reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2012

dzien doberek:))
Oli poszła dzis do zerówki zadowolona ze hoho 17 pazdziernika jada do teatru :)) a niech jedzie i sie kształaci heheheh a mama sraczki bedzie dostawac i znów łezki poleca ach.....niewiem kiedy to minie

PIESZCZOSZKA 100 LATEK I SPAŁNIENIA MARZEN
dla potrzebujacych &&&&&
ooo Klaudia cos zasnac nie mogła ale słysze ze poległa na 13 ide z nia do lekarza bo katar taki gesty i daleko sioedzi zobaczymy co i jak i badanie moczu sprawdzimy odrazu:))
miłego dzionka

reklama
witam was doczytac po weekendzie to jakas maskara :-p:-p:-p:-pale jakos pomału to ogarniam:-pmy bylismy u Micha w domu wiec nie bylo za bardzo was jak poczytac ;-)
Pieszczoszka wszystkiego naj naj naj
Nuta wspolczuje ale mysle ze to kwestia przyzwyczjaenia i dacie rade napewno !a jak sie wystesknicie za soba :-) dobrze ze z mala juz wszystko ok :tak:
nei wiem co komu jeszcze odpisac wiec za wszystkie potrzebujace &&&
ja tez mam fb :) powysylam zaraz zaproszenia tym ktorych tu widzialam ;-) jak macie ochote to przyjmijcie ;-)na nk tez jestem :)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny!!! Tyle naskrobalyscie przez weekend ze nie dam rady Was nadrobic. Nie mialam czasu zajrzec bo w odwiedziny przyleciala kolezanka z Londynu bardzo sie cieszylam ze spotkania bo rok sie nie widzialysmy. Wiec weekend minol bardzo milo.
Witaj Nutko spowrotem!! Wytrwalosci w rozlakach.
Nutka, Wiki moj synus tez ma krotkie wiazadelko jeszcze w szpitalu lekarka zauwazyla ale powiedzieli ze jesli dziecku nie sprawia problemu z jedzeniem a pozniej z mowieniem to nic nie trzeba robic, wiec my narazie obserwujemy.
Fiore powodzenia dla corci w przedszkolu!!
Moje dziecko nawet grzeczne bylo przez weekend wiec narzekac nie bede, jestem tylko ciekawa jak dzis sie zachowa bo rano byl upierdliwy:D. Teraz spi wiec ja spadam ogarnac mieszkanko bo maz dzwonil ze juz wraca z pracy a ja jeszcze nic nie zrobilam.
Ja jestem na nk Serwis społecznościowy nk.pl - platforma komunikacji dla wszystkich internautów - nk.pl
Milego dnia dziewczyny duzo zdrowka dla maluszkow.
Za potrzebujace &&&&
PIESZCZOSZKA 100 LAT!!!!!

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka naj najlepszego:):*

ja mam przeboje z małym i rzadko wchodzę...
mój mały nie śpi wcale w dzień.... ;/ jestem zmęczona tym wszystkim...
zauważyłam na siusiaku przy napletku takie białe plamki... kurcze przecież codziennie przy kąpieli mu dobrze oporządzałam siuśka... skąd to?? idę dziś do lekarza z tym siusiorem bo się boję żeby tam się coś nie wykluło....

poza tym mały wpierdziela słoiczki i kaszki bobovity jak opętany....
w przyszłym tyg. robimy testy na alergię...

u mnie wyszedł powiększony jajnik i jakaś duża zmiana na nim... muszę porobić badania, ale nie mam czasu, mój K wyjechal do UK do pracy. wraca dopiero na święta.....

egzaminy pozdawałam ( ale moja mama aż urlop wzięła, zebym się uczyła... bo przecież teściowa widuje małego raz w miesiącu z łaską... bo ona nie chcę mnie widywać... i najlepiej ona do mnie: " Chcę widywac małego ale bez Ciebie"
a ja " Moje dziecko i tylko w mojej obecności może je Pani zobaczyć, a jeśli się nie podoba to wcale"
głupia baba... ile ja przez nią zdrowia straciłam.... obmawia mnie, że źle się dzieckiem zajmuje... jak go kur***widzi raz na miesiąc przez 15 minut...........ech;//

RADA - mój mały jak nie może zrobić kupy - daję mu kaszkę ryżową bobovity smak jabłkowy i kupa jest w 5 minut:)

poza tym rzęzi mu nadal....;/

Pieszczoszka sto lat, spełnienia marzeń i pociechy z LAurusi :*
a u nas jakas masakra chyba jakis diabełek wstapił w Ole jest nie do zniesienia, od soboty praktycznie non stop ryczy, nie idzie jej uspokoic, spac tez nie chce. Zastanawiam sie czy to skok czy po prostu zeby ida i draznia ja dziasła. Juz sama nie wiem, jestem zmeczona i psychicznie i fizycznie, po prostu wysiadam.
Mam nadzieje ze u was troche lepiej :-)
Nuta wspolczuje rozłaki bo bardzo ciezko samemu przetrwac, dobrze ze jest skype i inne komunikatory :-)

Pieszczoszka 100 lat!

Ja na razie na moment, zajrzę póxniej na dłużej.
Potrzebuję Waszej pomocy. Kiedyś rozmawialysmy o maszynkach do golenia, tóre nam przez telefon wciskali, bo mieli numery z "niebieskieg pudełka". Pamiętacie? Otórz dostalam w zeszlym tygodniu ale nie dostałam zadnej maszynki tylko same nozyki. Wy tez tak dostałyscie? bo ja jestem przeonana, z ejednak maszynkę mi wcisnęli a nożyki miały później przychodzic. No i własnie chciałam to wyjaśnic i zrezygnowac ale gdzies wtrynilam rachunek za to a na nim był telefon gdzie mozna zrezygnowac. Moze mi któras sprawdzic ten numer telefonu????

reklama
Pieszczoszka, najlepszego...:tak:

Kilolek, niestety też kupiłam ową maszynkę, ale rachunek zapłaciłam i już wyrzuciłam:sorry2:

Ja za to dzisiaj jakiegoś doła mam, dobrze że Ola śpi, Mateusz w przedszkolu a W w pracy. Sama nie wiem co mi jest... Wszystko mnie denerwuje, znowu mam obawy co do naszej góry - kasa!!! a do tego pralka mi się popsuła i muszę kupić nową:-( (jakby wydatków było mało). A właśnie, może mi jakąś polecicie. Teraz miałam Polara, z wsadem od góry ale już takiej nie chce. Chciałabym małą (mam małą łazienkę) ale tradycyjnie wkładane pranie.
Miłego dzionka i lepszego humoru niż mój Wam życzę:)

Do góry