo doprowadziła mnie do szału - Misiek gotował obiad, a ja zaprawiałam kompoty, a ona wali w dzwonek do drzwi i wyrzuty, że nie zejdziemy pomóc dziadku z drabiną i siekierką nam komputer strzaska, bo gramy cały dzień. niewyspana jestem drażliwa, więc niezłą wiązankę jej puściłam.. kilka spięć było, ale jakoś przetrzymałam. w salonie sajgon - malowanie okien - potrójne balkonowe. wszystkie sprzęty (poza radiem z kuchni) są właśnie tu, więc żeby się nie uśpić siedzę w tym syfie - o 22 karmienie Hani. dobijcie mnie, błagam!
pampersy? odradzam pampers sleep&play (te pomarańczowe). wydają się małe, zapięcia się nie naciągają, mają "ostre" brzegi i napełniają się błyskaawicznie! najlepsze pampers activ baby.. ale cena też niezła. Flaurka - nie słyszałaś znowu o promocji w inter?