reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

dzien doberek:))
Oli poszła dzis do zerówki zadowolona ze hoho 17 pazdziernika jada do teatru :)) a niech jedzie i sie kształaci heheheh a mama sraczki bedzie dostawac i znów łezki poleca ach.....niewiem kiedy to minie

PIESZCZOSZKA 100 LATEK I SPAŁNIENIA MARZEN
dla potrzebujacych &&&&&
ooo Klaudia cos zasnac nie mogła ale słysze ze poległa na 13 ide z nia do lekarza bo katar taki gesty i daleko sioedzi zobaczymy co i jak i badanie moczu sprawdzimy odrazu:))
miłego dzionka

reklama
witam was doczytac po weekendzie to jakas maskara :-p:-p:-p:-pale jakos pomału to ogarniam:-pmy bylismy u Micha w domu wiec nie bylo za bardzo was jak poczytac ;-)
Pieszczoszka wszystkiego naj naj naj
Nuta wspolczuje ale mysle ze to kwestia przyzwyczjaenia i dacie rade napewno !a jak sie wystesknicie za soba :-) dobrze ze z mala juz wszystko ok :tak:
nei wiem co komu jeszcze odpisac wiec za wszystkie potrzebujace &&&
ja tez mam fb :) powysylam zaraz zaproszenia tym ktorych tu widzialam ;-) jak macie ochote to przyjmijcie ;-)na nk tez jestem :)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny!!! Tyle naskrobalyscie przez weekend ze nie dam rady Was nadrobic. Nie mialam czasu zajrzec bo w odwiedziny przyleciala kolezanka z Londynu bardzo sie cieszylam ze spotkania bo rok sie nie widzialysmy. Wiec weekend minol bardzo milo.
Witaj Nutko spowrotem!! Wytrwalosci w rozlakach.
Nutka, Wiki moj synus tez ma krotkie wiazadelko jeszcze w szpitalu lekarka zauwazyla ale powiedzieli ze jesli dziecku nie sprawia problemu z jedzeniem a pozniej z mowieniem to nic nie trzeba robic, wiec my narazie obserwujemy.
Fiore powodzenia dla corci w przedszkolu!!
Moje dziecko nawet grzeczne bylo przez weekend wiec narzekac nie bede, jestem tylko ciekawa jak dzis sie zachowa bo rano byl upierdliwy:D. Teraz spi wiec ja spadam ogarnac mieszkanko bo maz dzwonil ze juz wraca z pracy a ja jeszcze nic nie zrobilam.
Ja jestem na nk Serwis społecznościowy nk.pl - platforma komunikacji dla wszystkich internautów - nk.pl
Milego dnia dziewczyny duzo zdrowka dla maluszkow.
Za potrzebujace &&&&
PIESZCZOSZKA 100 LAT!!!!!

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka naj najlepszego:):*

ja mam przeboje z małym i rzadko wchodzę...
mój mały nie śpi wcale w dzień.... ;/ jestem zmęczona tym wszystkim...
zauważyłam na siusiaku przy napletku takie białe plamki... kurcze przecież codziennie przy kąpieli mu dobrze oporządzałam siuśka... skąd to?? idę dziś do lekarza z tym siusiorem bo się boję żeby tam się coś nie wykluło....

poza tym mały wpierdziela słoiczki i kaszki bobovity jak opętany....
w przyszłym tyg. robimy testy na alergię...

u mnie wyszedł powiększony jajnik i jakaś duża zmiana na nim... muszę porobić badania, ale nie mam czasu, mój K wyjechal do UK do pracy. wraca dopiero na święta.....

egzaminy pozdawałam ( ale moja mama aż urlop wzięła, zebym się uczyła... bo przecież teściowa widuje małego raz w miesiącu z łaską... bo ona nie chcę mnie widywać... i najlepiej ona do mnie: " Chcę widywac małego ale bez Ciebie"
a ja " Moje dziecko i tylko w mojej obecności może je Pani zobaczyć, a jeśli się nie podoba to wcale"
głupia baba... ile ja przez nią zdrowia straciłam.... obmawia mnie, że źle się dzieckiem zajmuje... jak go kur***widzi raz na miesiąc przez 15 minut...........ech;//

RADA - mój mały jak nie może zrobić kupy - daję mu kaszkę ryżową bobovity smak jabłkowy i kupa jest w 5 minut:)

poza tym rzęzi mu nadal....;/

Pieszczoszka sto lat, spełnienia marzeń i pociechy z LAurusi :*
a u nas jakas masakra chyba jakis diabełek wstapił w Ole jest nie do zniesienia, od soboty praktycznie non stop ryczy, nie idzie jej uspokoic, spac tez nie chce. Zastanawiam sie czy to skok czy po prostu zeby ida i draznia ja dziasła. Juz sama nie wiem, jestem zmeczona i psychicznie i fizycznie, po prostu wysiadam.
Mam nadzieje ze u was troche lepiej :-)
Nuta wspolczuje rozłaki bo bardzo ciezko samemu przetrwac, dobrze ze jest skype i inne komunikatory :-)

Pieszczoszka 100 lat!

Ja na razie na moment, zajrzę póxniej na dłużej.
Potrzebuję Waszej pomocy. Kiedyś rozmawialysmy o maszynkach do golenia, tóre nam przez telefon wciskali, bo mieli numery z "niebieskieg pudełka". Pamiętacie? Otórz dostalam w zeszlym tygodniu ale nie dostałam zadnej maszynki tylko same nozyki. Wy tez tak dostałyscie? bo ja jestem przeonana, z ejednak maszynkę mi wcisnęli a nożyki miały później przychodzic. No i własnie chciałam to wyjaśnic i zrezygnowac ale gdzies wtrynilam rachunek za to a na nim był telefon gdzie mozna zrezygnowac. Moze mi któras sprawdzic ten numer telefonu????

reklama
Pieszczoszka, najlepszego...:tak:

Kilolek, niestety też kupiłam ową maszynkę, ale rachunek zapłaciłam i już wyrzuciłam:sorry2:

Ja za to dzisiaj jakiegoś doła mam, dobrze że Ola śpi, Mateusz w przedszkolu a W w pracy. Sama nie wiem co mi jest... Wszystko mnie denerwuje, znowu mam obawy co do naszej góry - kasa!!! a do tego pralka mi się popsuła i muszę kupić nową:-( (jakby wydatków było mało). A właśnie, może mi jakąś polecicie. Teraz miałam Polara, z wsadem od góry ale już takiej nie chce. Chciałabym małą (mam małą łazienkę) ale tradycyjnie wkładane pranie.
Miłego dzionka i lepszego humoru niż mój Wam życzę:)

Do góry