reklama
nie bylo nas przez weekend, bo w miescie byl festyn i nie mialam ochoty siedziec w loskocie - wynajelismy wiec tanio na 3 noce domek 30km od nas i sie urlopowalismy :-) Byl internet i mialam zamiar czytac bb ale jakos czasu nie bylo - ciagle skaczemy tzn. skacze niby najmlodszy czlonek klanu ale w praktyce to on lezy i sie drze a skaczemy wokol niego my a pies wyskakuje do drugiego pokoju jak jej uszy puchna ;-):-)
Doczytalam watki poboczne a teraz nadrabiam glowny. Jestem dzis na biezaco i doczytalam piatek, teraz "walcze" z sobota. Nie wiem, czy mi synek da doczytac ale ambicje mam :-) Z tego co na razie wyczytalam:
anik, pieszczoszka - wszystkiego naj, naj! Duzo radosci z dzieci i Waszych mezczyzn
bea, she - gratuluje zabkow :-)
AS - czapeczka-cudo :-)
Katasza, yolanta - u mnie tez cyrki z nazwiskami, bo mam 3 Panienskie w wariancie polskim, panienskie w wariancie niemieckim (podwojne obywatelstwo mam od urodzenia) i po mezu. Z panienskim nie radzili sobie Niemcy, z poslubnym nijak nie radza sobie Polacy Mnie literowanie po tylu latach nie bawi, wiec od razu siegam po dowod
Widze, ze facebooko-nk-mania kwitnie. Ja fejsa nie lubie ale konto mam. Wole nk. Zabiore sie zaraz za wysylanie zaproszen Moze na fejsie (jesli nie padla jeszcze taka propozycja?) utworzyc grupe bb?
Doczytalam watki poboczne a teraz nadrabiam glowny. Jestem dzis na biezaco i doczytalam piatek, teraz "walcze" z sobota. Nie wiem, czy mi synek da doczytac ale ambicje mam :-) Z tego co na razie wyczytalam:
anik, pieszczoszka - wszystkiego naj, naj! Duzo radosci z dzieci i Waszych mezczyzn
bea, she - gratuluje zabkow :-)
AS - czapeczka-cudo :-)
Katasza, yolanta - u mnie tez cyrki z nazwiskami, bo mam 3 Panienskie w wariancie polskim, panienskie w wariancie niemieckim (podwojne obywatelstwo mam od urodzenia) i po mezu. Z panienskim nie radzili sobie Niemcy, z poslubnym nijak nie radza sobie Polacy Mnie literowanie po tylu latach nie bawi, wiec od razu siegam po dowod
Widze, ze facebooko-nk-mania kwitnie. Ja fejsa nie lubie ale konto mam. Wole nk. Zabiore sie zaraz za wysylanie zaproszen Moze na fejsie (jesli nie padla jeszcze taka propozycja?) utworzyc grupe bb?
she_84
Fanka BB :)
czesc dziewczyny! my wczoraj prawie caly dzien poza domem. najpierw obiad u tesciow, potem male zakupy i wrocilam wypompowana. do tego nocka... Maly przesikal mi papmersa i musialam go przebrac o 3.30 a on myslam ze to juz dzien i trzeba sie bawic chcociaz mialam przyciemnione swiatlo w pokoju, a on gadka w najlepsze, usmiech i nie mial zamiaru spac. walczylismy prawie do 5 :/ potem zasnelismy o 7.20 i obudzilismy sie o 10 z jedna przerwa na karmienie. nie wiem co mu sie ostatnio porobilo z tym spaniem. wczesniej juz bylo tak fajnie, 2 krotkie przerwy na jedzonko a teraz to jakas masakra
Nuta, super ze wrocilas! zagladaj do nas to bedzie Ci razniej fajnie ze z Hanusia juz wszystko dobrze
fiore, powodzonka dla Malej i dla Ciebie
pieszczoszka, 100 lat zadowolenia ze swoich Skarbow!
