reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

Witam po weekendzie:tak:
fiore dalej &&&& za Leo:tak:
zanetaa wspolczuje nocki:tak:U nas jak Misia sie budzi to G idzie do niej ale to z racji tego ze karmie piersia:tak:
kugela no niezle z ta kapiela,my jeszcze nie probowalismy:tak:
My w sobote mielismy 5 rocznice slubu:tak:Nic konkretnego nie robilismy,wypilam lampke wina,przyszla tesciowa,pozniej moja siostra i tyle:tak:
Spadam robic obiad,G konczy o 14,dzis nawet jeszcze nie zdazylam wyjsc z dziecmi na spacer:zawstydzona/y:Po obiedzie nadrobimy,Misia 3 tydz siedzi w domu:wściekła/y::no:Jutro idziemy do lekarza,mam nadzieje ze juz w srode pojdzie:tak:
Milego dnia

reklama
hej dziewczyny my juz po spacerku u nas piękna pogoda dziś ... A tak po za tym martwię się moimmałym bo przekrzywia główkę na jeden bok i co tu z ni zrobić by trzymał prosto ...?

Wyciagnęłam z szafy dużą mate edukacyjną dzis, bo w końcu zaczęłam widzieć podłogę w mieszkaniu - Leszek bohatersko skończył szafę wnekową w przedpokoju i mogłam ogarnąć chałupę. Kładę małego na niej na pleckach, wisza nad nim zabawki a tu doopa - nie podoba mu się... Krzyki, wrzaski, złość i tyle z edukacji. Położyłam go na brzuchu.. i lezy tak juz 20 minut i gada do lusterka;))) Normalnie dr Jekyll i mr Hyde;))

Odkąd dziad jeden nauczył się, że smoczka można wyjąć i włożyć mam mniej spokoju z nim niż wcześniej - by wyjmuje i wkłada jako zabawę - a nie zawsze to włożenie wejdzie i jest wrzask... Jak on krzyczy:) To dziecko nie płacze jak mu xle - on krzyczy i wyklina cos tam po swojemu - będzie wesoło jak zacznie mówić po naszemu:)

Nocne cogodzinne karmienie kontynuujemy również w dzień... Straszę go, że go wyprowiantuje i przejdzie na katering ale sie nie daje:))

Dostałam dzis próbki mleka z Bebiko i z Bebilonu - tu dodatkowo sliniaczek i książka. To głupie, ale lubie te próbki dostawać;)

Cześć :)

Kończę kawkę i też uciekamy na spacer, jest tak piękna pogoda, że szkoda siedzieć w domu ;)

Flaurka - zamawiałaś te próbki ze strony, czy rejestrowałaś się kiedyś-tam i sobie przypomnieli?? Bo śliniaczek by mi się przydał :p

Zanetaa - o matko... mój mnie tak obrzygał raz w życiu, jak był mały - teraz to się chyba powinnam cieszyć, chociaż ten wczorajszy paw też był niczego sobie :p dobrze, że mam skórzane kanapy... Zdrówka dla Bartusia :*

Miłego dzionka, wpadnę później :)

Flaurka- chyba hurtem wysyłali bo ja też dziś ze skrzynki wyciągnęłam.

Co do chrzcin- wyszło dobrze. Ula w kościele aniołek. Nawet polewanie głowy wodą nie zrobiło na niej wrażenia. Troszkę pospała na mszy więc luz. Potem była impreza i podawali ją sobie z rąk do rąk a ona chichotała w najlepsze :) Potem oczywiście zmęczona zaczęła marudzić ale poszło dobrze. Goście najedzeni i zadowoleni. My też. Ula dostała przepiękną szmacianą lalkę- taką klasyczną Zuzie :) Z warkoczami i tak dalej. No i mamy 4 pary kolczyków więc trzeba będzie uszy przebić ale to może na 1 urodziny :)

Hej :)

Cierpię na chroniczny brak czasu... od rana do nocy cos... Z Gabrychem dziś u lekarzy się nasiedziałam. Przez katarek i kaszelek nie spał całą noc... a ja z nim... Jestem kwadratowa.
Jutro powtórka z rozrywki... tym razem ja będę latać po lekarzach.
Gabrychowi muszę całkowicie zmienić pieluszki. Gdy wróciłam do starych to od razu pojawiło się odparzenie.
Także czeka nas kuracja bo za tydzień mamy szczepienie.

Buziam :****

reklama
Do góry