reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
nie bylo nas przez weekend, bo w miescie byl festyn i nie mialam ochoty siedziec w loskocie - wynajelismy wiec tanio na 3 noce domek 30km od nas i sie urlopowalismy :-) Byl internet i mialam zamiar czytac bb ale jakos czasu nie bylo - ciagle skaczemy tzn. skacze niby najmlodszy czlonek klanu ale w praktyce to on lezy i sie drze a skaczemy wokol niego my a pies wyskakuje do drugiego pokoju jak jej uszy puchna :-p;-):-)

Doczytalam watki poboczne a teraz nadrabiam glowny. Jestem dzis na biezaco i doczytalam piatek, teraz "walcze" z sobota. Nie wiem, czy mi synek da doczytac ale ambicje mam :-) Z tego co na razie wyczytalam:

anik, pieszczoszka - wszystkiego naj, naj! Duzo radosci z dzieci i Waszych mezczyzn :-D

bea, she - gratuluje zabkow :-)

AS - czapeczka-cudo :-)

Katasza, yolanta - u mnie tez cyrki z nazwiskami, bo mam 3 :szok: Panienskie w wariancie polskim, panienskie w wariancie niemieckim (podwojne obywatelstwo mam od urodzenia) i po mezu. Z panienskim nie radzili sobie Niemcy, z poslubnym nijak nie radza sobie Polacy :baffled: Mnie literowanie po tylu latach nie bawi, wiec od razu siegam po dowod :-p

Widze, ze facebooko-nk-mania kwitnie. Ja fejsa nie lubie ale konto mam. Wole nk. Zabiore sie zaraz za wysylanie zaproszen :tak: Moze na fejsie (jesli nie padla jeszcze taka propozycja?) utworzyc grupe bb?

czesc dziewczyny! my wczoraj prawie caly dzien poza domem. najpierw obiad u tesciow, potem male zakupy i wrocilam wypompowana. do tego nocka... Maly przesikal mi papmersa i musialam go przebrac o 3.30 a on myslam ze to juz dzien i trzeba sie bawic chcociaz mialam przyciemnione swiatlo w pokoju, a on gadka w najlepsze, usmiech i nie mial zamiaru spac. walczylismy prawie do 5 :/ potem zasnelismy o 7.20 i obudzilismy sie o 10 z jedna przerwa na karmienie. nie wiem co mu sie ostatnio porobilo z tym spaniem. wczesniej juz bylo tak fajnie, 2 krotkie przerwy na jedzonko a teraz to jakas masakra

Nuta, super ze wrocilas! zagladaj do nas to bedzie Ci razniej :) fajnie ze z Hanusia juz wszystko dobrze

fiore, powodzonka dla Malej i dla Ciebie :)

pieszczoszka, 100 lat :) zadowolenia ze swoich Skarbow!

Moj Stasiek zasnal wiec ja ide na kawke i troche sie ogarnac bo jeszcze dzisiaj nie mialam jak :/

do pozniej Majoweczki :*

kugela, Wikasik, sie tym zajela i mamy juz grupe na fb :)

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Nie mam szans na nadrobienie tylu stron
:szok::szok::szok::szok:
W sobotę byliśmy na weselu ,więc jeszcze trochę wczorajsza jestem...
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Mała na weselu spała tylko 3x po 15-20 minut ,a resztę przechulała z nami.
Tańczyła chyba z całym weselem...
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Wczoraj za to w dzień odsypiała ,bo budziła się tylko na cyca
yes2.gif
wink2.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

I tyle u nas.
Błoga cisza ,bo starszaki w szkołach,mała gaworzy na macie ,a ja do kompa chwilowo się dorwałam...
Miłego dnia

A jeśli chodzi o fb to mój profil
Aneta Kurnikowska | Facebook

edit :
PIESZCZOSZKA _WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

znalazlam wikasika! wysledzilam ja dzieki tym, ktore z Was przyjely moje zaproszenie :-) (bo nie doczytalam poki co stron 2060-2056 a ze mlody mi sie budzio to moze nie predko doczytam :-p) Wikasik - wyslalam zaproszenie i wiadomosc :tak:

Katasza - moze Cie rozczaruje ale ja nie mialabym cienia problemu z Twoim nazwiskiem :-) Powod: znalam babke z Twoim panienskim i goscia z Twoim slubnym :-p

reklama
no i poznałam prawdziwą przyczynę tego czemu mój S jest taki przeciwny temu żebym miała fb!!!
Powiedział,że i tak dość czasu siedzę na nk i babyboom a jak jeszcze założę fb to już wogóle czasu nie bede mieć dla niego ,tylko komputer i komputer..

Do góry