Moj Stasiek zasnal wiec ja ide na kawke i troche sie ogarnac bo jeszcze dzisiaj nie mialam jak :/
do pozniej Majoweczki :*
kugela, Wikasik, sie tym zajela i mamy juz grupe na fb
Nuta, super ze wrocilas! zagladaj do nas to bedzie Ci razniej fajnie ze z Hanusia juz wszystko dobrze
fiore, powodzonka dla Malej i dla Ciebie
pieszczoszka, 100 lat zadowolenia ze swoich Skarbow!
Moj Stasiek zasnal wiec ja ide na kawke i troche sie ogarnac bo jeszcze dzisiaj nie mialam jak :/
do pozniej Majoweczki :*
kugela, Wikasik, sie tym zajela i mamy juz grupe na fb
Ostatnia edycja:
bea28
kugela grupa juz na FB powstala, napisz do Wikasik ona tam rzadzi
Witajcie.
Nie mam szans na nadrobienie tylu stron
W sobotę byliśmy na weselu ,więc jeszcze trochę wczorajsza jestem...
Mała na weselu spała tylko 3x po 15-20 minut ,a resztę przechulała z nami.
Tańczyła chyba z całym weselem...
Wczoraj za to w dzień odsypiała ,bo budziła się tylko na cyca
I tyle u nas.
Błoga cisza ,bo starszaki w szkołach,mała gaworzy na macie ,a ja do kompa chwilowo się dorwałam...
Miłego dnia
A jeśli chodzi o fb to mój profil
Aneta Kurnikowska | Facebook
edit :
PIESZCZOSZKA _WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Nie mam szans na nadrobienie tylu stron
W sobotę byliśmy na weselu ,więc jeszcze trochę wczorajsza jestem...
Mała na weselu spała tylko 3x po 15-20 minut ,a resztę przechulała z nami.
Tańczyła chyba z całym weselem...
Wczoraj za to w dzień odsypiała ,bo budziła się tylko na cyca
I tyle u nas.
Błoga cisza ,bo starszaki w szkołach,mała gaworzy na macie ,a ja do kompa chwilowo się dorwałam...
Miłego dnia
A jeśli chodzi o fb to mój profil
Aneta Kurnikowska | Facebook
edit :
PIESZCZOSZKA _WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
znalazlam wikasika! wysledzilam ja dzieki tym, ktore z Was przyjely moje zaproszenie :-) (bo nie doczytalam poki co stron 2060-2056 a ze mlody mi sie budzio to moze nie predko doczytam ) Wikasik - wyslalam zaproszenie i wiadomosc
Katasza - moze Cie rozczaruje ale ja nie mialabym cienia problemu z Twoim nazwiskiem :-) Powod: znalam babke z Twoim panienskim i goscia z Twoim slubnym
Katasza - moze Cie rozczaruje ale ja nie mialabym cienia problemu z Twoim nazwiskiem :-) Powod: znalam babke z Twoim panienskim i goscia z Twoim slubnym
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Dodalam pare z was do grupy, jesli kogos brakuje, to przypoinam, ze kazdy czlonek mozenowego dodac.
A teraz zycze dobrego popoludnia i ... dobranoc
A teraz zycze dobrego popoludnia i ... dobranoc
kasiula222
Kurcze teraz nie wiadomo gdzie pisać trochę tu trochę na fb
pieszczoszka wszystkiego naj naj
pieszczoszka wszystkiego naj naj
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no i poznałam prawdziwą przyczynę tego czemu mój S jest taki przeciwny temu żebym miała fb!!!
Powiedział,że i tak dość czasu siedzę na nk i babyboom a jak jeszcze założę fb to już wogóle czasu nie bede mieć dla niego ,tylko komputer i komputer..
Powiedział,że i tak dość czasu siedzę na nk i babyboom a jak jeszcze założę fb to już wogóle czasu nie bede mieć dla niego ,tylko komputer i komputer..
Podziel się: