reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

reklama
nie bylo nas przez weekend, bo w miescie byl festyn i nie mialam ochoty siedziec w loskocie - wynajelismy wiec tanio na 3 noce domek 30km od nas i sie urlopowalismy :-) Byl internet i mialam zamiar czytac bb ale jakos czasu nie bylo - ciagle skaczemy tzn. skacze niby najmlodszy czlonek klanu ale w praktyce to on lezy i sie drze a skaczemy wokol niego my a pies wyskakuje do drugiego pokoju jak jej uszy puchna :-p;-):-)

Doczytalam watki poboczne a teraz nadrabiam glowny. Jestem dzis na biezaco i doczytalam piatek, teraz "walcze" z sobota. Nie wiem, czy mi synek da doczytac ale ambicje mam :-) Z tego co na razie wyczytalam:

anik, pieszczoszka - wszystkiego naj, naj! Duzo radosci z dzieci i Waszych mezczyzn :-D

bea, she - gratuluje zabkow :-)

AS - czapeczka-cudo :-)

Katasza, yolanta - u mnie tez cyrki z nazwiskami, bo mam 3 :szok: Panienskie w wariancie polskim, panienskie w wariancie niemieckim (podwojne obywatelstwo mam od urodzenia) i po mezu. Z panienskim nie radzili sobie Niemcy, z poslubnym nijak nie radza sobie Polacy :baffled: Mnie literowanie po tylu latach nie bawi, wiec od razu siegam po dowod :-p

Widze, ze facebooko-nk-mania kwitnie. Ja fejsa nie lubie ale konto mam. Wole nk. Zabiore sie zaraz za wysylanie zaproszen :tak: Moze na fejsie (jesli nie padla jeszcze taka propozycja?) utworzyc grupe bb?

czesc dziewczyny! my wczoraj prawie caly dzien poza domem. najpierw obiad u tesciow, potem male zakupy i wrocilam wypompowana. do tego nocka... Maly przesikal mi papmersa i musialam go przebrac o 3.30 a on myslam ze to juz dzien i trzeba sie bawic chcociaz mialam przyciemnione swiatlo w pokoju, a on gadka w najlepsze, usmiech i nie mial zamiaru spac. walczylismy prawie do 5 :/ potem zasnelismy o 7.20 i obudzilismy sie o 10 z jedna przerwa na karmienie. nie wiem co mu sie ostatnio porobilo z tym spaniem. wczesniej juz bylo tak fajnie, 2 krotkie przerwy na jedzonko a teraz to jakas masakra

Nuta, super ze wrocilas! zagladaj do nas to bedzie Ci razniej :) fajnie ze z Hanusia juz wszystko dobrze

fiore, powodzonka dla Malej i dla Ciebie :)

pieszczoszka, 100 lat :) zadowolenia ze swoich Skarbow!

Moj Stasiek zasnal wiec ja ide na kawke i troche sie ogarnac bo jeszcze dzisiaj nie mialam jak :/

do pozniej Majoweczki :*

kugela, Wikasik, sie tym zajela i mamy juz grupe na fb :)

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Nie mam szans na nadrobienie tylu stron
:szok::szok::szok::szok:
W sobotę byliśmy na weselu ,więc jeszcze trochę wczorajsza jestem...
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Mała na weselu spała tylko 3x po 15-20 minut ,a resztę przechulała z nami.
Tańczyła chyba z całym weselem...
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Wczoraj za to w dzień odsypiała ,bo budziła się tylko na cyca
yes2.gif
wink2.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

I tyle u nas.
Błoga cisza ,bo starszaki w szkołach,mała gaworzy na macie ,a ja do kompa chwilowo się dorwałam...
Miłego dnia

A jeśli chodzi o fb to mój profil
Aneta Kurnikowska | Facebook

edit :
PIESZCZOSZKA _WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

znalazlam wikasika! wysledzilam ja dzieki tym, ktore z Was przyjely moje zaproszenie :-) (bo nie doczytalam poki co stron 2060-2056 a ze mlody mi sie budzio to moze nie predko doczytam :-p) Wikasik - wyslalam zaproszenie i wiadomosc :tak:

Katasza - moze Cie rozczaruje ale ja nie mialabym cienia problemu z Twoim nazwiskiem :-) Powod: znalam babke z Twoim panienskim i goscia z Twoim slubnym :-p

reklama
no i poznałam prawdziwą przyczynę tego czemu mój S jest taki przeciwny temu żebym miała fb!!!
Powiedział,że i tak dość czasu siedzę na nk i babyboom a jak jeszcze założę fb to już wogóle czasu nie bede mieć dla niego ,tylko komputer i komputer..

Do góry